AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Tam alım fırsatı doğdu
Dolar 5 dakikada inanılmaz düştü
Çıkr çıkar. Panik olup paranızı bozdurmayın
Ne diyorsun sen ya? O paralar bozdurulmadıkça dolar nasıl azalsın üretim vesaire olmadan.
Canım az şu kafanı kullan. 3 sene önce 0ı 40bine alınan araba bu yıl 2. Eli olmuş 300bin. burada vermek istediğim örnek. Baştakilerin ülkeyi yönetmeyişi senin paranın eriyip bitmesine neden oluyor. Ekranda sana ağız veren akıl verenler de emin ol servetine servet katıyor. Senin paranı dolar yapıp erimesini önlemen doları yğkseletmez. İlla bozdurulup düşürülecekse her ihalenin verildiği büyük zenginler var ya. Onlar bozdurursa düşer anca. Zamanında Abdye kızıp 50bin doları bozduran bazı eski futbolcular gbi değil ama. Elinde nekadar varsa bozduracak
Elbette bunu alanların mantığı zaten kalkıp da aaa ülkeyi batırayım falan değil ama sadece bir kaç saatte bile milyonlarca dolar türk lirasına çevirildiyse etkilerini görüyoruz, uzun vadede sonuç ne olacak bilmiyorum ama şimdilik dolar bozuldukça ülkeye katkı sağlamış oluyorlar.
Demeye çalıştığım şu, ülkemizdeki o kadar kişi tlsini dolara çevirmiş ki artık bu durum milyon dolarların bozulmasına sebep oldu, artışın bir sebebi de bu yani.
Yine de dediklerinizin bir kısmında haklı olsanız da, herkesin elini taşın altına sokması gerektiğini düşünüyorum ve bu ülkeye bir an önce üretim gelmedikçe uzun vadede doların tekrar artacağını, dövizin düşmesinin bir anlamı olmadığını da düşünüyorum.
Ee zaten sonda doların para bozdurmayla gerileyip durmayacağını açıklamışsın. Abi neyin taşın altına elini koyması seçimle seçilmiş bir devlet lideri. Ülke için kötğ şeyler yapıp kendi lüks içinde yaşarken. Benim yangındaki üç kuruşumu kurtarmama kimse laf edemez. Lider yapılan kişi yönetemiyorsa ele taş vuracak acıyacak bi zahmet. Hem balık yemek istiyorum ama ne denize gidesim var balığa da para versim yok. Elim ağzımda balık kokmasın ile olmaz. Bazı şeyler çekilecek yapacak bişey yok
Türkiye tarihinde ilkndefa ürettiğinden defa fazla buğday ithal etmiş ya. Ne dolar bozdurup ülke kalkındırması 😃 Bu millet çekecek bşraz çekecek. Çekmeden olmaz.
3 yıl önce güzel bir 0 araba alan para bu yıl 2 telefon almıyor
Bakın haklısınız ama yine de ben Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetini batırmanın bir parçası olmak istemiyorum, keşke ülkeyi kalkındırmak için elimden bir şeyler gelseydi ama kime oy vereceğimi seçmek dışında elimden bir şey de gelmiyor ve üstelik, ülkenin başındakiler her ne kadar ülkeyi yönetemiyor olsa da her ne kadar saraylarında yaşıyor olsalar da burası onların değil, burası milletin ülkesi bu yüzden de kendimi feda etmek uğruna tek bir kuruşumu da dolara yatırmam.
Ülkeye iyilik sağlayamıyorsam en azından kötülük de sağlamayayım.
Size cahilce konuşuyormuşum gibi gelebilir ama bilmiyorum ya cidden atamız bu ülkeyi kurtarmak için nelerle savaştı, yeri geldi yemek içecek su bulamadı ama şimdi muhalefette bulunan herkes atamızın yaptığının binde birini yapamaz ve ben de ülkem için elimden geleni ardına koymamaya hazırım.
