Para & Ekonomi Banka hesabınıza aniden 10 Milyon TL yatırılsaydı ilk yapacağınız şey ne olurdu? ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Banka hesabınıza aniden 10 Milyon TL yatırılsaydı ilk yapacağınız şey ne olurdu? Banka hesabınıza aniden 10 Milyon TL yatırılsaydı ilk yapacağınız şey ne olurdu? Cevapla Banka Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Nerden geldiğini öğrenirdim tekrar iade ederdim. İllada kalmalıysa sosyal hizmetler kurumlarına bağışta bulunurdum.. 1 0 Yorumla
Dijitalmerakli Takip Et Xper 4 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Şoku atlatmak için bir gün boyunca hiç bir şey yapmadan dururdum :D 0 0 Yorumla
girlyyy1 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ev araba gerisini çanta ayakkabı kalanı ile iş kurarım 0 0 Yorumla
okuyankim Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Bankayı arayıp, duygularım ile oynamayın diye kızardım. 0 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 889 cevap paylaştı. Paranın kaynağını araştırırdım polise haber verirdim 0 0 Yorumla
istedigiyerdeyım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl nerden geldıgıne bakarım uygunsuz bır yerse ıade etmelerını söylerım degılse harcalarım :D 0 0 Yorumla
Articuno Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Maaşım neden eksik yattı diye muhasebeyi arardım sanırım. 0 0 Yorumla
hikmet0858 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl Sahibi ortaya çıkana kadar günlük vadeye koyardım parayı. 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 970 cevap paylaştı. Taksit taksit dolara dönüştürürdüm 0 0 Yorumla
deadalus Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 390 cevap paylaştı. İnanmamak 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 451 cevap paylaştı. Parayı çekmek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Nerden geldiğini öğrenirdim tekrar iade ederdim. İllada kalmalıysa sosyal hizmetler kurumlarına bağışta bulunurdum..
Şoku atlatmak için bir gün boyunca hiç bir şey yapmadan dururdum :D
Ev araba gerisini çanta ayakkabı kalanı ile iş kurarım
Bankayı arayıp, duygularım ile oynamayın diye kızardım.
Paranın kaynağını araştırırdım polise haber verirdim
nerden geldıgıne bakarım uygunsuz bır yerse ıade etmelerını söylerım degılse harcalarım :D
Maaşım neden eksik yattı diye muhasebeyi arardım sanırım.
Sahibi ortaya çıkana kadar günlük vadeye koyardım parayı.
delirmek ve bi akıl hastanesine yatmak.
Villa almak ABD ye yerleşmek
O parayı sobaya atmak
Dominik adalarina giderdim
Çekerim direkt sşdlsl
Ezerim direk parayı dünya turuna
Taksit taksit dolara dönüştürürdüm
Bir iş kurmak olurdu
geri iade
İnanmamak
Parayı çekmek