Kart ekstrenizi ya da kira, fatura, kredi vs. gibi diğer borçlarınızı ödediğinizde maaşınızdan geriye ne kadar kalıyor? Benim maaşımın bitmesi yattığı andan itibaren 2 saat falan sürüyor...
Borçlarınızı ödediğinizde maaşınızdan geriye ne kalıyor?
Kredi kartı borcunu ödedikten sonra maaşın yüzde 70'i kalıyor. Evim kendime ait, faturalar da kredi kartı içinde otomatik ödeme talimatı ile ödendiği için, dediğim gibi yüzde 70'i kalıyor. Kalanı da üçüncü gelir kapısı olarak finansal piyasalarda yatırım yapıyorum.
Kişisel hayat içinde her daim inişler çıkışlar olur ! Gerçekte böyle bir kavram yoktur diyemeyiz, önüne gecemedigimiz nedenler harcamaları çok çok yukarı çıkartabiliyor, Bu nedenle her daim kalan olmuyor,, hep borçlu görüyorum kendimi
Kredi kartı kullanmıyorum. Ek hesaplarım var onda da kendimi asmiyorum. Dişimi sıksam ayda 3000₺ ayiririm aylık. Ama ben daha çok uzun vade yatırım yapmayı seviyorum. Yatırım konusunda tercihim kripto paralar. ₺'yi gectim dolarda bile bu yıl %6.8 enflasyon var evet kripto paralar riskli volatil ama deflasyonist bu piyasada sabirli olacaksın paran %99 eriyebilir de 100 katinada çıkabilir zevkli oluyor 7/24 açık piyasa 🤣🤣 Note: Not financial advice 😁😁😁
Elimde avucumda yine de bir seyler kalıyor cok şükür. Pek bir borcum olmadığı icin sadece genel ihtiyaçlarımı karşılıyorum Allah herkesin yardımcısı olsun. 🙏🏻
Bir maaşım yok tabikide ama çekler k. kartları masraflar maaşlar kiralar sigortalar vs derken bitiriyor desem yeri var son zamanlarda artan malzeme fiyatları etkiliyor
@Azgın_Kız22 4 zenci isteyecek kadar önlü arkalı yazmışsın. Ne komik. Trencilik falan mı oynayacaksın elin zencisiyle. Film çevir bence sen o dört zenci ile. Hatta filmin adı da kara tren olsun. İşin şakası bir yana da sen bir kişiye yet de 4 kişi şöyle dursun.
Son zamanlarda maaştan geriye bir şey kalsından ziyade eksiye düşmesin diye çabalıyoruz. Harcamaları kısmaya temel ihtiyaçlardan bile kısmaya başladık. Kalan bir şey yok borçlu kalmamak için çabamız.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
6000€ kalıyor. Çok müsrifim bana tutumlu bir eş lazım. :)