Shushshshs acı ama gerçek en fazla bir yılda o ol parayı 2 katlarsin oda pek bir şey etmiyor maalesef:( Scalp yaparsan işte o zaman iyi gelir sağlayabilirsiniz ama riskli ve psikolojik olarak çok zordur
Büyük Şirketler değilde küçük büyümeye meyilli şirketlerin hisselerini alabilirsin tutturusan iyi kazanç sağlarsın altın dolar boş işler ya da kripto al unut
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Git guzel bi yemek ye, masayı donat falan deme yetmez 1200 tadını çikar hele ertesi gun dahada keyifli olacak bak
Palfşwşcşwşeşeş ay bi kenarda birisin istemiştim... Rakamıda yanlış yazmısım 1700dü;(
1700 tl ile moralini kırmak istemem ama bence bir şey alma
İaştiğgşwieşwşs yok bozulmaz da en iyisi rakı balık yapmak ona da yetmez tabii
Shushshshs acı ama gerçek en fazla bir yılda o ol parayı 2 katlarsin oda pek bir şey etmiyor maalesef:( Scalp yaparsan işte o zaman iyi gelir sağlayabilirsiniz ama riskli ve psikolojik olarak çok zordur
Niye boylesiniz 1200 2 ye katlansa nolcak
Harca gitsin
Altin al koy kenara paraya az diyenlere bakma
Gram al yarim gram al dursun kenarda
Büyük Şirketler değilde küçük büyümeye meyilli şirketlerin hisselerini alabilirsin tutturusan iyi kazanç sağlarsın altın dolar boş işler ya da kripto al unut
2000lerde de altına düşecek demişlerdi:))) bence altın her zaman değerlidir. Yine de sen bilirsin yatırımcı değilim çünkü
1200 tl ile ne alsan boş
Yok 1700 çok bi numarası yok ama yinede düzelteyim
Psjsojsosjsosksksjskjs gram ediyor mu la ona
Ay1700 üf
Ucuz hisse alabilirsin
Starbuckstan hisse alıcam
Türk hisseleri var
Ay yok ben anlamam o işlerden ya öyle dalga amaclı yazmıştım
altın.
Altın derken kaplamamı😂
Dolar ya da altın
altınnn altın altınn