Sizce gram altın bu yılın ilk çeyreğin de ne olur?

çok fazla değişeceğini zannetmiyorum.. dolar artacak altın artacak spekülasyonları, artışı isteyen kesimden kaynaklanıyor.. ama dalgalanmalar olacaktır illa ki. zaten aşırı fiyatlar şu an bile.. daha da yükseklere gideceğini pek zannetmiyorum.. 780 liraya gram altın mı olur ya... yuh artık
Bu saatten sonra da 463 lere gerileyecek hali de yok.. En fazla oluru 1000 TL derim ama iner çıkarsa 800 Aralığına kadar o bile yatırımcıyı ikileme sokacaktır.
Evet oda doğru..
Enflasyon çok yüksek ve yükselmeye devam ediyor. Yükseldikçe doların da yükselmesi beklenir. Gram altın dolara bağlı olduğu için onun da yükselmesi beklenir. Ama doğru yerden yani uygun seviyelerden almak lazım tabi.
Cevap
9Cevap
Tahminimce 1000 TL seviyelerine yaklaşır şu an dünyada savaş durumu hakim böyle olunca altın hep yükselir
Enflasyon yüksek, altın düşmez. Stabil tutmaya çalışılır belki ama başarılı olacağını düşünmüyorum. Çok artmasa bile daha da düşmez şahsi fikrim.
Düşecek kesin... ;)
25 ocağa kadar ćıkar.. Ay sonuna kadar inme eğilimi gösterir. nisana kadar rutin seyrinde devam eder ileri yönde..
Hislerim. Amatörüm ben.
Et bakalım
1100 Net
Ama 1300 1500 lere çıkacağını düşünüyorum yazakadat
Yürüyecek bariz belli. Tepesine vurmaları bu seviyede kalacağı anlamı taşımıyor 😊
Zor soru kimse bilemez ne olacağını hükümetin halen kozu olduğunu düşünüyorum
Ekstra bir olay olmazsa kis aylarini hafif yukselisle gecirir. Yaz aylarina dogru dugun alisverisleri olacagi icin tekrar hizli yukselise gecebilir.
Altın çıktığı yeri unutmaz
İnşallah :)
Yok ya sordum sadece. Güvenmiyorum altına...
Altının kendisi sıkıntı bebiş..
Marttan sonra FED ile uçuşa geçer
Altının gramının 1400 TL olacağı söyleniyor
Züğürt geldik züğürt gideceğiz..
Yükseleceğini düşünüyorum.
Takip etmiyorum desem yeridir 🤭
Kesinlikle yükselme olacağını kanaatindeyim
1100 seviyelerini görecek..
Yükselir
Bin 'i geçer
Artar bence joee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?