ben İstanbul'da 1+1 site evi için 560 tl aidat ödüyorum. bence çok fazla. sizler ne durumdasnz
Güncellemeler:
4 ay
müstakil de oturanlar çok şanslı. gerçi İstanbul'da değiller herhalde. çünkü burada müstakiller de site içinde. onlar daha çok ödüyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1315çok iyi ya. 60 tl. bir de bizimkine bak.
çok fazla cidden havuz falan mı var?
var havuz filan da
ama yine de çok yaa
kesinlikle çok ve doğru düzgün bir şey yapılmıyor
Kira mı peki ev?
hayr kendi evimz
İyi bari en azından kira vermiyorsun
Kurtköy taraf mı?
aynen kurtköyde
Yakınmışız :)
🙂🙂
:) :)
İstanbul kadar pahalı az şehir vardır dünyada. Ben daha İstanbulun dış ilçelerinden bahsediyorum. Merkezi ilçeleir hayal bile etme.
aynı durumdayz, hizmet yok. sadece sömürüyorlar. yönetimden kurtulmak da zor görünüyor.
vala her ay verdiğimde afiyet olmasin diyorum hizmet olsa emin ol 250 de bahşiş koyar öderim ama nedense site hoşuma gidiyor katlanıyorum
bizim ev kendimizin o yüzden zaten çıkıp gitme durumumz da yok ki zaten hangisi farklı daha adil olacak ki
anladım bende kira ama alıştım o yüzden yapacak bir sey yok
kolay gelsin hepimize
aynen :)
ne iş yapıyorsun ya da ev kızımı
çok iyi.
İstanbul gerçekten fena durumda ki ben merkezi bir semtte bile değilim. pendikteym
3+1 havuzlu güvenlikli peyzajlı otoparklı bir sitede 400 tl veriyorum..
valla çok iyi
bedava bence..
4 sene önce İstanbul ataşehir de oturuyordum yine 3+1 dairede oturuyordum 480 tl ydi aidatım..
inşalla yönetimi değişiriz elbet biz de
Yenisi gelse farklı olmaz kolay kolayda değişmez örneğin 560 TL aidat toplam daire 800 tane olsun 560×800=448.000 bunun 8 tane degisimli güvenlik olsa kişi başı maaliyeti sgk ile 6500 TL tutsa 6500×8=52000 temizlikçide 8 tane olsun 52 binde onlar bakımcı tamirci bunlarda 40 bin tutsun ve elektrik su dogalgaz da toplam 150 bin gelsin he birde muhasebe idari işlerde var 30 binde onlar ve son nokta 130 bin yönetimin cebine kalıyor buna göre hesapla işte : ))
Yani bir yönetim 800 daireden 130 bin kazanıyor sizde kaç daire var
malikler arasından atarsal yönetimi değişir her şey.
sen her dairden 600 aidat mı hesapladın :/
Kaç daire varsa 560 TL ile çarp çıkan sonuçtan çalışan işçilerin sgk dahil maaslariyla toplam brüt ücreti çık kalan paradanda aylık gelen elektrik su doğalgaz çıkınca gerisi o yönetimde müdür kimse onun cebine kalır sen saniyosun yönetimdeki 7-8 bin maaş alıyor bızden yok öyle bişey hepsini indiriyor cebine yani sizin sırtinizdan kazanıyorlar.
Her ay havuzda para toplanır giderler çıkınca müdür muhasebeye hop elini uzattığı gibi alır.
sitede 1+0 dan 3+1 daireler var. sadece oda saysına göre değil metrekareye göre alınan aidat değişiyor. ben 1+1e 600 ödüyorum. mllet allah bilir neler ödüyor. ve göreve gelenler bırakmak istemediğine göre iyi sönürüyorlar.
hakkımızı sömürü yoluyla yiyene de bin kere haram olsun
Aynen öyle ama hiç biri söylemez aylık 150 milyar sizden kazandığını ben maaşlı çalışan müdürüm der 8 bin TL sizden bana kalıyor der dikkat et bindiği arabaya falan sömürüyorlar ve millette uyuyor halinden memnunlar aidatlar oda sayısı ve kat yüksekliğine göre düşük ve yüksek belirlenir ama müdüre 3 -5 zarar ettirmez :))
bizim sitede alınan aidt karşılığında çok şey yaplmyor maalesef
benim spor salonum, saunam, masajım bile var yani.
memnunsan iyi hizmet görüyorsan değer tabii
yoksa verir miyim ya deli miyim
İstanbul'da mı bu
Evet
çok iyi
Allah kolaylık versin size. İstanbul'da yaşamak çok zor...
şu an hele inanılmaz zor oldu
site mi apartman mı
Site
bu aidat mı kira mı
Kira aidat 35
Senin aidata yakıt dahil mi
Bu 35 lira içinde çöp toplama ve haftalık bina yıkama falan var
Sadece
hayıd aidatı sadece yönetime veriyoruz. faturalar ayır diğer her eşy ayrı. onlar da sözde siteye bakıyor
Valla aşırı fazla
Annem Ankara 'da yaşıyor merkezi sistem yani ısıtma dahil her şey için 350 veriyorlar
140 M2 daire
yok artk yakıtlaea zamm geldi naaıl verecek o kadar. ben aidat artı faturalara toplamda 1300 tl verdim ki daha doğal gaz gelmedi.
Valla doğalgaz merkezi sistem zaten + çöp+bina yıkama falan var geçen sene 270 di zam gelince 350 oldu ama oturduklari site 250 hanelik baya buyuk
Diğer faturalarda uçmuş bu arada haklısın aksamalri ışık yakmadan oturuyorum artik
apartman mı site mi
site
ne güzel
Pendik. ama nesi iyi valla 1+1 e bu kadar olur mu. siz ne durumdasnz
ben ailemle kalıyorum allahtan öyle bir derdim yok yoksa çok zor olurdu ya
ben de ailemleym ev de kendimize ait ama sonuçta aidat ödüyorsun
aidat ödemek ne oluyo ki ev kendinizin ve kime ödüyosunuz
site yönetimine. sen hangi şehirde yaşıyorsun öyle. ev sahipleri de aidt öder tabii ki.
istanbuldayım ben de