İleride evleneceğimiz için yatırım amaçlı altın almıştık biriktiriyorduk sevgilim de altınları annesine vermiş o da gidip arsa almış. O zaman gitsin arsayı sevgilimi. Üstüne yapsın öyle değil mi onun parasıyla aldın sonuçta bu adam evlenecek biraz destek ciksalar olmuyor mu soyup soğana çevirme derdindeler ailesi bile olsa.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Daha 18 yaşındasın belkide değilsin bile ilerde evlenecekmiş ne kadar ilerde resimden anlaşıldığına göre evlenen yerleriniz olmuş neyse bu yalana inanmama gerek yok...
soruna gelecek olursak sen kaç para kattın sevgilinin parasına kattıysn arsasınada ortaksın , eğer katmadıysan sanane onun parsından sen bu kadar geniş olursan muhtemeln çabuk sıkılacak senden ve arsayıda altınlarıda başkası yiycek..
bu hayat böyle bir ısırık aldırırsan tadı damağında kalır hep o lezzeti arar ama önüne tepsi tepsi doldurursan doydumm tatlı gelsin der... sen onun yemeğisin.. arkadan gelecek tatlı herşeye sahip olacak06 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle 19 yaşındayım çalışıyorum ve parada benimde payım var hiç birşeyi tek başına yaptığı yok. Profil fotoğrafı bana ait değil ama evet sevgilimle böyle olmadığım anlamına gelmiyor. O tatlıyı da ben yediririm ona tabi canım. Yok öyle
- +1 yıl
Umarım ama yaptığın büyük hata sevgini daim olsun ama büyük risk almışsın umrarım aranızda bir sorun olmaz ama olmuş bile sana sormadan ortak paranızı annesinin adına neden arsaya yatırıyor aslında kendi adına alabilirdi yaşında uygun demekki paraları kaçırmış sen bunda ısrar etsen diyecekki bana güvenmiyorsun şu bu diycek ayrılacak
Soran+1 yılher şey olabilir bu saatten sonra ya
Soran+1 yılİkiside
En İyi Cevaplar
+1 yılzaten öyle olmalı eğer altınları alıyosa üstünüze arsa almak için yapıyodur diyip içinin rahat olması gerekir ama bu senden önce sevgilinin sorunu eğer ki bunu yapıyosa bi açıklaması vardır yine eğer altınları verip arsa alıp geri sevgilinin üstüne yapmazsa bunu yine o halletmeli.. sevgilin biraz kendi ailesine söz geçiremeyip kızmak kırmak istemiyosa bağlıysa oda olabilir ama bu sana da zarar verir
00 Yorumla
+1 yılArsayı ne yapacak ki? 20 sene değerlenmesini mi bekleyecek? İlla lazım olur. O yaşta ve hayatını kurmamış biri için bence saçma bir yatırım. İlerde evlenirken, araba alıkren tekrar satmaya uğraşacak. Birsürü vergi , ayrıca elinden hemen çıkartmak zor.
01 Yorumla
Soran+1 yılKendisi değil zaten ailesi zorluyor herşeye o da el mecbur veriyor bir kardeşi var 22 yaşında o evde yatıyor malak gibi bizim ki çalışıyor. Evde yatan rahat tabi onun yerine çalışan var paraya konmak kolay
O onun annesi senin sevgilin verecek tabiki annesine zamanı geldiğinde annesi babası sizi evlendirin senin onun kazanıp yaptığı birikime karışmaya hakkın yok ne zaman evlenirsin kocan olur o zaman söz hakkın olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılBirikimimiz ortak hiç birşeyi tek başına yaptığı yok maden çok yardım etmek istiyorlar arsayı sevgilimin üstüne yapsinlar evlenince kullanırız
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
32Cevap
+1 yılBunlar Seni Soyup Soğana Çeviriyor Sen halen uyuyorsun.
Musluğu kes biraz Sabırla bekle bakalım.
Senden menfaat olmayınca Sevğilin bahane bulup Senden ayrılıyormu ayrılmıyormu.
Altınları verdin elinde bir belğe var mı.
Neden Annesinin üstüne yaptılar Arsayı her ne olursa olsun Sana malı kaptırmamak Adına.
