Turkiyede en fazla araç bulunan şehirler arasındayız mesela samsun olarak herkes korkuyo böyle senin gibiler bir kalkınma olmadığı sürece meeeeelemeye devam edin
Mazota zam geldi ise protesto edeceğine kuyruga giren oldukça.. Yag fiyatı yükselecek diye 3 er 5 er aldıkça.. Bu işler düzelmez.. İmalat durmuş.. tarim bitmiş.. Her gün herseye gelen zamlar normalleşmeye başlamıştır. Sorgulamak yok.. Şuursuzca itaat var.. Yapılan ama Geçemediğim yollar.. Makine açılmadigi halde binlerce tl gelen faturalar.. Bunların hiç biri bana ımalatta ham madde almam için yardımci olmuyor. Yine kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruzz. O ayrı.. Uyanıp silkelenmezsen uyutulup s. Kilmeye mahkumun açık net. Bunlari anlaman için profesör olmana gerek yok. Aklını kullan düşün.. Selametle..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Cin çok iyi protesto yaptı bizim millet de akıl yok köy otobanın ortasına tüm araçları bak nasıl geri cekiyolar
Hepsine otoparka götürürler ceza hapis cezası gelir 😂
Denemesi bedava yapsa gör bakalım hangisini götürecekler
Hacı burada Nere yapıyorsun öyle şehirler arası yola yapılır anca bu yöntem
Turkiyede en fazla araç bulunan şehirler arasındayız mesela samsun olarak herkes korkuyo böyle senin gibiler bir kalkınma olmadığı sürece meeeeelemeye devam edin
Awq soktum sen yapsana yiyorsa
Topluluk olamıyoruz ki olsak varyaaa
Olsun sen başlat gerisi gelir
Sosyal medyadan ses getirtmek lazım burdan da olabilir
Ben karışmam hacı ama herkes memnun daha sabah birine dedim 30 olsun diyo
Meeeeelemeye devam 🤣🤣🤣
Sen meeee diye anıracaksın daha dur 😂 bunlar iyi günler nakliyeden sona ki gelecek ürünlere zamlar ondan sonra gör sen
Mazota zam geldi ise protesto edeceğine kuyruga giren oldukça.. Yag fiyatı yükselecek diye 3 er 5 er aldıkça.. Bu işler düzelmez.. İmalat durmuş.. tarim bitmiş.. Her gün herseye gelen zamlar normalleşmeye başlamıştır. Sorgulamak yok.. Şuursuzca itaat var.. Yapılan ama Geçemediğim yollar.. Makine açılmadigi halde binlerce tl gelen faturalar.. Bunların hiç biri bana ımalatta ham madde almam için yardımci olmuyor.
Yine kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruzz. O ayrı.. Uyanıp silkelenmezsen uyutulup s. Kilmeye mahkumun açık net. Bunlari anlaman için profesör olmana gerek yok. Aklını kullan düşün.. Selametle..
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!