10 milyon dolar elime geçse, işte ilk aklıma gelenler:
Yatırım Yapmak: Öncelikle bir kısmını yatırıma ayırırım. Gayrimenkul, hisse senetleri veya başka bir yatırım aracıyla geleceğimi güvence altına alırım.
Hayır Kurumlarına Bağışta Bulunmak: Topluma katkı sağlamak için hayır kurumlarına bağış yapardım. Eğitim, sağlık, çevre gibi alanlarda destek vermek önemli.
Seyahat Etmek: Dünyayı gezmek için harika bir fırsat! Seyahat etmek, farklı kültürleri deneyimlemek ve yeni yerler görmek istiyorum.
Aileme ve Yakınlarıma Destek Olmak: Sevdiklerimin hayatını kolaylaştırmak için maddi yardım sağlarım. Eğitim, sağlık veya diğer ihtiyaçlarına destek olurum.
Kişisel Gelişim ve Eğitim: Kendimi geliştirmek için eğitim programlarına katılırım. Yeni beceriler öğrenmek ve bilgi sahibi olmak istiyorum.
Lüks Bir Şey Almak: Tabii ki, biraz da kendime ödül verirdim. Belki güzel bir araba, ev veya sanatsal bir eser alırım.
Sonuç olarak, bu büyük miktardaki parayı akıllıca kullanmak ve hem kendime hem de başkalarına fayda sağlamak isterim. 🌟💰00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBöyle aydında bir tane kocaman arsa alırdım. O arsaya kocaman bir çiftlik yapardım. İşte inek, horoz, eşek, tavuk. Sonra çiftliğin yanında bir tane ev yapardım. Oraya fakir ama güvendiğim bir aile yerleştirdim. bekar olmaz çocuklu olsun. Hem çocuklar böyle hayvanlarla ilgilenir. Tavukların yumurtalarını falan toplar , Eşi de ineği sağardı. Şu an çalıştım, okuldan çıkardım, kendime bir tane özel kreş yapardım ve kreşte çalışırdım. Çiftlikte sağılan ineklerin sütünün bir kısmını o çiftçiyle beraber satardık. Bir kısmını da kendi okulumdaki öğrencilere dağıttırdım her sabah. Yumurta, süt, çok güzel olurdu
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 23,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBen sanırım Yurt dışına çıkardım ilk olarak.. orada yeni bir hayat kurardım kendime.. sonra da iş veya eğitim konularında geliştirmek isterdim kendimi.. ve bir tane de mutlaka Rakun alırdım.. birde evlenirdim birini bulursam.. 10 milyon dolar temiz para çünkü.
31 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi
+1 yılöncelikle bir miktarını türk lirasına çevirir hemen bir yerden arsa alırdım. sonra çok abartı olmayan bir araba alır öncelikle eski olan arabamı yenilemiş olurdum. sonrasında işlek bir cadde veya turistik bir mahallenin bir apartmanından 4-5 daire alır onları kiraya veririm. kalan paranın bir kısmını yurt dışı menşeili şirketlerin hisselerini satın almaya harcardım. türk lirasına çevirmediğim kısmınınn da bir miktarını öylece bırakıp bekletirdim. hala param artıyor çünkü 10 milyon dolar büyük bir para, kalan kısmının bir miktarını bitcoine koyar diğer kısmıyla da son olarak evimi yenilerdim. her yıl elime para geçeceği için de gelen parayla da kendi güzellik ürünümü çıkarmak için sermaye olarak tutardım yanımda
10 Yorumla
+1 yıl10 milyon$ çok fazla. Yarısını sevdiğim insanlarla paylaşırım.
Geriye kalan 5 milyon$ yarısıyla temettü şirketlerine yatırım yaparım. Minumum senede %5 getirisi olur. oda 250bin$ eder. Aylık 20bin$ gelirim olmuş olur. Buda benim aylık giderlerimi için fazlasıyla yeter.
Geriye kalan 2,5 milyon$'ın 1-1,5 milyonu ile kendime küçük bir çiftlik kurar araba alırım.
Gerisiyle hobilerimi yaşatırım.
11 Yorumla
+1 yılHemen Tayland’a kaçardım, küçük mütevazi bir müstakil ev alırdım. Bir tane pikap araba, bir tane kayık, bir tane bisiklet. Telefonlarımı iptal ettirirdim. Balığımı tutarım, gezerim, yerim, içerim.
31 Yorumla
+1 yıl10 milyon dolarim olsa onceligim kendime 2 daire almak. Birisinde kendim oturmak. Tabi ki annemi babami da yanima alarak. Digerini kiraya vererek. Geri kalan paranin bir kismini yatirim icin kullanirim. Dolarda ve altinda tutaeim. Kalan kismina da iyi kötü bir iş kurarim diye dusunurdum.