Senin ve Sevğilinin üstüne prtak olmalıydı niyet iyi olsaydı derdi Annesi Sevğilin ama niyet kötü.
Senide yakında Televizyon Programlarında görürüz.14 Yorumla
Soran+1 yılİçime su serptin gerçekten ajdhsj 😄
Soran+1 yılBir de senin dediğin gibi yapalım bakalım ayrılacak mı ayrilmayacak mi görelim
- +1 yıl
Aşkın olduğu yerde Para Konuşulmaz eğerki Para Konuşuluyorsa ozaman yanlış giden bişeyler var.
Takibe al Sevğilim Dediğin Adım
Huyları Suyları nasıl değişen ya da tuhaf olan bir şey var mı Gözlemle.
Yazık Emeklerine
Çaldırma.
Soran+1 yılTamam deneyeceğim teşekkür ederim 🙏🏻
+1 yılacelen ne evlenmeye . bırde adam bıle bulamamıssın .
bu tarz aıle ve erkeklerden uzak dur. anacı babacı aılecı tiplerden hayır gelmez ayakları ustunde durmayı beceremezler oncelık sıraları yanlıstır.12 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek 2-3 sene sonrasına yapılan bir plan yatirimlarda bu yüzden yapılıyor rahat edelim diye ama haklısıniz bu kadar ana kuzusu adamla uğraşmak ayrı zor.
- +1 yıl
kendınde cozmussun .
+1 yılSuç sevgilinde madem payının olduğunu biliyor, neden annesine altınları veriyor? Bana tuhaf geldi, "normal" bir insan bunu yapmaz. Seni sevdiğinden emin miyiz, yoksa trol soru mu? Yaşın henüz 18, ne ara o kadar para verebildin ayrıca :).
12 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşındayım ayrıca çalışıyorum tek tek biriktirmek zor oldugu için ortak alalım dedik evlilik düşünüyoruz ileride rahat ederiz diye ama ailesi yatırım icin paraya konuyor madem konuyorsun arsayı oğlunun üstüne yap ayrılırsak ondan alırım payımı ama işin içine ailesi giriyor.
- +1 yıl
Hakkını iste, geçmiş olsun
+1 yılSenin de biriktirdigin altinla nasil arsa satin aoir gorgusuz aile? Onlarin parasj olsa ne b. k aliyorlarsa alsinlar. Ayip yaa. Yerinde olsam sevgiline soyle bunu baktin hâla uste çikiyorlar dava aç o parani söke söke al onlardan. Sonra herkes kendi yoluna. Boyle binaileden hayir gelmez zaten
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAltınları birlikte aldığınıza dair bir kayıt varsa o arsada senin de hakkın oluyor doğal olarak. Talep edebilirsin.
20 Yorumla Paranın hakkın olan kısmını altın olarak veya döviz olarak iste. Aldıktan sonra da uzaklaş bu aileden. Evli olmadığınız için yasal olarak bir hakkın yok şu anda. Resmen çalmışlar paranı.
21 Yorumla
Soran+1 yıl😒
+1 yılSevgilin ağırlığını koyamıyorsa ailesine evliliğinddn pek bi şey bekleme. Evliylen de aynısını yapar. İlişkini gözden geçir bence. Doğru kişi mi?
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 437 cevap paylaştı. O birikimde seninde katkın varsa paranı iste ve ayrıl..
20 Yorumla
+1 yılBence de. O konuyu ya halletsin ya da bir şekilde altınları almaya bak. Ayrıca arsanın değerlenip değerlenmeyeceğini bilemezsin. Bence altınlarını geri iste ve ayrıl. İzinsiz yapması dangalaklık.
04 Yorumla
Soran+1 yılBakicaz artık bir çaresine
- +1 yıl
@Bahtsızkraliçe18 hakkını yedirme, uyanık ol. Bence altında kalmalıydınız.
