Para & Ekonomi Dolar düşer mi? bebeksiaysegull Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Dolar düşer mi sizce Dolar düşer mi? Görüş Yaz 14 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
u EhlivukufFenomen Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 438 görüş paylaştı. Düşmez 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eig 72% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 685 görüş paylaştı. Aynen düşecek kanka, sen dolarlarını 5 liradan sat bana, ilerde büyük zarar edersin.. 0 0 Yorumla
Kekkei-Genkai Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eig 100% 1 yıl Burdaki abazalar pp'deki fake fotoya düşerAma dolar düşmez 0 0 Yorumla
Papatyahayalleri Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eig 100% 1 yıl Bu mevcut düzen devam ederse Mart ayında 20 tl olur yazın bu mesajı bi kenara 1 0 Yorumla
berragülll97 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Hayır hiç sanmıyorum böyle giderse 20 lira bile olabilir 0 0 Yorumla
Mrat30 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 1 yıl Ekonominin e sinden anlamayan adamlar TV de yorum yapıyor sene sonu dolar en az 20 TL 0 3 Yorumla bebeksiaysegull 1 yıl 20 tl mi olucak cidden Yorumla bebeksiaysegull 1 yıl Almanyada yaşıyorum. Yorumla Mrat30 1 yıl 20 TL ye bişey kalmadı ki 30 TL bile olsa erken seçim olmaz Yorumla
Bahhadir_99 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Bu soruyu soran birisinin ülkenin halinden zerre haberi yoktur 0 0 Yorumla
CaRpEdİeMeAsY Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eig 100% 1 yıl Düşürcek bir direnç noktası oluşturcak bişey yokki 0 0 Yorumla
asiaskkadini Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Bir laf vardır n'ah diye. Hah o iste 0 1 Yorumla aypipim 1 yıl Bendenaynısınıdedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
12Görüş
Düşmez
Aynen düşecek kanka, sen dolarlarını 5 liradan sat bana, ilerde büyük zarar edersin..
Burdaki abazalar pp'deki fake fotoya düşer
Ama dolar düşmez
Bu mevcut düzen devam ederse Mart ayında 20 tl olur yazın bu mesajı bi kenara
Hayır hiç sanmıyorum böyle giderse 20 lira bile olabilir
Ekonominin e sinden anlamayan adamlar TV de yorum yapıyor sene sonu dolar en az 20 TL
20 tl mi olucak cidden
Almanyada yaşıyorum.
20 TL ye bişey kalmadı ki 30 TL bile olsa erken seçim olmaz
Bu soruyu soran birisinin ülkenin halinden zerre haberi yoktur
Düşürcek bir direnç noktası oluşturcak bişey yokki
dolar durdurulamıyor muş duyduğuma göre
Bozduk ne varsa düşer bundan sonra
Düşmez
Bir laf vardır n'ah diye. Hah o iste
Bendenaynısınıdedim
Düşmez
zorr