Günaydın KScanlar, Ardı ardına gelen zamlar, etiketteki fahiş fiyatlar derken dolar ve altın artmaya devam etti. Pazartesi itibariyle altın 1000+ TL'yi gördü. Kıyada köşede altınım var fakat bu durum beni hiç mutlu etmiyor. Aksine içten içe üzüyor.Peki ya senin kıyıda köşede sakladığın altının var mı?
Gram altın 1.000 TL'yi aştı! Kıyıda köşede altınınız var mı?
Kıyıda köşede olsa ne olacak ülkenin anası ağlamış gelecek üç beş kuruşun hesabını mı yapalım. Hadi yaptık diyelim o para zaten markette yine gidecek.. Hic bir şekilde kazanmıyoruz. Müslüman ülkeleri bitiriyorlar yavaş yavaş bizim de sonumuz yakındır.
Evet, yatırımım çok olmasa bile altınim var. Lakin bir daha alabileceğim sanmıyorum. Düğün yapanlara, evlenenlere Allah yardım etsin. Artık düğünlerde altın bile takamayacağız.
Altın ve dolar yatırırımım var arkadaşlar arasında her ne kadar aaaa senin para da şu kadar oldu bu kadar oldu söylense de hiç mutlu değilim sonuçta param sadece bu şekilde değerini koruyor. Alım gücü yükseldiği için kâr marjımın bi değeri yok
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cukka sağlam
6 ons altın 50 gr kadar kesme altın biraz dolar ve biraz tl var. 50 binden aldığım altınlar bir sene olmadan neredeyse 200 bin oldu. Allah garip gurebanın yardımcısı olsun, sonumuz hiçte iyi değil.
Yok bunun için para arttırabilmek lazım bir ögrenci için buda imkansiz bir süru eksiğim var telefonum bozuldu yapilmasi lazim yaziciya toner alinacak bilgisayara klavye vs alinmasi lazim kışlık alisveriş yapmam lazim ne altini sari renkte bile hiçbir şeyim yok
2006 da yıkamada çalışan elemanlar yeyip içip günde bir çeğrek altın biriktirirdi ülkenin anasını şapmış tayip 2023e kadarda şapcak biraz daha sabır edin :D dış güç damat :D
@simgee_yuuna ı * looking for beatifull turkish girl, as you know just n o w pund is so valuable and ı need assistance to spend my money, w d you help me lütfen