ay anlamadım sinir etti beni daha önce hiç para yüklememiştim zaten yüklediğim hesap hareketlerinde gözüküyor ama para gözükmüyor bakiye olarak napmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bakiye de gorunuyor ama kullanilir bakiye 0 olarak mı gösteriyor?
hayır bakiye görünmüyor 0 tl ama hesaba yatırmışım parayı o gözüküyor
Sistemsel olabilir biraz bekleyin
3 gündür bekliyorum :(
O halde bankanizi arayin 3 gün sürmez. Hesap hareketlerine bakin paranin gittigi bir yer olabilir. Otomatik ödeme vs
hesap yeni ya mümkün değil hiçbir talimat vermedim teşekkür ederim.
Siz bankanizi bi arayin. Rica ederim
LİNK
Bankkart’a para yükleme şeklinde işlem yaptıysan, para kartınızın çipine yüklenir yani hesabınıza değil.. Normal hesabınıza almak için atm'den "Karttan hesaba" gibi bir seçenek olması lazım yani oradan aktarırsınız 🤔
https://youtu.be/-62f_hA23MQ
İnternet (veya mobil) bankacılığı işlemlerinden de yapılıyordur…
teşekkür ederim bunu anlamaya çalışıyorum şu an.
Ben vakıfbank kullanıyorum, ziraat olsaydı açıp bakardım sana daha iyi yardımcı olmak için 🧐 gönderdiğim linkteki bilgilerin faydası olmadı mı 🤔
oldu oldu teşekkür ederim sadece atm den oluyormuş bi ara çıkıp halledeceğim.
İyi bari sevindim.. Bu arada, ben bu sorudan;
Çocuğum olmayacakmış, sizce evlenmem imkansız mı? ↗
yaptığın güncellemeden buraya transfer oldum 🙃 o soruda pek yorum yapmadın ama çocuk doğurmak konusunda son yıllarda tıp çok ilerlemiş yani araştırdın mı imkansız mı 🙄
yok yok değil tüp bebek tedavisinin önü açık ama insan bi korkuyor acaba olur mu olmaz mı diye. ben de tüp bebeğim umarım olur..
O soruda bu aşağıdaki görüşü yazan bendim;
***Bazı şeylerde ya bir hayır vardır ya da rabbimizin kuluna nimetini tamamlaması için bir imtihandır (rabbine tevekkül et ve çocuksuz bir evlilik yapmaya odaklan)
Mesela ben çocukları severim ve onlarla gayet iyi anlaşıyorum ama ben çocuğum olsun istemiyorum; çocuk olduğu andan itibaren ebeveynlerin tüm hayatı çocuklar için heba oluyor.! Mantık evliliği ve görücü usulü evlilikler yapanlar için hava hoş ama aşk evliliği yapanlar için çocuk büyük bir sorun 🤷♂️ çocuk olduğu andan itibaren anne ve baba tüm hayatlarını çocuk için seferber ediyorlar, böylece aşkları da ve meşkleri de minimum seviyelere düşüyor 🧐
Bebeklik dönemleri ayrı dert, çocukluk dönemleri ayrı dert, ergenlik dönemleri ayrı dert, gençlik dönemleri ayrı dert, eğitim dönemleri ayrı dert, iş bulma dönemleri ayrı dert, evlilik dönemleri ayrı dert, derken torun oluyor ve bu defa hem çocuk hem de torun ekstra dertler yumağı içinde bir hayat geçiyor (daha doğrusu hayat o ebeveynlerin üstünden ezerek geçiyor) 🥺
Ailelerin %99'u birbirlerine olan sevgilerini çocuğa transfer ediyorlar ve her konuda "önce çocuk" denmeye başlıyor ve eşler birbirleri için hep (çocuktan sonra) ikinci planda kalıyorlar. Bana göre evlilikte büyülü bir aşk ve tutkulu bir meşk ile devam edebilmenin bir sırrı da çocuksuz olmaktır. Ömür boyu tüm sevgilerini, ilgilerini, zamanlarını, enerjilerini, düşüncelerini, duygularını ve SADECE birbirlerine odaklanmış olarak yaşamaları için çocuk olmaması temel şarttır BENCE… 🤔
Rabbimden hep aşk diliyorum; baba olmayı, üremeyi, kalabalık aile olmayı değil.. Sadece mutlu bir evlilik, büyülü bir aşk ve tutkulu bir meşk olan birliktelik istiyorum…***
Çocuğun hiç olmasa bile, hayatını bu umuda göre şartlandırıp mahvetme sakın, çocuksuz evliliği olupta mutlu olan çok çiftler var
öyle de ben istiyorum sebebi çok b*ktan ama kendi ailemde göremediğimi kendi çocuğuma yapmak istiyorum. dünyaya kendini kanıtlama çabası sanırım
Amacım seni yadırgamak veya ahkam kesmek olamaz asla ama ya başarılı olamazsan, çocuğuna hayatını adasan bile hayırsız çıksa, ailede yaşadığın manevi travmaya bir de çocuğunla ilgili hayal kırıklığı eklenirse 🙄 yakından tanıdığım bir çift var; 60 yaşlarındalar, evlat edinmeye bile gerek duymadılar, çok iyi anlaşıyorlar ve mutlular (hayat felsefeleri rablerine tevekkül etmek olmuş yani hayırsız evlat olacağına varsın hiç olmasın diye kabullenmişler) bence rabbine dua ederken mutlaka dua sonuna dipnot olarak "hayırlısı ne ise o olsun" şeklinde bitir bence 🤷♂️
öyle tabi haklısınız yanlış anlamadım zaten ama işte bu düşüncelerle sürüp gidiyorum gerçekten sevip anlaştığın birini bulabilmek mesele zaten öbür türlü ne evlenmenin ne çocuğun hiçbir anlamı kalmıyor.
