Sinan Canan' dan bir onlin eeğitim alayım dedim 60 bin liracıkk.. yani bikemedim tüm kazandıpımı ona mı vereyim yoksa evde dizi kadın programı mod mu yapayım😅🥳🤦🏻♀️

Sinan Canan' dan bir onlin eeğitim alayım dedim 60 bin liracıkk.. yani bikemedim tüm kazandıpımı ona mı vereyim yoksa evde dizi kadın programı mod mu yapayım😅🥳🤦🏻♀️

Kendime elimden geldiğince yatırım yapmaya çalışıyorum. Bedensel engelim var ve annem babamla birlikte yaşıyorum, sigortamı da kendimiz ödedik. O yüzden bazı şeyler benim için diğer insanlara göre biraz daha çaba gerektiriyor ama yine de kendimce ilerlemeye çalışıyorum. Mesela fırsat buldukça yeni şeyler öğreniyorum, okuyorum, ilgimi çeken konularda kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Bence insanın kendine yatırım yapması sadece maddi ya da fiziksel bir şey değil; düşünce yapısını yenilemek, kendine iyi gelecek rutinler oluşturmak, duygusal olarak güçlenmek de bu işin bir parçası. Yani şartlar ne olursa olsun, kendi hayatımda küçük de olsa bir adım atmanın bana iyi geldiğini düşünüyorum.
Çok iyi bir hayat görüşün var💯
Teşekkür ederim her şeyden önce oturup insan dinini ilmihalini öğrenmesi gerekir
Diller öğrendim.
Kitaplar okuyorum.
Ülkeler geziyorum.
Sürekli tiyatroya gidiyorum.
Araştırıyorum.
Finansal yatırımlar yapıyorum.
Doğa ile içiçe olarak stresimi atıyorum.
Hayvanlarla bolca vakit geçiriyorum.
Psikoloji üzerine derinlere iniyorum.
Kendime güzel şeyler söyleyerek içimdeki çocuğu mutlu ediyorum.
Mutlu olmak için birinin hayatımda olma ihtiyacı duymuyorum.
Spor yapıyorum.
Gelişim için çaba göstermek harika ama kazandığının tamamını buna yatırmanın seni zorda bırakabileceğini düşünüyorum. Sinan Canan’ın eğitimleri tabii ki değerli olabilir, ancak alternatifleri değerlendirmen de mantıklı olabilir. Daha uygun fiyatlı online eğitimler, ücretsiz kaynaklar veya bolca kitap… Bu gibi şeyler de sana çok değer katar. Kendine yatırım yapmanın birçok alternatifi var, dengeyi korursan hem keyif alır hem de ruhunu beslersin. 🌱✨
Cevap
15Cevap
Valla kimseye muhtaç olmadan göçüp gideyim bir gün, yeter bana. Maddiyatım garanti altında bu bağlamda.
Kendimi geliştiriyorum evet
60 bine ne eğitimi veriyormuş ki acaba? O parayla hergun olmak şartıyla en az 40 gün cağ üstüne tatlı yerim :)
Okuyorum , araştırıyorum , kimi zaman yerinde görmeye gidiyorum, yatırımlarım var. Suyun hep akması lazım.
Hayatım boyunca calışamam.
Evet yapıyorum birikim olsun sonra kurslara gidiyorum online eğitimler almaya calışıyorum spora gidiyorum
İşim gereği eğitim almak zorundayım. En son yapay zeka eğitimi aldım 🤭
Yapıyorum motor alıyom arada değiştiriyoum bu sayılır mı 😀
Eskidenmiş öyle şeyler şimdi saçımı toplayıp evden çıksam sukrediyorum 😄
Şahsen paralı eğitim almıyorum aynı eğitimler YouTube da var
60 bin TL ye Üniversite okunur. Ne eğitimi veriyormuş?
Evet yapıyorum
evde dizi izle
bilgi olarak yapmayı severim
Sinan Canan neyin eğitimini veriyormuş ki?
Geçen jöle aldım o kadar.
Kurra çek ne çıkarsa 🤣🤣
Evet yeni bir beceri öğrenmeye çalışıyorum
Ev aliyorum
Kendimi geliştirmek daha mantiklidir
Anı biriktirdim
tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?