Para & Ekonomi Günlük mü yaşıyorsunuz, geleceğe yatırım mı yapıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hiç yarınım için birikim yatırım herhangi bir düşünce içine girmedimhep günü kurtarayım yeter kafasındayımHayat bi gün o gün bro Günlük mü yaşıyorsunuz, geleceğe yatırım mı yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SenDelisinn Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Günlük yaşıyorum ama gelecek hayallerim de yok değil. 0 0 Yorumla
Vict0r Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 49% +1 yıl Yatirimlarim var. Gelecegimin cok iyi olacagina eminim ve milyoner olacagimada eminim. 0 0 Yorumla
sessiz_kullanıcı Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Yatırım yapamadığımdan ötürü şimdilik günlük yaşıyorum. İlerde iş değişiliği yapabilirsem kesinlikte küçük dahi olsa yatırım yapmaya çalışacağım tabi bu mümkün olursa.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Günlük yaşıyorum ama gelecek hayallerim de yok değil.
Yatirimlarim var. Gelecegimin cok iyi olacagina eminim ve milyoner olacagimada eminim.
Yatırım yapamadığımdan ötürü şimdilik günlük yaşıyorum. İlerde iş değişiliği yapabilirsem kesinlikte küçük dahi olsa yatırım yapmaya çalışacağım tabi bu mümkün olursa..
Evet
Geleceğe yatırım.