Şaşırmadım ki. Üretim olmayınca böyle.. hala çiftçiyi ve halkı suçluyorlar, haa bir de chp'yi.. Maliye bakanının chpli olduğunu bilmiyordum😂İyi bir şey yaptıklarında biz yaptık, kötü olduğunda onlar yaptı. Sorumluluk sıfır. Herşeyimiz dışarıdan. İyi oluyor süper, Seçim zamanında yapılsın ki daha da beter olalım belki görürler. Dolaylı anlattım umarım anlaşılmıştır. Soruna cevabım bu ülkede her şey boş zaten ne kaldı ki 😂
Boş waffle Boş dürüm boş dolma bos yaprak sarma bos icli kofte bos karni yarik bos manti bos hamburger bos tantuni bos hot dog bos börek (sade borek oluyor mu onu bilmiyorum)
Ne yazık ya ağlanacak halimize güler olduk. Neydik ne olduk bize değilde bizden sonra gelen nesle acır vaziyetteyim ben iyi ki bu dünyaya benden bir parca gelmesini istemedim
Boş hamburger olabilir. Marul, domates, kaşar peyniri, ketçap ve mayonez olsa da ben yerim. Zaten bu tarz kombinleri zamanın da az tüketmedim, hatta daha az malzemeyle. Ketçap mayonez ve ekmeğin birleştiği güzelliğe, ne koyarsan koy güzelleşiyor 💕
O kadar çok boş insan varken başka şeylerin boş olması üzülecek durum değil
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Boş zihniyetler satılsın 2030 dan sonra ülkeyi bölenleri iktidar yapanların lüks düşkünü fedakar olmayan boş zihniyetler satılsın ve ayrıca misali milli sınırlarına tekrar dönen ülke toprağını büyütenleri iktidar yapmayanların zihniyeti satılsın
Pardon? Geçen 5 salatalık 5 domates aldım 40 liramı bıraktım geldim siz neyin lüksünden bahsediyorsunuz ya domates salatalığa 40 tl vermemeyi istemek lüks mü sizce ne yiyeceğiz biz taş mı kemirelim gerçekten pes düşünce yapınızı anlamakta güçlük çekiyorum biz devleti değil hükümeti sevmiyorum ve beni işsiz biri olarak görmeyin ben bu ülkenin polisiyim
Aclıktan korkalım bir zahmet dimi yarın bigün ekmeğe 40 lira verince sokaklardaki hayvanları mı yakalayıp yemeyi düşünüyor bu arkadaşlar bide hemen vatan haini ilan ediliyoruz ben devletimi seviyorum ama hükümeti sevmek zorunda değilim sevmeyince de hain ya da terörist olmuyorum
@gitar_ist_ ben öyle bisey demedim ön yargıyla yorum yapmayın ülkenin topraklarının genişlemesi zenginlesmesini büyümesini istiyorum ulkeyi yönetecek iktidar kim olursa olsun pkk zihniyetinin bitirmesini istiyorum kimseye hain falan demiyorum
Ben onu derken sizi kastetmemiştim bu ülkede yaşayım can gönülden Türk olmayı seven herkes sizin söylediğiniz şeylerin olmasını ister ama hükümetten rahatsız olunca terörist ilan ediyorlar benim lafım onlara
Bunlara hiç şaşırmayan ben.. O kadar çok içi boş insan görmüşken, gıdanın lafı olmaz!!
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Amaçları ne acaba, yediklerimizle içtiklerimizle oynamaya bayılıyo vicdansızlar, aslında birlik olup bi süre mal almayacaksın böyle insanlardan ki akılları başlarına gelsin