Para & Ekonomi Kripto para yatırımınız var mı? Subarusti Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kripto paralara yatırım yaptınız mı eliniz de hangi coinler var dökülün :D? Kripto para yatırımınız var mı? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Tosbikk95 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl fakiriz 0 1 Yorumla Subarusti +1 yıl zengin değiliz bizde ama üç beş attık birşeyler Yorumla
Venüsünkaptanı Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Biri bana şunun mantığını anlatsin abimde habire borsayi takip ediyor anlamiyorum 0 3 Yorumla Subarusti +1 yıl bulaşma kardeş :D uykularım kalmadı Yorumla Venüsünkaptanı +1 yıl Ben kacar 🥴 Yorumla Selimcan3460 +1 yıl Çok iyi vurgun yaparsan Yorumla
-ProfiteroooL- Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl 2016’dan beri elimde 3-4 farklı coin var. O zamanlar 60 bin liralık almıştım toplamda. Ama hiç bozmayı düşünmedim. En az 10 yıl daha bozmam sanırım. XRP, STR, ETH ve geçen senede biraz ELON almıştım dursun diye 0 0 Yorumla
Yıkılmışumutsuz Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 59% +1 yıl 8 bnb var bi halta yaramıyor diyebilirim :) titanyum al sen gelecekte değerlenir 😄 0 0 Yorumla
ibooo1 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Vardı. 10 bin yatırdım 20 bin yaptım çektim sonra tekrar 2 bin yatırdım kaldıraçlı girdim kaybettim 0 0 Yorumla
umtşşşşşşş Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Anlamadığım konular ama oğlumun yatırımı var 0 0 Yorumla