Evet kriptoya ayırdığım yatırımlarımı %75 orta vadeli yapıyorum bunu yaparken de proje/koşullar ve belirlediğim ters indikatörler doğrultusunda yapıyorum. Kalan %25 in yaklaşık %5 kısmını kaldıraç için %10 kadarını kısa vadeli spot işlemler için kalan %10 da evladiyelik alımlarım için kullanıyorum. Orta vadeli %75 bakiyem tamamen nakite döndüğünde bu kar çekip yine 75-5-10-10 stratejime ekleme yapıyorum.
Evladiyelik dediğim %10 luk kısımda sanırım 48 coin mevcut bunların yarısına yakını çok düşük maliyetli, kalan kısmı da Şubat düşüşünde aldığım ve zarar taşıdıkları halde asla satmayı düşünmediğim yatırımlar.
Olası bir bitcoinde 18 k seviyelerini görmemiz durumunda uzun vadeli portföyüme ekleme yapmak dışında pozisyon bozmam. Orta vadeli işlemlerimde genellikle 3 ve ya 6 ay diliminde olur bu da Eylül veya Aralık olacak şekilde pozisyonlardaki kar oranına göre kapatır veya vade uzatırım.
Bu benim stratejim ve plana sadık kalmadığımda her zaman piyasanın tokatını yedim bunları veya başka bir stratejiyi ne şekilde olursa olsun uygulamazsanız piyasa hiç bir şekilde acımaz.
Cumartesi matic 1.3 aldım. Pazar günü 1.5 sattım. BTC ani tepkime alıp 32.000 civarından 35.000 gördü. Akşam sattım ve şimdi baktım 1.2 düşmüş. 😀 Sıradakilere bakacağım artık. Ytd