Yaklasik 3 hafta once kredi borcum nedeniyle ilamsiz icra takibi baslatildi. Elime para gectikce odeme yapiyorum odeme yapmam gereken tutar 24 bindi. Son 1500 tl kaldi. Onu odiyemiyorum. Ve zamana ihtiyacim var. Bana faiz isliycek diyorlar. Bende okey ama ne kadar isleyecek bana bunun hakkinda bilgi verin ne kadar odeme yapmam gerekicek bunu simdiden ogrenmem gerekiyor diyorum. Avukatin asistani canım canım cevap veriyor. Faiz islendigi zaman ogrenirsin diyor. Ayrica vekalet zammi gelecek diyor. Ama bu tutarlar hakkinda net bir bilgi vermiyor. Googleden bir haber sitesinin haberini atti. Haberin basligi AVUKAT UCRETLERINE ZAM HABERI. Orada avukat ucreri 15 bin tl oldu falan yaziyor.
Ayrica bana surekli ben faiz isletmiyorum falan diyor. Su an ben bunu bekletiyorum. Ben bu faizi ekletmiyorum diyor. Bende hanimefendi bu sizin insiyatifinize kalmis bir durum degil. Bir prosedur var ve o dogrultuda ilerlenir. Bana o prosedur hakkinda bilgi verin ne kadar eklenicek diyorum
Ben kendi kafama gore ekliyorum oylemi tamam odeme yapilcagi zaman gorusuruz diyip iyi gunler diyip gorusmeyi sonlandiriyor bilgisi olan beni bilgilendirebilirmi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer