Şöyle kısaca bir bakınca Cumhurbaşkanımızın ekonomi konusunda yaptığı atılımlar ve kalkınma hamlelerinin ne kadar önemli olduğu görülüyor. Demek ki bu adam devamlı bir şeyler deniyor elinden geleni yapmaya çalışıyor diyebilir miyiz?
Uyumlu çalışmayan merkez bankası başkanlarını görevden alıp başka birini ataması
Yastık altındaki dolarları bozdurma çağrısı ve dolar bozdurma seferberliği başlatması
Stokçulara ceza geleceğini söyleyerek stokçuluk yapanları caydırması
Yüksek faizden kaçınarak, dolar kuruna rağmen faizleri düşük tutması
Kooperatif marketler ve tanzim satış noktalarıyla vatandaşın kesesine uygun ürünler sunması
Yap işlet devret gibi modellerle birçok projenin, halkın cebinden bir kuruş bile çıkmadan yapılması
Hiçbiri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cumhurbaşkanın ekonomiye en büyük katkısı sizce hangisi?
Tabi ki varlığı o olmasa bizim ekonomimiz nasil dünya lideri ekonomi olup dünyanın ekonomisini yonetirdi ki onun sayesinde bugün dolu raflarda bolluk içinde yürüyoruz sadece bu yıl tarımda üretimde ve ihracatta rekorlar kirmisiz tarim bakanlığı öyle açıklama yaptı reklam bile yayinlatti neden hemen yayından kaldırıldı o reklam anlamadım ama yüzde 51i Türkiye üretimi üretimi olan yüzde yüz yerli ve milli araba yapıldı yahu el alem ac kalmasın diye dolar üzerinden anlaşmalı yollar köprüler yaptırıldı marketlere iki ceza kesti bak bi daha zam yapabiliyorlar mi her yerde tanzim satış noktaları var sokağa adım attın mı heryerde tanzim satışlar var bulamayan var mi bence yoktur merkez bankası başkanlarına ihtiyaç olmadığı için yeni başkanlar atayip bankada tür düzenleyip bankayı gezdirip yolluyor böylede para kazandırıyor ülkeye ozellestirmelerle de zamanında çoğu kurum ve kuruluş satılarak deli paralar kazandırması gibi say say bitmez faydası var kısacası varlığı yeter 😉🤣🤣
Bana masal anlatmasın! Artık girdiğim fırında bile bir ürün alırken, son aldığımdan beri ne kadar zam geldi diye sormak zorunda kalıyorsam ekonomi iyi falan değil demek ki..
2008 krizinin etkisiyle alınan tedbirler ve tasarruflar sayesinde 10..15 yıl nispeten daha rahat geçti. Ama maalesef artık uçuruma doğru sürükleniyor ülke. Bir kumar oynuyorlar tutarsa eh işte, ama tutmazsa büyük sıkıntılar bekler bizi.
Hahaha trol soru sandım değilmiş. Bence ekonomiye en önemli katkısı ekonomi nasıl yapılmaz ve zengin nasıl daha da zengin edilir onu göstermesi. Kendisini ayakta alkışlıyorum