Güzellik & Bakım Petrol mavisi oje? o_intikam_alınacak Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor petrol mavisi bir oje aldım. sizce mat mı daha güzel olur yoksa parlak olarak mı?fotoğrafta gördüğünüz parlak petrol mavisinette mat olanını bulamadım. sizce mat mı parlak mı? Petrol mavisi oje? Cevapla Fotoğraf Soruları Güzellik Soruları Oje Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Bünyaminhk42 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Mat ve güzel renk almışsınBirde adı ne bilmiyorum ama sivrilestir 0 4 Yorumla o_intikam_alınacak +1 yıl fotoğraftaki tırnaklar bana ait değil ama benimde tırnak uçlarım öyle düz. uzasa sivrileşitriciemde kırılıyolar Yorumla Bünyaminhk42 +1 yıl Onu biliyorum renge güzel dedim Tırnağını koruya bilirsen sivrilestir koruyamassanda uzat genede kısa yapma Yorumla o_intikam_alınacak +1 yıl aynen:) teşekkürrlerrr Yorumla Bünyaminhk42 +1 yıl Rica ederim güle güle kullanın Yorumla
h3yboys Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Böyle güzel olmuş bence :) 1 1 Yorumla o_intikam_alınacak +1 yıl saoooll Yorumla
En İyi Cevaplar