Güncellemeler
+1 yıl
Burası nasıl bi çöplük ya. Yüzüne tükürmeyeceğin kusmuklar gelip ağzını yaya yaya yorum yapıyor. Siz hiç mi vitamin protein falan alamadınız hayatınız boyunca? Tabi Tarot marota kafanız basmaz la
Mesela bir soru kaç tl olmalı? Çok ucuz veya çok pahalı olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
150 - 250 bandı danışanların artarsa biraz zam yaparsın
Kız tek soru için o para alınır mı? 3 kart çekiyorsun alt tarafı. Tabi ben vicdan yapıp başka desteler de kullanıyorum haha
20-40-60dk şeklinde seans uygula
başlangıç aşamasındaysan makul tut , çevreni genişlettiğinde zaten kendi fiyatını kendin belirlemiş olursun
elli.
Heh makul biri geldi sonunda. Sen o parayı verir misin
verirdim
Benimki de o civarda. Detaylı bakıma kaç tl verirsin
150 verrbilirdim anca çalışmıyorum öğrenciyim çalışıp kendi paramı kazansaydim 200 civarı olabilirdi
Soru başına 50 dersek burada max 4 soruluk hakkın olacak ama. 1 saati geçen bakıma az değil mi? İşte şimdi şaşırdım
1 saatse 100 olabilir bence
saatlerini bilmiyordum genelde tiktokta karşılaşıyorum 1 soru hakları var bisler atıp duruyorlar ve o kadar para bilmiyorum
Sen bilmiyorsun bu işleri belli 😅 millet yarım saat hızlı hızlı telefonda anlatmaya 600 istiyor. Düşünsene merak ettiğin her şeyi soruyorsun
bakmayı bende biliyorum ondan neden gidip bir başkasına sorayım? 😂
Kendini diğer insanların yerine koy direkt olarak senden bahsetmiyorum ki 😀 bakmayı biliyorsun ama detaylı danışmanlık vermiyorsun demek ki