Yalniz yasamaya baalayacagim. saglikli beslenirim
Sizler neler alirsiniz nerelerden ucuz alisveris yaparsiniz ve aylik masraf ne kadar oluyor?
Sizler neler alirsiniz nerelerden ucuz alisveris yaparsiniz ve aylik masraf ne kadar oluyor?
Ben tek kaldım bi süre tahmini olarak temizlik için fazla abartmadan 200-300tl arasında gider. Yemek için ise nasıl beslendigin önemli! Min 1200 ama saglikli ve proreinli guneslenicem dersem 2000e kadar yolu var! Tek kisi ne yer ki deme bende oyle diyordum 😅 misafiri vs geliyor. Bence pek düşünme bunları asgari ücretin üstünde ise bi şekilde halledilir...
2500 mutfak temizlik desek, fatura aidat 1500 desem kafadan 4 bin gitti zaten. kredim de var 3500.7500 gitti. maastan pek de biai klmayacak. benzini de koy. valla hayatta kalmak. icin yasiyoruz resmen
Cevap
7Cevap
Merhaba , sadece temizlik malzemeleri 750-800₺ bandında aylık 2500₺ toplam mutfak temizlik masrafı.
Temizlik gideri fazla degil mi sence de. bulasik deterjani camasir deterjani 3 ayda bir falan alinir diye dusunuyorum. camasir suyu vs o kadar tutmaz sanki
Her ay mi? neden? tek uasayanlar dedim siz kim?
Dükkamla beraber yani anladim. benim yarisi olur o ualde
Tek yaşamak bi süre sonra bka sarıyor her gün yemek yap bulaşık yıka hafta da temizlik yap falan
650 euro sadece ev giderim.
az olur 300-400 olabilir az da yerse.:)
300 400 e aç kalir🤣 marketten falan haberin yok sanirim
Dışardan soylemesem 600 700 civari abla
Maaşın işin mesleğin ne
Önce bunu sorayım
2-3 bin arası.
2 000 tl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?