• Kombinin bakımını yaptırdık sonbaharda.
• 123 TL si KDV imiş:)))
• Kansızlık problemim olduğu için çok üşüyorum evin hamam gibi falan olması lazım benim üşümemem için 😅😅😅

Valla ben soğuğa dayanabilen biriyim mesela. Arkadaşlarımın evine aylık 600 lira gidiyormuş Ankara 'da. Ben 3 ay kışı 50 liralık doğal gazla geçirdim. Buna duş ve yemek pişirme de dahil bu arada. Taktik vereyim bak. Ben yatarken kendimi yorgana dürüm yapıyordum hiç hava almayacak şekilde. İçeri bir tane fön makinesi sokup 2 dakika çalıştırıyordum. Sabaha kadar sıcacık :D
Hamileyim ben ne fön makinesi 😅
Olabilir canım. Hamile olunca ne oluyor ki? Karnına tutmuyorsun fön makinesini. Yorgana tutuyorsun o hava ısındığı için içerde sıcacık kalıyor hava.
Soğuk evde hasta olurum, hasta olursam ilaç kullanamam😑
Sen bilirsin. O zaman 800 liraya katlanacan :D
Bu ülke de hala yaşam olduğunu sananlar var hepimiz köleyiz hükümet bizi haraca bağladı karnımızı öyle böyle doyurup saraya çalışıyoruz finansal köleyiz şu an :D ben milyonluk işlerde yaptım ama vergisi bilmemnesi sigortası otu boku diyince ele kalan yeminle bir halt değil :D
Eyvah eyvah ben faturalara hiç bakmam otomatik ödemede
Desene ben o sebepten ödemelere yetişemiyorum😬
Kız benim bebe var bu kadar gelmiyor bune bikini ile mi geziyon evde😂
Yani lahana gibi gezdiğim söylenemez ama bikini de değil yani, şu an bile kısa kollu var üstümde 😂😂😂
Yananı görür Allah bacııımm😂😂😂
😂😂😂😂
😂😂😂
Cevap
69Cevap
Kombinizin yıllık bakımlarını yaptırın. Kavak vs var mı kontrol edin.
4 kişilik bir aileyiz ve sıcak suyu da kullanıyoruz.

#kaçak var mı olacaktı o
Eylül ayındaydı galiba kombi için geldiler. Ben çok üşüyorum diye cömert davranıyoruz da bu kadar da değil cidden ya😑
Ben de çok üşüyorum yalıtım da yok evde, dairenin altında garaj alanı var ama etrafı açık. Avantajım güney cepheye bakıyor. Hava Güneşli olduğunda tüm güneş evin içinde. Gündüz de gece de açık. Gündüzleri tam kapatmıyorum en düşük ayara getiriyorum. 3 veya 4 gibi havanın durumuna bağlı olarak yükseltiyorum. Sabaha kadar aynı şekilde.
Bizim doğu batı cephesinde. Evi alırken eşime özellikle rica etmiştim kırmamıştı. Keşke onu dinleseydim de güney cephesinden alsaydık😂😂
😄 sağlık olsun.
bana da bugün 425,70 tl elektrik faturası geldi. Nasıl ödeyeceğim bunu? Hayırsever bir akp seçmeni yok mu? Hani normal faturalar ehonümi eyüüü diyorlar ya artan var demek ceplerinde.. sevaptır ödesin bi seçmen noolur? Devlet bana yardım etsin 😂
Çok açtınız galiba bizde 2 kişiyiz 3-5 gün falan açtık 164 geldi ha bide kombiyi fullemeyin ilk başta fulleyebilirsiniz hızlı ısıtması için sonra düşürün minimuma ne kadar yakın olursa iyi olur. hep yüksek çalışırsa ahanda böyle gelir. Tavsiyem evde kullanmadığınız odalarda kaloriferleri kesinlikle kapatın. gerekirse sadece yattığınız yerde açın başka yerde açmayın hani banyodan sonra falan da donmazsınız iyi olur.
Ben üzülmüyorum şahsen biz millet olarak hak ediyoruz kurunun yanında bende yanıyorum ama yapacak bir şey yok seçimi bekliyorum az kaldı
hukumet herkes donunu sıyırsin hazirda bekleyin diyor daha gecirecekler
Bulunduğunuz il hangisi bu önemli. Geçmişte kalan komşulara 200 TL elektrik faturası gelirken ben 1050 ödemiştim ve bu rakam 1000 USD denk geliyordu.
İnşallah daha çok pahalı olur. Bende artık gidecem Recoya basacam. Bu millet bunu hak ediyor. İyi olur iyi yapıyor...
bak bizim evde 200 liradan aşağa su faturası gelmezdi bi iki kişi olduk 43 lira gelmiş bugün acayip mutlu oldum :d
Bana da sadece yemek ocağı için 144TL gelmişti. Aradım sayaç numarasını söyledim yanlış olmuş dediler. Yeni fatura 10TL geldi.
Yeni Türkiye alışmak lazım normal tabi yahu dur eelktrikte gelecek daha :) hem telefonuna bak bakalım kaç para
Yavrum hamam gibi ev için normal bir ucret. Biraz daha sıkı giyinilebilir. Kışın oda sayısı düşürülebilir. Evde olunmadiginda kombi kapatılabilir.
Piyasadan kan toplasan daha ucuza isinirsin sanki 😅
😂😂😂😂
Sabak akşam kapatmadan yüksek ayarda yaktıysan şu son gelen zamlarla birlikte normal ne yazıkki..
