Hiçbir şey değişmez
Arabamı satarım, elektrikli motor ya da bisiklete geçerim
Bu her şeye zam demek herkese yansır
Diğer (Açıklayınız)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Çok birsey değişmez petrol fiyatları Şu an dünyada yükselişte birde doların yükselişi beraberinde oaly suanda bu hale geldi brent petrol suanda 90 dolar gecen yıl bugün 53 dolardı neredeyse 2 kat artış var üzerine birde dolar kuru yükseldi
Ortada acaip bir ekonomik kavga var gücü elinde olan herkes o gücü ile saldırıyor petrolü olan petrolle gazı olan gazla suyu olan suyla eninde sonunda patlayacak ama nerde bilemem
Evet hatırlıyorum da sanırım geçen sene ya da ondan önceki sene sudan bile ucuz fiyata düşmüştü petrol ama şimdi bugün itibarı ile Brent Varili 89.57 Usd. Her şeyden etkilenen bir Brent varil var karşımızda bakalım umarım görmeyiz 20 TL leri...
insanlar bosuna elektrikli araba diye yırtınmıyor bu iş fena patlayacak
Katılıyorum size, kesinlikle bence de...
toplu taşımaya geçeriz ki zaten metroyu severek kullanıyorum. erenköyde oturuyorum şimdi buradan arabayla kadıköye gitmek çok meşakatli, benzin yak, otopark ara, otoparka ücret öde, yani değmez, onun yerine bin metroya, in kadıköyde 5 dakikada beşiktaş muhabbeti. trafikte yok, metro dolu gelirse bekle 4 dakka sonra yenisi geliyor ona bin
Kesinlikle öyle cidden toplu taşıma yine her şeye rağmen en mantıklısı...
Benzin 20₺ olması mükemmel bişi olur;
Lüzumsuz araba kullanmaz kimse,
Parası benzine gideceğinden gereksiz ayakkabı, gömlek 1 montu varken 2. cisini almak gibi ısraftan kaçınır.
Cevap
13Cevap
Trafik azalmasi gerekiyor İstanbul'da. Parasi olan olmayan belli olsun ipsiz sapsiz disarida bos bos gezenler var.
Ama hala pek azalma yok gibi, ipsiz sapsız konusunda çok haklısınız sanırım 3-4 kişi bir araya gelip ortak benzin alıp dolaşmaya devam ediyorlar...
Doların artmadığını söylemeniz ilgi çekici. Ham petrol fiyatının 40 dolardan 100 dolara yükseldiğini bilmemeniz ise daha da ilgi çekici.
Dolar şu an Türkiye'de 13.40 civarı uzun zamandan beride bu durumda ama bu bizim ülkemiz için geçerli ama dünyada petrol fiyatları evet yükseliyor en son Brent varili 89.57 bugün itibarı ile. Daha 100 dolara yükselmedi ama hesaplanan eğer 100 doları geçerse ülkemizde benzinin 20 TL olması içten bile değil! Kaldı ki bu gece LPG ye yine zam var...
Köpek insanı ısırırsa haber olmaz ancak insan köpeği ısırırsa haber olur. Ortada ilginç bir durum yok. Akaryakıt fiyatlarının artması gayet normal. Üstelik Türkiye gibi dolaylı vergilerin akaryakıttan alındığını düşünürsek oldukça ucuz olduğunu söyleyebiliriz.
O zaman siz bu durumda 20 TL olması normal hatta geçer mi diyorsunuz?
Petrolün yükselmesi halinde geçebilir.
50 de olsa veririm, sorun değil.
Geliri düşük ama AKP'ye oy veren insanların düşüneceği şeyler bunlar.
Yani evet...
elimde daha çok para kalır çünkü artık arabaya binmem...
Yani yapacak bir şey yok tabi herkes ekonomisini ön planda tutmak zorunda... :)
Günlüğün 33.33 TL ya gelmiş... :)
Olsun en azından rahat gidip gelmişsin..:)
Bu ülkede 80 yıldır zam geliyor değişen bir şey olmaz
Mesela İstanbul hala aynı...
Kimse araba kullanmaz. 20 TL benzin mi olur. 100 liraya zaten 6 litre geliyor küfür gibi.
Aynen zaten normal motorlu bir aracın tüketimi kısacık yerlere git gel 1 Litre kadar...
Petrolü kendimiz üretiyoruz diyecem ama sağolsunlar ülkeye ait ne telekom kaldı ne de petrol çıkarma her şey satıldı
Benzin artınca aldığım her ürünün her hizmetin fiyatı artıyor
Maalesef benzine zam demek başta gıda olmak üzere her şeye yansıyor...
Benzine zam demek her şeye zam denektir yani s*ctı Cafer bez getir
Maalesef öyle...
Bir şey değişmez benim adıma... Para sorunum yok.. Ama bencil değilim.. Bir çok insanın zarar görmesine göz yumamam
Asıl üzücü olanda o zaten umarım o kadar yükselmez, Allah herkesin yardımcısı olsun...
İsterse 50 olsun beni ilgilendirmiyor bu yorumumu da kaldırmayın adam olun
Ben hep 50 TL lik alıyorum etkilemez
2.5 Litre gelir 50 TL ye yeterliyse sorun değil...
Olsun ben hep 50 liralık alıyorum
Yapacak bir şey yok ki herkes bütçesine göre...
Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok
Maalesef..
Daha iyi olur benim için
Neden ki?
Direk 20 verirsin 14 le 15 le ugrasmazsin 😂
:p :p
Bir şey değişmez
Yani bir bakıma da öyle...
Don, atletten başka biseyim yok bana farketmez.
Adım atmak para artık...
Toplumca bişey yapılmadığı sürece bişey değişmez. Daha da kötüye gidiyor her şey olan fakire oluyo. Fakir alıştı.
İki gün önce icra geldi, dün tek fatura yüzünden elektrigimi kestiler. Ulkede tek sorun benzine yapılan zam olsa keşke.
Trafik rahatlar
Ahh keşke...
Taşıt kullanılmamaya başlanır
A.) hiçbir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?