Her alışveriş yaptığım yerde temassız var mı sorusu ile karşı karşıya kalıyorum yok kardeş yok! Kredi kartı kullanmıyorum, kullanmayı da düşünmüyorum. Herkes öcü gibi bakıyor. 🤪
Bu devirde kredi kartı kullanmamak garipsenecek bir durum mu?
Kredi kartı kullanmayı bilirsen büyük bi lutuf ben hep zamanında ödemeleri yapıyorum o yuzden bütün harcamalarım kredi kartı ile yapıyorum ama işin uvunu kacırorsan batmana sebeb olur millet ayaklarını yorgana göre uzatmıyot o yusden kredi kartını kullanmayı bilmiyor ben taksitli bişey alıcam zaman k. kartı ile alıyorum hemde avanyajlı oluyor mesela iphone 11 aldık geven gün 11bin tl ye benim kart ticari ve avantajlı 12 taksitle aldık vade farksız başka kartla alsak 3 taksit yapılıyordu ya da sen alsan 11 bin peşin verceksin 11 bin tl bem hayatta tek seferde vermem 12 aya böler kendiliğinden öderim daha iyi bu bir avantaj ama senin gücün var ise peşin al tabi benim o kadar gücüm yok o parayı taksitle odemek benim için daha avantaj
Hayır. Çünkü bende kredi kartı kullanmıyorum. Bankamatik kartıma para yüklüyorum ve harcama yapıyorum. Maksat puan kazanmaksa bankamatik kartı da puan kazandırıyor. Sadece taksit yapmıyor. Zaten insanı borca batıran taksitli alışveriş ve nakit çekim ücreti değilmi ki?
Bilirler onlar ekranda zaten paranız sıkıştı 7 gün içinde bilmem ne diye bişi yazıyordu. Arkamda ki adam geçti halletti işini hiç bi sıkıntı yok bende tekleyeceği tuttu