Yapay kıtlık geliyor peki bizim ülkemiz ne gibi önlemler alacak?

Yapay kıtlık yavaş yavaş gelmeye başladı yeni dünya düzeni için devletlerin çıkardığı bir kıtlık mesela çin halkını stok yapmalarını uyardı ve halk 2 günde kıtlık için tüm reyonları boşalttı. Başka ülkeler insanlarına bu uyarıyı yapmadan hemen Çin'in halkına bu olacak böyle önlemler hemen alın demesi biraz düşündürücü ama hadi neyse 😂

Arkadaşlar kıtlık şimdiden başladı siz ekonomi felan diyorsunuz ama bunun nedeni kıtlık ! İlk aşama olan fiyatlar arttı bu sadece bizim ülkemizde yaşanan bir şey değil interneti açıp araştırma yapmanız zor değil bir bakın. ikinci aşama reyonların boşaltılması bunu çin yaptı yakında bizde yapıcaz dicem de bizde 1 ay için alacak para yok bide 1-2 senelik stok mu yapıcaz 😂 neyse espri bir yana ciddiyim.

Tek çare stok yapmak parası olan yapsın kardeşim ama bizim yok ben galiba ölürüm açlıktan ya da kafayı yer birini kesip yerim diğerleri gibi. Zaten bir süre sonra insanlar böyle yapacak yıllar öncede kıtlıklar yaşanırken böyle oldu milyonlarca insan öldü ve çocuklarını kesip yiyenler bile oldu üstelik bu sefer ki kıtlık daha ağır geçecek.

https://youtu.be/wLS4dfp5zrk
Yapay kıtlık geliyor peki bizim ülkemiz ne gibi önlemler alacak?
Cevapla