Ayçiçek yağı fiyatına büyük zam geliyor. Sosyal medyadaki iddialara göre pazartesi gününden itibaren 5 litrelik ayçiçek yağı 135 TL'den, 0,5 litrelik ayçiçek yağı ise 15 TL'den satılacak.
Bugün ayçiçek yağlarına zam gelecek! Yatırımı ayçiçek yağına mı yapsak?
Geçen gün kendime ihtiyacım olduğu için bir mont aldım, Black Friday'den sonra güncellenen fiyatı aldığımın tam 2 katı.. Montla bile yatırım yapar hale gelmişken yağla da yapmak mantıksız gelmiyor bana açıkçası.
Artık milleti o kadar alıştırdılarki zamma insanlar fiyat bile sormaktan yoruldu... Erdoğanın yeni planı fiyat artışıyla milleti güçsüzleştirip seçime yakın para dağıtmak.. seçimleri öyle kazanacağını sanıyor elinde baka bir şey kalmadı.. ya da savaş çıkaracak..
Aslında yağa cok tan geldi zam ama daha da gelmesi de muhtemel cünkü yağlık ay çiçeği fiyatlarında cok cılgın artışlar var üreticiler de fiyatların düşüklüğünden şikayetci bilmiyorum ne olacak enson tarım krediden bir müdürle konusmustuk 25 liraya mal edip 28 e satıyoruz böyle devam ederse bu işten buyuk zarar ederiz demişti
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyenlerin arka cenahı medusa'nın kafası gibi oldu. Hiçbir şekilde bedel ödemek istemeyenler en basit ihtiyaçları için büyük bedeller ödeyecek bu daha başlangıç. Maalesef. @Altinbasakk