Ampul patlamazsa bu ülke karanlıkta kalmaya mahkumdur😎
Tabiki normal değil rezillik başka bir şey demiyorum...
selam dünyanın en pahalı ülkesinde yaşıyorsunuz normal karşılamalı.. bu şekilde her şey pahalı olmasa kim çalışacak köle gibi.. herkes rahatına bakar o zaman.. devletin düşüncesi bu..
2 kişi 808 oda iyimiş o ne öyle 😀kombi 60 derecede falan mı yanıyo sürekli
Bize kaç geldi acaba bilmiyorum ilgilenmiyorum faturalarla
Zamlarla yakında ateş gibi oluruz. O zaman ısı kaynağına da gerek kalmaz.
Oturduğunuz odayı açın sizde sadece. Evin her yeri cayır cayır yanacak diye bir zorunluluk yoktur herhalde. Ekonomi berbat zaten ona diyecek bir şey kalmadı
Zerre umrumda değil bizim bu halkın canını alsan şükür der
Şimid 10 kişi kalsanız ev daha çabuk ısınır. Normal dıdjdj
Elektrik 270 su 130 doğalgaz 480 telefon 160 internet 90 TV 190 aidat 440
şiddetini kısmalısınm evde kalın giyinip otur bence.
Bize 280 300 geliyor açıyoruz da baya bi size garezleri var galiba
%25te zam geldi bir sonraki ay aynı kullanıma 1000tl civarı gelecek 🙄
2 aylık 350tl
Bursa Nilüfer hamam gibi değil ılık 24 saat 3 petek açık
Bana öyle fatura gelse Sibirya soğunda yatarım daha iyi 😂
Maşallah subhanallah devletimiz sizinle gurur duyuyor
değil. inadına akpye vercem millet az daha sürünsün diye
Evde 2 kiz mi kaliyosunzu yoksa manitalar geldiyse çok dus almışsınız belliii
Hacı evliyim ben ne diyosun
Biraz kabarık geldi bana size de öyle geldiyse itiraz da bulunabilirsiniz
Mesela bana 3 aydır elektrik faturası gelmiyordu geçen ay 73 tl gelmiş ilgili yere gittim sorduğum zaman tüketimin normal dediler. 👍
900 dogalgaz 500 elektrik 200 şu telefon faturaları 430 İnternet 120 TV üyelikleri 160 Spotify netflix 50 OMG aidat 350 off
Sen bu ülkede yaşadığına emin misin? Veya aşiret misiniz?
@AşkıHüda hangisi gereksizmis
@AşkıHüda sen yaşa o zaman İnternetsiz televizyonsuz müziksiz
Boş yapma insanların internette takılıp eğlenme hakkı var, herkes kuru ekmek için yaşamıyor dünya da.
@CanerDiyeBiri saka gibiler ya
Hamam gibi olmasının bedeli işte, neyini soruyorsun
Eeeee biz bunları anlattık 😱 ampul etrafını aydınlatmaya son sürat devam ediyor
Sırtını sağlam giyin kazak vs çok fazla açmayın dogalgazı en az 35 te açın yazık günah para gitmesn
2023'te çıkartacakları gazlarla bu fatura 10 liraya düşecek lozan was going padişah is coming
Çok gelmiş sonuna kadar mı açtınız Çok mu üşüyorsunuz
Ben çok üşüyorum kansızlık var
Bende üşüyorum ama kansızlık dam değil
doğalgazı sonuna kadar açarsanız heryer yanarsa normal bana 160 tl geldi
Yalann hükümeti kötülemek için yapmışsınız hiç mi utanmıyorsunuzzzz !!!
Bizim hiç açmamamıza rağmen 400 gelmişti heralde biz yokken cinler kullanmış😂😂
Yalnız bu normal değil 😅 ödemediğim halde benim içim acıdı İstanbul ? Değil mi?
İzmir
Inanılmaz yani, insanların R. t. e. aşkı burdan mi geliyo
doğru yazılışı "yalnız" zaten...
Ben de bi yazım yanlışı olduğunu iddia etmedim?
ikinizin ateşide mi yakmıyor ulan bi odayı
Boşluğuma geldi😂😂😂
Yaa üzüldüm çok gelmiş yaa keşke çok açmasaydın nedim Allah yardımcınız olsun
Sorun değil bebiş yapacak bir şey yok zaten 500 ün altında gelmiyor bize doğalgaz 😅💜
🥰 ama bence bıraz düşüğe getirin 2 3 kat giyin 2 battanıye al üstüne bide çay oohh mis bence😂
yirmi sene oldu belki akıllanırlar
#oymoyyok
yok be ne akıllanması. Taliban üst düzey yöneticileri geldi geçtiğimiz haftalarda resmi ziyarete. Yüzlerine vursan chp serdi o kırmızı halıları derler.. Uyanmaz bu kardeşim
valla 14 uçak aslında çok manidar 😂
Bize de 400 geldi. Allah sonumuzu hayır eylesin
Yaz biran önce gelsin ya
A normal.. fırın mı isletiyorsunuz.
İnanılır gibi değil ya durum çok vahim
Keske bize de o kadar gelse kömür şu bu daha kötü
Bunlar daha iyi günlerimiz
Kuzenime 500 TL gelmişti o evde bile durmuyor 😄
Doğru olan ne kaldı ki ‼️
Hiç kapanmazsa dereceside düşmezse normal
rezalet bir durum..
başka bir açıklaması yok..
Benim ilk tepkim kahkaha atmak olmuştu. Eşim de güldü faturayı gördüğünde. Hani gerçekten sinirleri dayanmıyor insanın 😅
Bize en fazla 200 gelirdi 380 gelmiş
Cok acarsan normal abla
Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor artık
Doğal Gaz dolarla alındığına göre normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?