Şuanda muhalefet değil. İnan sen ben gelsek bundan daha kötü olmaz. Valla olmaz. Hiç bilmiyorsak gideriz büyük çok kişiye iş veren iş adamlarına. Çok iyi danışmanları var çoğunun ekonomistleri vs var. Al koy herkesi yerli yerine. Yargıyı serbest bırak. Bak nasıl düzene giriyor her şey. Seni anlıyorum ama demek istediğim devlet böyle yapa yapa seni fakirleştiriyor belkide bilerek yapıyor. Oyüzden senin paranı eritmen yangına bi katkı sağlamaz. Demek istediğim o. Dolar düştü arkadaşlar bana yazıyor. Yahu neriye düştü. Dolar az çıktı eceviti yediler. Dolar 10küsür hala. 3. Sınıf ülkelere paramızı veriyoruz üç kuruş o ülkenin parasından veriyoalr hala. Neyi düştü. 2 tlmi oldu. Milletin fikride yok
Kesinlikle ya, dolar uçmuştu az daha uzaya çıkacaktı şimdi biraz indirdiler diye hemen herkes sevinmeye başladı oysa doların 13 lira olması demek hâlâ sınırı geçemedik demek, doların 4 tl bile olmasına razıyım ya ama o bile fazla.
Erdoğan yeni paket açıkladı. Olası dolar artışında ki artacak bnce. Bankada parası olanların zararını hazineden karşılıycaz dedi eeee sorunu katladın bu sefer
Neymiş dış güçler algı oyunları sayesinde ülkeyi sömürüyormuş, ya bizim ülkenin muhalefetinde böyle insanlar varken ve çoğu insan da bunları desteklerken dış güçlere ne gerek var?
Muhalefet ne alaka onu çözemedim
Atatürk ölmeden önce özellikle söylemişti dışarıya tek kuruş borcunuz olmasın diye, adam ileri görüşlü ve zeki bir liderdi de biliyordu ülkenin başına geleceklerini ama öldükten sonra hemen üretim kapandı, dışarıya bağlı kaldık sanki bilerek yapıyorlarmış gibi, şaka gibi.
Şuandki iktidarın yaptığı da eldeki olan herşeyi satıp tamamını satıp. O yetmiyor köprü o bu geçiş garantisi verip bütün heryerden dolar üzerinden halkın çocuğunun çocuğunu borçlandırmak. Buğday nedir ki tarihte ilk defa ürettiğinden fazlasını ihraç ediyosun. Alıyosun. Buğday bu.
Bu ülkeye Atatürk'e tıpatıp benzeyen birisinin gelmesi çok düşük ihtimal olsa da zaten Atatürk'ün düşündüklerini binde bir düşünen bir insan bile Atatürk gibi olmasa da ülkeyi yönetir, atamızın zamanında neler yaptığına bakar harfiyen uygular ama yine de elini sıcak sudan soğuk suya sokmamış bir insan bu ülkeye geçecekse hiçbir işe yaramaz o kişi.
Şuandaki mesela...
Zaten bu ülke Atatürk öldüğü zaman çökmeye başladı farkındaysanız yavaş yavaş, şimdi tekrar diriltmemiz lazım ve cidden milletçe çabalamamız lazım ki ülke tekrar kalkınabilsin.
İktidarı değişmeden milletçe hiçbir şey yapamazsın
Muhalefet derken kusura bakmayın iktidar demek istemiştim, bu ülkenin iktidarında hiç düzgün insan yok ki.
Atatürk'ün kurduğu partinin geldiği hale bir bakın ya, ya da ülkeyi yönetene bir bakın, çevresindeki reklamcı partilere bir bakın.
Hepsi aynı şey, mhp zaten akpnin dansözü olmuş chp desen Atatürk diyerek Atatürk'ü katlediyor, akpnin ne olduğu ülkenin geldiği durumdan belli, hdp hakkında neler desem boş o en beteri, iyi parti desen şehit yakınlarına küfür etmek nedir?
Ağlanacak duruma gülüyoruz, bu ülkeyi en iyi espiriler anlatır gerçekten.
Aynen 😅
İnsinde bi Avrupa yapalım..
tekrar eski yerine döneceğini düşünüyorum..
keşke bır ıkı saat daha konuşsaydı
Başarılı
Ah dış mihraklar ahhh
Çakılmazzz...
Artar geri
her sey cok guzel olazak
Keşke ilk başta yapsaydı bunu
maalesef geçici bir düşüş keşke dibe vursa ama zor
Daha da dolar düşer inşallah
Çok güzel
Geri artar
of ya cakilmasin