Soran+1 yılKalmalıydı ama elimizde hic birsey kalmadı
- +1 yıl
:(
Bu devirde hiç kimseye güven olmuyor ki. Ayrı ayrı biriktirseydiniz. Adam iki gün sonra ayrılöak isterse ne yapcan. Paramı isterim diyorsun da adam yok vermiyorum dese mahkemeye başvuracak kanıtın var mı? 5 6 yıllık ilişkiler bile bitebiliyor ki birde
00 YorumlaNe yapayım mı? Sen kimsin ya. Sevgilim diyorsun. Dış kapının dış mandalısın sen şu an. Neye karışabilirsin ki. Ha gün gelir evlenmek istersiniz. Bu konudan dolayı evlenemezsiniz o zaman bir tepki koyarsın. Ama şu an altını vermiş para vermiş bilmem ne olmuş seni ilgilendirmez.
04 Yorumla
Soran+1 yılAltınlarda benim de payım var olmasa bu kadar tepki tabi ki göstermem banane der geçerim.
Soran+1 yılÖnemli değil
+1 yılSevgilin çocuğuda götürüp annesine vermesin nerden buluyorsunuz böyle insanlari beraber aile kuralım dediğin adamın yaptığına bak
03 Yorumla
Soran+1 yılOnlar beni buluyor 😄 hayatım çok mükemmel gidiyordu dur su kızın bir huzurunu kaçıralim demişler
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun canım
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙂
Yok artık yaaa. Arsayı sevgiline versin ozaman. Sizde sonra ev alırsınız. Ama vermez ıyy sinir oldum
13 Yorumla
Soran+1 yılBeni düşün bir de 🙂
Soran+1 yılAşk insanın gözünü kör ediyormus gercekten
+1 yılKanka 18 yaşında ne evlenmesi bende 18 im karıyerimi düşünüyorum ne evliliği
15 Yorumla
Soran+1 yılKanka kariyerimi bende düşünüyorum biz ilerisi için yatırım yapmaya çalışıyoruz hemen şimdi evlenecek değilim. Ülkenin bir kaç sene sonra ne durumda olacağı belli değil elde bir birikimin olması lazım bu çocuk geldi 23 yaşına ben 19. Hiç bir şey kolay değil öyle.
- +1 yıl
Onu anladım zaten sana bu güveni veren bir insan varsa ne mutlu sana ama ben hayatımın bu yaşlarında 30 uma kadar bu konularda bencil olmak istiyorum çünkü gerçekten güzel hedeflerim var
- +1 yıl
12 seneden biraz az kaldı zaten 19 a 1 ay var
Soran+1 yılO güzel hedeflerine umarım ulaşırsın o hâlde 🙂
- +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yılAltinlarda senin katkın var mı yoksa sevgilin mi biriktiriyordu
04 Yorumla
Soran+1 yılYarı yarıya
Soran+1 yılİçinde kendi payım olmasa bu kadar ses etmem
- +1 yıl
Kızım ayrı ayrı biriktirseydin keşke güven olmaz para meselelerinde. Senin payını iste o zaman. İlerde ayrilirsiniz falan yanar.
Soran+1 yılİsteyeceğim.
+1 yılSaklasın diye vermiştir sizin eve sürekli gelen birilerinden korkuyor ama sana söyleyemiyor olabilir bu iyi ihtimal. Kötüsü yenisine bakıyor 🤔
00 YorumlaHangi kafayla vermiş acaba ve arsa almışlar. Tuhaf bi durum arsa sevgilinin olmalı
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede🤷🏻♀️
+1 yılBitmek bilmeyen dünyaya olan sevdaları ne zaman son bulacak bu insanların
01 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir zaman
18 yaşındaki velet, sevgilinin kazancına karışacağına, kendi kazancını kazanmayı dene..