10 YorumlaBüyük bir ciftlik kurarım 2500 metre kare ektiğim arpa buğday yetiştireceğim inek koyunla eş değer olur her şey son teknoloji yaparım para nin yarısını gözünün yaşına bakmadan buraya harcarim diğer bir yarısını da fabriklardan hisse alırım ciddi miktarda bana yeter bu sekilde
21 Yorumlaİlk önce lösemi hastası bebeklere yardım ederdim sonra yurtdışına gidip küçük bi ev alıp gittiğim ülkeye yerleşimdir iş hayatında kendimi geliştirirdim
12 Yorumla
+1 yılyapacağım ilk şeyi bir kısmını LÖSEV ve darüşşafakaya bağışlamak olacak ikincisi diğer kısmını yatırım arsa almakla ve bir tane ev almakla harcayacağım
13 Yorumla- +1 yıl
Bunu yapmak her duyarlı vatandaşın görevi olduğunu düşünüyorum hastane kısmına aşinayım ben orada onkoloji bölümünde ne çok acı çeken çocuklar gördüm neleri gördüm nelere şahit oldum bu yüzden elime böyle bir para geçerse biliyorum belki az ama bir kısmını onlara yardımcı olmak için harcayacağım
- +1 yıl
@Mutsuz_Kraliçe Lösev benim de aklımda. Çok güzel bir davranış.
Yurt dışına taşınırım. Para ile kazançlı yatırım yapar, sonra ülkemde yardıma muhtaç insanlara çalışacak bir vakıf kurarım.
22 Yorumla
+1 yılİlk önce cinsiyet ameliyatı olurdum, hapis olduğum erkek bedeninden kurtulurum. 💅🏳️🌈
Sonra Amerika'dan ev ve vatandaşlık alırdım. Geriye para kalırsa bankaya faize atardım 😂 bir kısmını da hayır işlerinde kullanırdım. 😌
30 YorumlaGelecek kaygısı olmadan yarın iş var stresi basmadan rahat bir şekilde huzurla yatağımda yatmak 😎
11 YorumlaAklıma o kadar bir şey gelmedi ki. Yaşama sevincim çekilmiş gibi bugün. Herhalde yaşadığım yeri değiştirirdim bilemedim.
11 Yorumla
+1 yılYazılım şirketi kurup
9 kişilik iyi bir yazılımcı ekibi kurardım
Hayalimdeki yazılım projeleri için uğraşırdım
Elazığ daki sma hastası kerem Ali'nin iyi olması için uğraşırdım bir ömür iyileştikten sonra da destekçisi olurdum.30 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYağmurda otobüs bekleyen fakir fukarayı porsche’mle ıslatırım 😂
25 Yorumla- +1 yıl
Kotu kalppp saka gibiiii 😂😂😂
- +1 yıl
Yakışıyor ama bana 😎😂
- +1 yıl
Ama yine de icim acidi su an 🥺🥺🥺😂😂😂
- +1 yıl
İtlik desen var 🤤
New York'ta 75. Kattan hayalini kurdum daireyi satın alırım.
25 Yorumla- +1 yıl
İnşallah gidersin
- +1 yıl
😃😃
+1 yılHiç bir şey düşünmeden, evdeki bulaşığı bile toplamadan tatile çıkarım. Hemen. Anında.
12 Yorumla- +1 yıl
Çok
Hepsine alışverişe harcarım ayakkabı çanta makyaj malzemeleri ay canım çekti 🤣
14 YorumlaDöner sermaye olan şeyleri araştırır bir miktarıyla iş kurarım, bir miktarıyla ev alırım.
11 Yorumla
+1 yılIki ülkeden ev almak ve en az üc ay tatil yapmak.
Allahim nasip et hayirlisiyla Amîn 🤲🏻✨😁11 Yorumlaİş kurar birini uzman birini yönetici yapar kalanıyla dünya turuna çıkarım😁😄😄
12 Yorumla
+1 yılYurtdışına gider yeni bir hayat kurarım. Son zamanlarda en çok ihtiyacım olan şey.
11 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 419 cevap paylaştı.
u +1 yılAlışveriş yaparım. Hem normal markalar hem de lüks markalar.
15 Yorumla- +1 yıl
Alışveriş hastasıyım. Ne yapayım?
- +1 yıl
Onu daha azıyla da yaparsın
- +1 yıl
Yapıyorum zaten ama ben doymuyorum.
- +1 yıl
Gezerim. Erkeğimi koluma takarım.
+1 yılBütün smalı çocuklarımızın tedavisini tamamlatırdım, oğluma kızıma ev , eşime araba alırdım.
11 Yorumla- +1 yıl
Helal
+1 yılOoo Maşallah maşallah. Ver bakayım onu
10 Yorumla
+1 yılİstediğim üniversiteyi burssuz okumak
Evlenecek parayı denkleştirmek
Bir de umre yapardım
İsmimden hoşlanmıyorum avukat tutar değiştirirsin
Vee tabiki alışveriş
Son olarak anne babam bana o kadar masraf yaptı onlara destek olmalıyım
Yaaa demek tek derdim paraymış benim10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 453 cevap paylaştı. Pederin borçları ödeyip Annemle ikisini Umreye yollarım.
