bugün dizel arabama bir yakıt alayım dedim de, 50 tl çeyrek depo bile doldurmuyor. araba kullanmak neden bu kadar lüks haline geldi cidden.. litre fiyaatı 7,32 dizelin.. yazık ya.
Yakıt fiyatları hakkında neler söylemek isterdiniz?
Nedeni belli değil mi? Dünyada devleti bu kadar bozuk yönetip de bu kadar iktidarda kalmayı başarmış bir partisi olan başka bir ülke yok. Nedeni bu. Bir ülkede eğitim bu kadar bozuk olursa, düşünmeyen, üretmeyen bir kitle yetişir ve bu kitleyi yönetmek kolaydır. Bu kitle iktidar ne yaparsa yapsın asla yargılamayacak ve yanlış yapılan işlerin hesabını sormayacaktır.
Yakit fiyatları normal pahalı değil diger harcamalarimiza bakarsak. Uzun zamandır elli liralık mazot almadım. Sebebi zenginligimden değil olmasi gerektigidir. Araban varsa fulleyeceksin. Aslanin yemini vericen. Ayagini da korkak alistirmican motor tembellesmesin. :) Mazot fiyatı pahali geliyor ve hayatimizi etkiliyorsa arabayi satip bir sure toplu tasimaya binmenin gerekli olduğunu düşünüyorum. Ehliyet var diye gerkesin arabasi ya da araba surmesi gerekmiyor.