Amerikada yaşiyorum ama çok zor?

Merhabalar bundan 4 ay önce amerikaya taşındım ilk başta her şey güzeldi burgerde çalışıyorum birtane tanıdık arkadaşım vardı onun sayesinde masaları felan temizliyordum ingilizcem orta yani çok iyi değil neyse olayı anlatayim ilk başta her şey süper gidiyordu arkadaşımın evinde kaliyorum 1300 dolar kira ortak ödüyoruz 650 2 ay içinde kendime araba aldım 2000 e eski audi 2009 model ama şu varki maaşım şu an 2200 her ay araba vergisi ödüyorum 200 dolar sonra sağlık sigortası ödüyorum 300 dolar evin hazı su elektriği geliyor ayda toplam hepsi 450 400 civarı 200 ünü bem ödüyorum ama maaşım yetmiyor 650 + 200 + 300 + 200 + 1350 ağzı düz 1300 dolar bunlara gidiyor bana kalan ise bazen 1000 bazen 700 vede evin eksikleri oluyor geçen 100 dolar lık alışveriş yaptık hep izliyorum bu amerikada yaşayanlar 1 dolara bir sürü şey aliyor veya 10 dolara hepsi yalan ekmek 2 dolar redbull içiyorum 6 adet 11 dolar inanmiyorsanız internete yazın adet fiyato 1.5 dolar neyse sonra eve et aliyoruz kilosu 8 9 inanın param yetmiyor bazen diyorum hatta düşünüyorum türkiyeye geri mi dönsem ailem hep diyordu ne yapacaksın orası sana göre değil geçinemezsin felan burada gece hayatı da var süper ama geçinemiyorum arkadaşım bile burada zor yaşiyor ben gelmesem ne yapmam lazım
Amerikada yaşiyorum ama çok zor?