Bozdurunca para yine TL oluyor ve değersizleşiyor, siz Euro yükselince paranızı bozdurdunuz mu yoksa tutuyor musunuz hâlâ?

Euronun işi zor valla tabi tl gibi dünyayı yöneten bi para birimi değil o yüzden euro kullanan ülkeler zor durumda rafları bomboş tl yi kıskanarak geçiriyorlar günlerini aslında reyiz bu euroyu kurtarmak istese bizim tl yi bırakıp euro kullanmamizi saglardi böylece euronun baska paralara bakacak yüzü olurdu 🤣🤣🤣
Cevap
36Cevap
Son donemlerde Euro hıc kazandırmadı bana uzun vadede belkı dedıgın gıbı kazandırır ama mutlaka bozduracagım dersen duruma gore altın ya da gumus alabılırsın Bır hamle yapacaksan eger ben olsam 14-15 Aralık fed faız kararına gore davranırdım
En mantıklısı maaşını aldığın gibi vadesiz döviz hesabı açacan ordan direk dövize çevirecen sonra lazım olduğu zaman az az türk lirasına çevirip ihtiyacını görecen
Ya merkez bankası açıktan döviz satıyor, az biraz inip hemen geri çıkıyor ne bozdurması
Hükümet tamamen piyasayı yitirmiş durumda kontrolü elinden kaybetmiş halde
Ben param her bittiğinde 50€ bozduruyorum, aynı bu hep 50 liralık mazot alan ve ekonomiyi öven arkadaşlar gibi. :)
TL kazanıp, arttırmak lazım Euro alabilmek için. Bende de para aratmadığı için maaş ucu ucuna yettiği için, Euro yok o yüzden sıkıntı da yok. 🤣🤣🤣
Paramı aylar öncesinde Coin alabilmek için Dolara attım.
Şu an ne Coini nede Doları bozduruyorum kalsın öyle
Pekala 2022 sonuna kadar şu an dolar euro alıp o zaman bozdurmak çok mantıklı ama elde olanı bozdurmak dışında almak okadar mantıklı değil
Bende 11bin euro var bozdurmak saçmalık olur. Gittiği yere kadar beklemeye devam
Tlde bir kuruş param yok şu an hepsini diğer güvenli limanlara yatırdım haha
Türkiyede yaşıyoruz Tl Kullanmak zorundayız
Hükümet yasaklaması lazım döviz alım satımı
Avrupa vatandasi olarak ben kullanabilirim hakkim var
ihtiyaç varsa harcanır. acil olmadıkça kimse bozdurmuyor
dolarda paramın bir kısmı..
ve uzun süre bozdurmayı düşünmüyorum..
bakır sarı pirinç alimiynüm biriktiriyorum gümüş de var altın dolar euro bitcoin tl hariç her şey değer kazanıyor 2023te küllerimden doğacam
Dolar ve euro hesabıma ellemiyorum. Kripto hesaplarıma da attığım dolarlardan oynuyorum sadece.
Ülkeme faydamin dokunacagni bilsem saniye düsünme hepsini bozdururum
Bozdurmam lazım değilse Yani dursun öyle
Yeni almadıysan en çok kardan zarar edersin
Bozdurunca niye mi tl oluyo 😂
20 gorucek dolar bozdurmaya daha var
kesinllikle öyledir🌺👼💭💫
Bankada tutuyorum eurolarımı tl yok.
Evet kenarda tutmak en iyisi
Şimdilik bozdurmanı önermem.
Böyle yapinca tl deger kaybediyor
Garibanın yüzü gülmez
Kesinlikle katılıyorum cesaret işi olduğuna