03 Yorumla
Soran+1 yılKazanmadigimi nereden biliyorsun
Soran+1 yılSjdgskdhsj benim arkamda ailem var evin tek çocuğuyum para sıkıntım olmuyor Allah'a şükür kenarda köşede yatırımım da var benim kaynanaya takmış olmamın altında başka nedenlerde var her şey para değil tabi ki
+1 yıl@Bahtsızkraliçe18 evet ailesi bile olsa aslında kendi üstüne yaptırması gerekliydi
05 Yorumla- +1 yıl
@Bahtsızkraliçe18 senin ilişkin harbi sıkıntı :)
Soran+1 yılÖyle maalesef
- +1 yıl
@Bahtsızkraliçe18 sen bi mesaj atacaktın :)
Soran+1 yılAtamıyorum
- +1 yıl
@Bahtsızkraliçe18 takip et beni bende sana atamıyorum :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi paran varsa kendi altınını kendin biriktirseydin ya da sevgilin sana verseydi sen saklasaydın.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ikimize de yük olur diye parayı yarı yarıya yaptık ama sonuç bu işte
Cevap sahibi+1 yılya da ortak banka hesabı açıp oraya atabilirdiniz. Ne senden onay olmadan o çekerdi nede sen
Gizli Üye(36-45)+1 yılakıllı yatırım yapmış ta yarın öbür gün satıp size verecekse sorun yok. ama sevgiinden ayrılınca senin verdiğin paralar da güme gider.
04 Yorumla
Soran+1 yılBize vereceğinden emin değilim şimdi sevgilimin üstüne yapsin arsayı o zaman
Cevap sahibi+1 yılsen kaç para kattın bu işe sevgilin ne kadar ekledi?
Soran+1 yılTam altın alıyorduk yarı yarıya işte
Cevap sahibi+1 yıltoplamda ne kadar aldınız
O paranın için de senin payın var mıydı?
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- Para & Ekonomi konusunda 859 cevap paylaştı.
u +1 yılSaklaması ıcın vermıstır
14 Yorumla
Soran+1 yılOnlar paragöz saklarlar mi sence gidip arsa almışlar diyorum o zaman arsayı sevgilimin üstüne yapsinlar onun parasıyla alıyor sonuçta
- +1 yıl
Detayı kacırmısım
Sevgilin dik durmalıydı vermemelıydı
Ama nısanlın değil bırsey değil boş ver takma
Soran+1 yılTamam sağol tavsiye için.
- +1 yıl
Hayırlsıı
Yanlıs evi İcin kendi İcin harcaması gerek ailesine vermiş seni ikinci plana atmıs plmaz
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenzer bir olayı yaşıyorum. Nişanlımın aileside ona tarla filan aldırdı, sattırmıyor da resmen onun parasını alma derdindeler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPara onun parası sen mi verdin yardımcı oldun da yaptı altınları ne hemen herşeyi benimsiyorsunuz yaa annesi o başka kime verecek el kızına mı
01 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım parada benim de payım var olmasa bu kadar ses etmem herhalde
tam bahtsiz kralice ya
10 Yorumla
+1 yılMaddiyat konusunda hiç bir insana güvenilmez bu devirde eş bile olsa
00 YorumlaHaklısın
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklıyım
- +1 yıl
Bana artı versene Xper lazım @Bahtsızkraliçe18
Senin paran değilse karışamazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmasa karışmam canım banane milletin parasından
Para & Ekonomi konusunda 652 cevap paylaştı. Baskin aileye sahip erkekten korkacaksin
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlenince yola getiririm diye düşünüyorum çünkü o da öyle söylüyor evlenince görüşmeyecegim diyor
- +1 yıl
Sana bi sey soyleyim. Kizlarin belki de en buyuk hatasidir evlenmek istedigi erkegin yanlis bulduklari yonlerini ben nasjlsa duzeltirim, yola getiririm diye dusunurler. Ama buyuk bi yanilgi, degisen bisey olmaz. Herseyi yapabileceginizi sanirsiniz ama bu olmaz. Degisseydi evlenmeden de degisirdi. Sonra degismeyinxe sorunlar baslar. Sevgjlinde madem evlenince gorusmem diyo neden cocuk gibi elindeki parayi kaptirdi? Evlenince daha da annesinin himayesine girecek. Seni de kontrol etmeye calisacak. Sende ya direneceksin esknle aran acilacak, ya da oes edeceksin ama mutlu olamayacaksin. Insanlarin akli var kullanmak icin, ama buna ihtiyac duymuyorlar.
Soran+1 yılDoğru söze diyecek bir şeyim kalmadı 😄
+1 yılneden arsa aldı ki bu çocuk saf gibi
03 Yorumla
Soran+1 yılAilesi öyle arsa meraklısı bizimki de mecburiyetten işte
- +1 yıl
e boşu boşuna para gitti yani
Soran+1 yılÖyle maalesef
+1 yılBunu sana sormadan yapmamalıydı
00 Yorumla
+1 yılÇok kötü olmuş ne sebeple vermiş ki?
