Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'nın (EPGİS) verilerine göre, 2021 yılında akaryakıta 79 kez zam yapıldı. Benzin fiyatı bir yılda 10 lira 38 kuruş zamlandı.Sürekli zam üstüne zam görüyoruz. 10 lira 38 kuruş nedir yahu 😅 indirimlerin yanında hiçbir şey diyorum. Peki ya ne zaman indirim göreceğiz? Mesela bir yılda 11 TL indirim yapıldı gibi bir haber olsaydı.. Kaynak
Akaryakıta 1 yılda 79 kez zam yapıldı 4 TL'den 14 TL'ye çıktı! İndirimleri ne zaman göreceğiz?
malalesef dışa bagımlı olunan en önemli konu akaryakıt boşuna cırpınmıyorlar elektrikli otomobil diye ama yetmez ille de kendi petrolümüzü bulmadıkca günül belki indirimler olabilir ama uzun vadede mucize beklememek lazım dolar 1 lira olsa mazot yine alır basını gider
oohhh çok güzel, yaparsa akp yapar geçirsinler🤗🤗🤗🤗🤗oy verenler düşünüp ne zaman uyanacak acaba? süper aynen devam. Bu seçmen "tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın" sözünü yerine getiriyor👍
Ben düşeceğini hiç sanmıyorum enflasyonun düştüğü zamanlarda bile hiçbir şey indirime girmedi ki bu iş Ahmet gitti Mehmet geldi ile de düzelecek bir şey değil.
Fazla bir indirim olmaz bu saatten sonra çoğu şeyi sabitlediler dolar 18 lira olduğunda yapılan zamların çoğu düşmedi düşmezde bir denge içine sokmaya çalışıyorlar.
artık zor o işler biraderim.. benzin işi yapan bir arkadaşım yıl ortasında 17 lira olacak dedi.. yetmedi, çoğu personel taşıma firması sahibi, benzini 20 tl olarak hesaplayıp teklifler veriyorlar..