Arkadaşlar merhaba. Elimde 20.000 TL kadar para var ve yatırım yapmak istiyorum. Sizce dolar mı alıyım Euro mu altın mi? 2022 de bunların akıbetleri ne olur? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu arada 30.000 TL değerinde altınım var kenarda. Elimdeki nakiti de yarısını dolar yarısını da Euro mu yapsam nasıl bir yol izlesem?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dolar 20'ye ulaşacak.
Euro 22.5 falan
Altını kestiremiyorum ama gelecek yaza gram 1500 falan olur
20.000 tl ile yaklaşık 38 adet Polkadot olur yaslan geriye kahveni yudumla 1 yıl içinde 3x garanti
Yazdığından hicbirsey anlamadım ve Googlea polkadot yazdım ama gene anlamadım ahshs ne bu polkadot borsa falan mı ilk kez duyuyorum
binance kripto para borsasında sağlam bir coin
Sana kazandırdı mi hic
günlük marjin işlemler yapıyorum , uzun vadede güvenli liman korkma
Euro 25 i dolar 20 yi bulur kesin
Onu bilmem ama 2024 te ekonomi şahlanır.
20 binle tl de kalman kötü olmuş :(
Nasıl yani
Erimiş diyorum paran
Dahada artar
Dolar 25 Euro 30
Durulmaz mi dersin piyasa
Yani 9 TL artacak öyle mi
şu an Euro 18
Dolar 16 küsür
Dolar daha çok yükseliyor gibi ama dolar işe aynı demş arayışı ben dolar aldım 15 civarındayken Şu an 17 ye dayandı dolar sınır mş bilmiyorum ama alsan arıyor baksana yine kaar esersin al
@burhandeja15 teşekkür ederim yanıtın için TL de kalmasından iyidir. Döviz düşse bile yine çıkmasını biliyor sonuçta. Düşerse de çıkacağı güne kadar sabrederim cekmem
Durulmaz böyle gittiği sürece
Yarın 20-22 olacak deniyor hatta bu gün yine faiz düşmeyecek dedi Tayyip pndan 20-22 olacak yarın dolar diyorlar
@burhandeja15 sabah erkenden dövize gideceğim anlaşildi
Bence erkenden gi açılır açılmaz al cğnkü 17-18 sonea 20 olacak
@burhandeja15 tamam teşekkür ederim yorumun için 🙏
Örnmli değil 2 ay önce alsaydın şimdiye o para 60 bin TL di
@burhandeja15 ya deme öyle çok üzülüyorum bende farkındayım 🤦 ama hala geç değil değil mi
Geç değil yA ben bile geç kaldım 20 gün önce dolar aldık ilk defa 20 bin kaar ettik geçen hafta da kredi çekip dolar aldık bakalım benşmde var babamdan gizli param 😂 ona da dolar aldım babamın var 2 farklı doları işte kaar mi ediyoruz zarar mi bilmiyorum banka 20 bin faiz aldı kesi çekince
@burhandeja15 inanır mısın bende yaklaşık 3 hafta önce 6.000 çektim altın aldım 22.000 TL karım oldu. Az önce 20.000 çektim ablam da aynı şekilde dolar ve Euro yapacağız. Bence de hala geç değil Yükseliş devam edecek çünkü herkes baş bas yukselicek diyor. Ablam 14. 20 den den dolar aldı bak geçen hafta bir hafta içinde 1000 TL kârı var. Sence bizde senin gibi 20.000 veya 15.000 kâr elde edebilir miyiz birkaç ay içinde
@burhandeja15 22 bin karım okdu demişim yanlış oldu pardon 12.000 karım oldu.
Çok iyi bizde şşte ilk doları 12.14 Den aldık sorma 14.22 Den aldık sonra 15.34 sen aldık
Kazanc oluyor
Mevudat faizinde kaldı kac ay keske önceden geçeydik dolara ben yaşlılar dolar alırken yanımda BM mevduata yatırıyordum o yaşlılar bile bilmiş yükseleceğine o zamanlar alaydım keske ama yine geç değil ya kaar edilir mevcudat fişleri yükselmedikçe kaar edilir
Şu an mhpli biriyle tartışıyoruz adam halen anlamadı durumdan mal mal konuşuyor
Baska bi yorumda
@burhandeja15 ne diyor ki
Neymiş kredi çekip dolar alan vatan haşniymis de
Sanki o yaptı bu ülkeyi CHP mi yöneltiyor
Anlamıyor mal
Bende saydım
Hazine garantili otoyol tünel köprüleri CHP mi etti
CHP mi indirdi mevduat faizine diyr başladım bayaaa bi saydım bi şey diyemedi 😂
@burhandeja15 ay evet geçende işyerinde bizim bı kız dolar ve altın yükselirken sevindim diye vatan haini demişti bana canım. Ben miyim cidden vatan haini? Ülkeyi soyup soğana çevirdi kravatlı haramiler ve ben sırf yatırım yaptım kâr ettim diye sevinince mi vatan haini oluyorum? O zaman bu ülkede yıllardır yatırım yapıp kenara atan herkes vatan haini
İşte bazıların kafası yok bilmişler vatan haini asıl hain kendileri
Altjn al tabikide
30 olur