***dünyaya kendini kanıtlama çabası*** dedin ya.. Sana bir şeyi hatırlatmak istiyorum; bu fani dünyanın öyle bir tılsımı var ki, yoktan var olma sebebimizi unutuyoruz; kimi arzularına yenik düşüyor, kimi idealleri uğruna ahireti öteliyor, kimi de hırslarına (acılarına veya uhdelerine) kendini kaptırıp rabbini unutuyor 🥺 bu hayatta ne yaşarsak yaşayalım, en büyük amacımız sadece "bizi, herkesi ve her şeyi yaratan RABBİMİZE KENDİMİZİ KANITLAMA ÇABAMIZDAN" daha önemli bir gayemi olmamalı 🤷♂️ ancak o zaman hem bu dünyada içsel huzur ve içsel mutluluğa kavuşuruz hem de ahirette asıl yaşam yerimiz olan cennette *sonsuza dek* rahat ederiz 🤗 (eğer farkında olmadan haddimi aştıysam, kusurumu mazur gör lütfen)
yok aşmadınız haklısınız ama egolarımızdan sıyrılmamız çok zor
Egolardan (hırslardan) sıyrılmamız elbette çok zor ama imkansız değil 🙄 seni karamsarlık abidesi yapmak istemem ama tüp bebeklerde acı bir gerçek var ki; tüp yöntemiyle doğan her çocukta kronik sağlık sorunlar oluyor, tüp bebek yapan doktorlar bunu dobraca söylemiyor ama yapılan araştırmalar maalesef olumsuz sonuçlar veriyor. Benim yakın bir arkadaşım tüp ile doğan ikiz çocuklarının ikisinde de işitme sorunları var ve kalıcı.. Düşünsene çocuğun ömür boyu ciddi sağlık sorunuyla yaşaması ona tam bir eziyet ve yetişkin yaşa gelince size hesabını sorar yani bu yüksek riskli doğumu bilerek yaptığınız için sizi (ebeveynlerini) suçlayarak vicdanınızı paramparça eden bir sitem ile karşı karşıya kalırsınız…
Gizli olduğun için rahatça sorabilirim diye düşünüyorum; sağlık sorunun tam olarak neydi? Doğuştan mı yoksa sonradan mı gelişti?
tüplerimle alakalı bir sorun var tıkalı o sebeple olamıyor kendiliğinden
https://youtu.be/eF4HPPqbM2Y
teşekkürler biliyordum
Bu konuyu yanlış soru başlığı altında konuşmuş olduk ☺️ senin durumunun tedavisi var mı yani doktor ne dedi?
ilerde tüp bebek tedavi yok.
Daha fazla seni yormadan son sorumu sorup yakandan düşeyim artık 🙄 varsayalım çocuksuz bir evlilik yapmaya karar verdin, yani tüp bebek bile istemeyeceksin ve hatta evlatlık bile düşünmeyeceksin yani ömrünü çocuk sahibi olmadan geçirmek istedin. Bu durumda geleceğe dair kariyer planların nedir? Ayrıca, karşı cinsten biri seninle çocuksuz bir evlilik yapmak istediğini yani senin bu durumuna aldırış etmediğini ve önemli olan aşk olması yani çocuk olmasa da olur bilincine sahip biri çıkarsa karşına,
nasıl bir eş adayı düşünürsün; yaşı, mesleği, maddi durumu, tipi, fiziği vs.. (Asla olmaz dediğin eş seçenekleri nelerdir)
yaşının en fazla benden 2 yaş büyük olmasını isterim meslek olarak ben tıp fakültesi hazırlık öğrencisiyim meslektaş olmak isterim, maddi durum olarak paralel olmak isterim. boy olarak 172 yim 177 falan ya da uzeri olursa tamam yüzü güzel olsun isterim. öyle yani sorabilirsiniz rahatsız olmuyorum.
Okulunu bitirip evlenene kadar rabbimizin şifası ile kendiliğinden iyileşmeni diliyorum 🤲 eğer tüp bebek yapmaya karar verirsen de, hiçbir sağlık sorunu olmayan bir çocuk sahibi olmanı temenni ediyorum.. Seni mutluluk delisi yapacak bir eş nasip olur inşallah 🤗 son olarak; daha önceki mesajlarımda dediğim gibi, başına ne gelirse gelsin ve ne yaşarsan yaşa, asla unutma, insanın yoktan var olma sebebi bu fani dünya hayatı değil, sakın kendini dünyanın aldatıcı havasına kaptırma ve rabbimizin bizi yaratma sebebinden kopmadan, onun rızasını kazanmaya çalışmak hayattaki en önemli amacın olsun (bu geçici dünya yerine, cennetteki sonsuz yaşam için) yani ne zaman öleceğini bilmeyen bir insan "her an" hazır olmalı ahiret hesabına… İş hayatında başarılar ve özel yaşamında mutluluklar diliyorum, hoşça ve mutluca kal 🙋♂️
siz de hoşçakalın hayırlı sağlıklı bir ömrünüz olur inşallah
İki hesap wardir
hayır tek hesap var
olsa bile online alışverişte gözükmesi gerekmez mi?
çekerler yani parayı
Bende de bı ara oluyordu ama neydi tam hatırlayamadım. sanal hesap değilde tuhaf bı yere atıyordu. O yüzden hesap da gözükmüyordu. Ordan ben ana hesabima atıyordum.
of tek hesap var atm den çeksem çekebilir miyim?
Çekersin
Ne kadar paran war
söylemesem
Söyle calmam
10 bin
Oha ateslesene biraz
öğrenciyim kazık kadar adamsın git çalış
Hayrina ya sevap point kasarsin
gerek yok