Para & Ekonomi 65 yaş aylığı alanların çocukları çalışırsa aylıkları kesilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Annem ve babam 65 yaş aylığı alıyorlar. Ben asgari ücretin biraz üstü bir maaş alırsam aylıkları kesilir mi? Güncellemeler+1 yıl Evdekiler tarafından baskı altındayım bu konuda. Ya maaşımız kesilirse ne yaparız diye 65 yaş aylığı alanların çocukları çalışırsa aylıkları kesilir mi? Cevapla Maaş Soruları Babalık Soruları Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Üyeyikayipettik Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Hayır kesilmez çünkü sen kendine çalışıyorsun onlar ise geçinmek için o maaşı alıyorlar 0 5 Yorumla Üyeyikayipettik +1 yıl Kesinlikle kesilmez çünkü aynı durumdayız şu an seninle evdekilerde 65 maaşı alıyor bende çalışıyorum onların maaşına dokunan yok Yorumla Soran +1 yıl Maaşın asgari ücretten yüksek olursa kesilir demişler de evdekilere o yüzden sordum Yorumla Üyeyikayipettik +1 yıl Benim maaşım hep asgari ücretin üzerinde oldu ama kesilmedi Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim :) Yorumla Üyeyikayipettik +1 yıl Rica ederim çalışma hayatında başarılar dilerim birşeye ihtiyacın olursa mesaj kutum açık oradan da sorabilirsin Yorumla
kalınvuranadam Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl yok bitanem kesilmez senle ilgisi yok kuzum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır kesilmez çünkü sen kendine çalışıyorsun onlar ise geçinmek için o maaşı alıyorlar
Kesinlikle kesilmez çünkü aynı durumdayız şu an seninle evdekilerde 65 maaşı alıyor bende çalışıyorum onların maaşına dokunan yok
Maaşın asgari ücretten yüksek olursa kesilir demişler de evdekilere o yüzden sordum
Benim maaşım hep asgari ücretin üzerinde oldu ama kesilmedi
Teşekkür ederim :)
Rica ederim çalışma hayatında başarılar dilerim birşeye ihtiyacın olursa mesaj kutum açık oradan da sorabilirsin
Ailen başka birey sen başka kesilmez
yok bitanem kesilmez senle ilgisi yok kuzum
Hayır