00 Yorumlavalla aile özel durumu var demek
00 YorumlaAilen olmayacak en iyisş
00 Yorumla
+1 yılbüyük hata yapmışsınız..
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 639 cevap paylaştı. Senin paran var mı bu altınlarda?
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılİleride alırız bize verirler diyor kesin bir şey yok vermek isteyen tapuyu üstüne yapar canım sevgilim bunu anlamıyor
Soran+1 yıl1 kardeşi var 22 yaşında evde yatıyor malak gibi
Soran+1 yılAynen bende bundan bahsediyorum
Para & Ekonomi konusunda 628 cevap paylaştı. Düğünde geri taksın :D
04 Yorumla
Soran+1 yılArsanın tapusu artı mücevher takımı 😂 aşağısı kurtarmaz
Soran+1 yılNeyse orası işin dalgası 😂
+1 yılSanane
03 Yorumla
Soran+1 yılYorumları okuyun biraz ya sizin gibilerine laf anlatmaktan yoruldum.
- +1 yıl
Aga bende yatirim yaptim yazmamissin ne bilim ben
Soran+1 yılAçıklamada var neyse önemli değil :)
+1 yılParani iste hemen seni ezmisler
01 Yorumla
Soran+1 yılSesimiz çıkmıyor diye şey gördüler ben yapacağımı bilirim
Bence paranı iste
03 Yorumla
Soran+1 yılDurumlar kötüye giderse isteyeceğim tabi ki
- +1 yıl
Bana artı vercen mi @Bahtsızkraliçe18
+1 yılAnası vermez bitti o iş gskshsj
04 Yorumla
Soran+1 yılÜzdün 🙂
- +1 yıl
Üzülme ya arsayı kimin üstüne yapmışlar
Soran+1 yılKendi üstlerine tabi ki
- +1 yıl
Yani sen çok müdahil olma simdiden tepki çekme gerekeni yapar sevgilin akıllıysa
çok ayıp etmiş ya :/
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet 😒
Belki ihtiyaç var
02 Yorumla
Soran+1 yılBizim de ihtiyacımız oluyor benim ailem kabul etmiyor paramızı diğeri zorla alıyor bu biraz karakter meselesi
+1 yılnet olarak ayrılmalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten bu kaçıncı vukuat az kaldı sabrımın taşmasına
+1 yılYapacak bir şey yok
10 Yorumlaayrıl net
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTerk et
00 Yorumla bu olay bana bir yerden tanıdık geliyor
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılSeni kullanmışlar
00 Yorumla
+1 yılSuç sevgilin de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgiln neyin kafasını yaşıyo nie vermiş
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum çok konuştular herhalde ama o parada benim de payımin olduğunu unuttu
Cevap sahibi+1 yılNası unutuyo ya hayr ortada gerekli bi durumda yok keyfine parayı nası verir
Soran+1 yılYa ileride değerlenir diye buna vermişler gazı o da vermiş paraları
Aynılarından iste
10 Yorumla
+1 yılİşin zor yaaa
00 Yorumlaannesini katlet
04 Yorumla
Soran+1 yılElimi bir hiç uğruna kirletemem ecelini beklesin 🙂
Soran+1 yıl@Keynesyen 😂
+1 yıliii olmadi dimi
011 Yorumla
Soran+1 yılOlmadı
- +1 yıl
dügün ne zaman
Soran+1 yıl2-3 senesi var
Soran+1 yılEvlenince rahat edelim başımız sıkışmasın diye biriktiriyoruz.
- +1 yıl
düsüncen iyidir ama gittimi altinlarin
Soran+1 yılSuanlik öyle gözüküyor ilerde ne olur bilmiyorum ya
- +1 yıl
kac yasindasin
Soran+1 yıl19
- +1 yıl
kesin mi evleneceksin bununla
Soran+1 yılÖyle düşünüyoruz istiyorum da ama ailesi sıkıntı
- +1 yıl
burdamisin
Yanlış yapmış
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Sevgilim bizim için biriktirdiği altınları annesine vermiş, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler