Para & Ekonomi Ekstrenizde "Buna bu kadar para verdin mi gerçekten?" dedirtecek bir harcamanız var mı? GoldCoin Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ekstrenizde "Buna bu kadar para verdin mi gerçekten?" dedirtecek bir harcamanız var mı? Ekstrenizde "Buna bu kadar para verdin mi gerçekten?" dedirtecek bir harcamanız var mı? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. her sevdigimi begendigimi alirim yerim giyerim :) ama yani bu ne lik bir durum olmaz hos ekstremi de kim nerede gorucek :) 0 0 Yorumla
Karahan83 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl Kredı kartım hıc olmadı bu duyguyu yasamadım yasamakta ıstemezdım 0 0 Yorumla
Mange Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Clup harcamaları sadece 1.500 2.000 falan gidiyo gereksiz ve saçma şekilde 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 970 cevap paylaştı. Yok olmadı hiç. Her şeyi hesaplayıp öyle harcama yaparım. Sadece komisyonları anlayamadığım için biraz oynama oluyor 0 0 Yorumla
MPaulson Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Evet var ya 🙄 Fırından 8 TL ye çörek aldım içi boş çıktı dolandırıldığımı geç fark ettim 😒 0 0 Yorumla
suunmxv Takip Et Master Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl 250 sadece tek ürün için 0 1 Yorumla GoldCoin +1 yıl ay ne aldın 250 liraya.. Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hiç yok öyle bir harcamam. 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bir bota 200 lira vermişim o var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
her sevdigimi begendigimi alirim yerim giyerim :) ama yani bu ne lik bir durum olmaz hos ekstremi de kim nerede gorucek :)
Kredı kartım hıc olmadı bu duyguyu yasamadım yasamakta ıstemezdım
Clup harcamaları sadece 1.500 2.000 falan gidiyo gereksiz ve saçma şekilde
Yok olmadı hiç. Her şeyi hesaplayıp öyle harcama yaparım. Sadece komisyonları anlayamadığım için biraz oynama oluyor
Evet var ya 🙄 Fırından 8 TL ye çörek aldım içi boş çıktı dolandırıldığımı geç fark ettim 😒
250 sadece tek ürün için
ay ne aldın 250 liraya..
Hiç yok öyle bir harcamam.
Bir bota 200 lira vermişim o var
Hayır yok alıyorsam bilincli alırım.
Var evet 😅 Keyifli geceler..
Var.
Mont için 8 bin tl verdim.
Yoo para var huzur var
Hem de nasıl
Uçak bileti