22 Yorumla
+1 yıl1 günlük 410.000 TL
1 aylık 16.200.000 TL
3 aylık 46.000.000 TL
6 aylık 95.000.000 TL
faiz veriyor : ))
20 Yorumla
+1 yıl5 milyon doları ile ev alıp kiraya verirdim, 4 milyon dolar ile altın alırdım, 1milyon doları da kendim için harcardım
20 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 327 cevap paylaştı. Gayri menkul toplar kiraya verir sağlam sözleşmeler yapıp kaliteli bir Avukat tutup keyfime bakardım.
20 Yorumla
+1 yılDünya turu organizasyonu yapar ve en kısa sürede yollara düşerdim. 2 milyon civarında bir bütçeyi bu yolda harcardık.
20 Yorumla
+1 yılO parayla yatırım yapardım hem burada hem yurtdışında misal Katar ya da Yunanistan da ev alırdım Airbnb de kiralardım
20 Yorumla
+1 yılSuanlık icin cok isime yaramaz bankaya faize koyardım faiz oranlarına bakarsak 32 gunlugune koyup 400 bin lira falan alırım her ay
21 Yorumla- +1 yıl
Pardon dolarmıs ben tl bazından düşündüm 😄
+1 yılDünya turuna çıkardım para ne zaman biterse artık. Tabi ki 2 milyonunu ayırıp bankaya yatırırdım o ayrı o da acil durum parası
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 5,9b cevap paylaştı. Yeni bir araba alırdım, köydeki bahçeye ev yapardım, evlendikten sonra eşimle arabayla Türkiye ve Avrupa turuna çıkardım.
10 Yorumla
+1 yılTatil Amerika’ya , Singapur ve Norveç’e , bir tane de araba alırım, karavana param yeter mi bilmiyorum : hayali bile güzel
10 Yorumla
+1 yılYurt dışından bir ev almak ve bir iş kurmak olurdu. İş kurarsan daha çok para kazanabilir ve daha çok istediklerimi alabilirim
10 Yorumla
+1 yılHerkes 10 milyon dolar mı soruyor. Bi önceki soruya yazdım ben almayayım o kadar para beni bozar
20 Yorumla
+1 yılMüşteriye iş yetiştiriyorum onu yapmaya devam ederdim
20 YorumlaÜlkede kalmam. Terk-i Diyâr eylerim, İtalya’ya yerleşirim.
20 YorumlaDeniz manzaralı bir daire parası çok değil bana göre
20 Yorumla
+1 yılÇiftlik kurarım. Para artarsada Volvo S90 alırdım.
20 Yorumla
+1 yılDağdaki eve yerleşir orayı keyfime göre dizayn ederim bittikten sonra bi yurt dışı tatili
20 YorumlaKesinlikle ama kesinlikle ilk yapacağım şey, işimden istifa etmek olur.
10 Yorumla
+1 yılmerte beyin alırım
beyni yok çünkü benim güzel sevgilimin
geri kalan bana10 Yorumla
+1 yılYaklaşık 325 milyon TL. İlk yapacağım şey nereden geldiğini araştırmak olur elbette.
10 YorumlaYatırıma dönüştürürüm pasif gelir oluştururdum yavaş yavaş plan yapardım
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 850 cevap paylaştı. Dünya gözüyle evlenebilmek için önce evimi alır, içini donatırım ve lüks bir araba alırım.
10 YorumlaKotu anlarimda yanimda olan sevdiğim dostlarimi yanıma alıp güzel bir hayat yaşarım.
10 Yorumla
+1 yılEvler alip ve bankaya para atar. Deniz bölgesi olan küçük illerde müstakil bahçeli evimde otururum
10 Yorumla
+1 yılGayrimenkullere yatırım yapardım , paranın kaynağını beslemek lazım. 7 sülalem doyardı
10 YorumlaÖnce o laptap'ı almak
Sonra dolabımı yenilemek vs...10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yıl67Mustang alabilir miyim acaba 😅 yoksa daha fazla lazımdır 😎
10 Yorumla
+1 yılİlk yapacağım şey okulu dondurmak olurdu özgür olarak hayata başlamak için 🤣
10 YorumlaEv alır sonra hepsini kiraya verir ömür boyu çalışmazdım
10 Yorumla
+1 yılFavorilediğim elbise, çanta , ayakkabı vs ne varsa hepsini almak olurdu djdjdjdjdk
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 722 cevap paylaştı.
u +1 yılYanlış geldiğini düşünürdüm başıma iş gelir istemiyorum ya jjsjs
10 Yorumla Parayı hesaplara bölerdim tek bir yerde tutmazdım. Bir kısmını da çeker bir yere gömerdim.
10 YorumlaBirazını ailem için harcarim diger kalanını hayır kurumlarına veriririm
11 Yorumla
+1 yılÖnce güzelce bi alışveriş yapardım. Sonra en sevdiğimi yanıma alıp onunla yabancı ülkelere seyahat yapmaya çıkardım. Ardından iyi bir araba alıp paranın bi kısmıyla da yatırım yapardım.
40 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 804 cevap paylaştı.
+1 yılEv alırdım yazlık alırdım şöyle minik bir yer yeter.
20 Yorumla - Devamını Gör (105)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne