• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Para & Ekonomi

Dolar'ın 10 TL olmasıyla Black Friday indirimleri yalan mı oldu?

KözGetirin
KözGetirin Takip Et
Xper 6 Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1413
Yapay Zekaya Sor
Her şey çok pahalı ne alacağız :(
Doların 10 TL olmasıyla Black Friday indirimleri yalan mı oldu?
İndirim Soruları İndirme Soruları Pahalı Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
27 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • yasemin0022
    yasemin0022 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45 , eic 90%
    +1 yıl

kapitalizm!:) aslında beni ilgilendiren bir gün değil. benim için sıradan bir gün. indirim de zaten tüm mağazalarda sürekli indirim yapılıyormuş, indirim varmış gibi görüren yazıdan ibaret. alış-veriş yapmayı da seven biri değilim pek. birazda insanlara alış-veriş mutluluk getirir, alış-veriş yapan kadınlar mutlu oluyor diye empoze ediyorlar alış-verişyaptırabilmek için öyle empoze ediliyor.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Enperatriz_Eztia
    Enperatriz_Eztia Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Black Friday demiyorlar ülkemizde. Şahane Cuma gibi isimler veriyorlar. Bunun dışında bu cuma indirimi zaten yalan. Her dönem indirim var zaten. Ama bu göstermelik indirim. Normaldeki fiyatına alıyoruz hep. Çok alışveriş yapan biri olarak biliyorum.

0
    1 Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

Biz blackfriday ( kara cuma) diyoruz kardeşim.. Bizim ulkemiz bir avuç gerici hırsızdan ibaret değil.

Yorumla
  • sahoka
    sahoka Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 75%
    +1 yıl

Ben de sevdiğim bir markanın indirimini bekliyorum. Geçen yıl indirim oranları çok güzeldi ama bu yıl herşeyin fiyatı o kadar yüksek ki herhalde almak için yüzde doksan indirim olması gerekir.

0
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı.

Ben hiç birsey almadım. Telefon ve notebook alacaktim ama baktım fiyatlar uygun değil. İndirimler ise umumiyetle düşük teknolojili ürünlerde, stoklari eritmek amacıyla küçük oranlarda yapılmış.
    Oltaya gelenler de vardır elbette. Ama bilinçli tüketici bunlara kolay kanmaz.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

70

Cevap

138

Cevap

• kafamıngüzelligi
    kafamıngüzelligi Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 31
    +1 yıl

İndirim diye bir şey yoktur, internette fiyatı şişiriyorlar, indirim gibi gösteriyorlar, uzun süre takip ettiğim ürünler indirim günlerinde aynı fiyata satıldı. Normal günlerde tamamen psikolojik oyun yapıyorlar.

22
    0 Yorumla
  • Musasönmezoğlu
    Musasönmezoğlu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46 , eic 98%
    +1 yıl

Öncelikle insan ihtiyacı olanı alırsa zaten indirim bindirin tanımaz alır
    Türkiye’de yaşayıp yurt dışı hasreti ile yanıp tutuşan gençler ben yurtdışından yazıyorum 100.000 dolar yatırımı olan bir şirketim var ancak hayat o derece pahalıki bunu ancak yurt dışına çıkınca anlayabilirsiniz hayat çalışınca her yerde güzel yurt dışında yaşamanın zorluklarını aslında tecrübe edebilseniz keşke siz yurt dışından gelenlerin öyle havalı arabalar vs lerine bakmayın o arabaların bir kısmı kiralık bir kısmı da o ailenin tüm fertleri neredeyse çalışıyor Avrupa? Üç aydık sipariş bekletiyorham madde yok üretim dip yapmış indirim vs boş ihtiyacın olanı al çekil kenara

1
    6 Yorumla
    • AgentKid
      AgentKid
      +1 yıl

Babam 1998 yılından beri almanyada çalışıyor, şuanki net servetimiz 1 milyon euro üzeridir.
      İnsanları teşvik edeceğine gelin kurtarın hayatınızı diyeceğine kıvırıyorsun olayı, arka tarafda atıyorsun cebine binlerde doları ve euroyu sonra Türkiye'ye geliyorsun cennet valla değilmi?
      Payoneer iban salda bi 1000 euro yollayayım sana, gider iPhone 13 Pro alırsın kendine aç gözlü insan.

Yorumla
    • Musasönmezoğlu
      Musasönmezoğlu
      +1 yıl

Babana sor bakalım o para nasıl bir araya gelmiş

Yorumla
    • AgentKid
      AgentKid
      +1 yıl

Neredeyse 24 yıldır Almanya'da Makine Mühendisi olarak çalışıyor ve resmiyette Almanya Vatandaşı.
      Almanya'nın pandemide kişi başı her ay düzenli olarak yaptığı 400 euro ve kira yardımını saymıyorum, fabrikanın verdiği ikramiyelerle beraber 25 yıl gibi bir sürede her Almanya vatandaşı yapabilir bu meblayı.

Şimdi dayım o arabaların bir kısmı kiralık v. b. demişsiniz, bizim burada Ford Focus bitane araç var babamın eskiden kullandığı ve arabanın sadece muayenesi yok bedava veriyoruz otopark ücreti ödememek için alan yok.
      Mercedes zaten Türkiye'de iPhonelarla neredeyse aynı fiyat max 50-60 bin euroya son model Mercedes alınabiliyor BMW alınabiliyor, başka neleri sayayım?
      Mesela insanların her gün et yiyebilecek ekonomik güce sahip olmasınımı söyleyeyim, yoksa 1 aylık maaşlarıyla 3 tane iPhone 13 Pro almalarınımı yoksa 1 yıl çalışarak son model arabalara binmelerinimi.

Yorumla
    • Musasönmezoğlu
      Musasönmezoğlu
      +1 yıl

Bak ne güzel demişsin makina mühendisi diye birde çevrendeki vasıfsız insanlara da bak Almanya’da insanlar çalışarak birşeyler Sahibi olabiliyor bizim ülkede çalışmadan bir yerlere gelmek gayretindeler okumadan öğrenmeden çalışmadan bu işler olmuyor

Yorumla
    • AgentKid
      AgentKid
      +1 yıl

Almanya'da çalışmadan bile devletten yardım alabiliyorsun, sadece Almanya Vatandaşı olman gerekiyor.
      Almanya Türkiye gibi veriyoruz diyip vermemezlik yapmıyor, Almanya Vatandaşı olan herkes çalışmasa bile devlet gerekli kira ve sosyal yardımları yapıyor.
      Kısaca çalışmayan insanlar bile sizin ''Lüks'' dediğiniz iPhone 13 Pro kullanıyor ve Mercedese biniyor.

Yorumla
    • AgentKid
      AgentKid
      +1 yıl

Moto Kuryelerin bile aldığı maaş TLye çevrildiği zaman 22-25 bin lira arasında para yapıyor, okumak ve öğrenmekle alakası yok bilmediğiniz Ülkenin sistemi hakkında konuşmayın.

Yorumla
  • CevapVerin518
    CevapVerin518 Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Ne bilek firideyi be. 100 liralık bir şeyi normal zamanda 200 liraya satıyorlar. Bilek firidey günü diye bir gün ilan edip aha bak dehşet indirim yaptık deyip etikete 250’den 200 liraya çektik deyip satıyorlar. Bunlar da indirimden aldık diye kandırıyorlar kendilerini. Sence herifler kârını azaltır mı? Babasının hayrına mı yapıyorlar onu. İndirim diye bir şey yok.

5
    0 Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    +1 yıl

Kara mara mevzuları tamamen tıraş. Ben de geçen ay Kasım ayını bekleyeyim kasa toplamak için diye içimden geçirdim, ardından vazgeçtim. Faizler inince doların fırlayacağını öngörüp, aldım kasamı. Sadece 1 ayda 3 bin lira zam geldi aldığım kasaya, fakiriz ama salâk değiliz..

4
    0 Yorumla
  • Dandirikk
    Dandirikk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 92%
    +1 yıl

Black friday=
    Örneğin televizyon 5000 lira.
    Etiket fiyatını 7999 TL yazıp indirimli olarak 4799 diye satıyorlar. Böylece 200 tl indirimli olarak satın alabiliyorsun. %2’lik bir indirim. Ama %30, yersen

6
    0 Yorumla
  • Sorusormayageldimben
    Sorusormayageldimben Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Önce şu Suriyeli tayfayı gönderelim her şey düzelir. 4 milyon kişiye bizim vergilerimizle bakıyorlar, mükemmel😄 Diğer ülkelerin verdiği sus payları nereye gidiyor bilemiyorum tabi

7
    1 Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

Sorun onlar değil toplumsal aptallikla beslenen soygun düzeni. Emin ol bir tane yabancı siginmaci kalmasa bile refah duzeyimiz artmaz.

Yorumla
  • enthusiasticpq
    enthusiasticpq Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 66%
    +1 yıl

Bir şey almayacağım mağazalardan bu sene, tamamen dolandırıcılık. 600 -700₺ verdiğiniz saçma sapan çizmenin yol kenarında satılan çizmeden daha kalitesiz olması.

6
    0 Yorumla
  • FakDıSistım
    FakDıSistım Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

bizim ülkede black friday indirimi olmuyordu ki zaten, azıcık piyasa bilgisi olan bilir zaten hb'ye bakıyorsun misal ürün 60 tl, üstüne çizgi çekip 69 tl yazıyorlardı indirim ayağına bindiriyorlardı bide.

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Amerika mı mq black friday olsun. orada 10-20 dolara sınırsız et vs. restoranları var. 200 tl Gidip 4 parça et yiyemiyorsun restorantta 🤣 Türkiyede indirim diye bir şey yok. Halkı aptal oldukça ki gün geçtikçe daha da aptallaşıyor... İnbdirim alım gücü vs. gerilicek her ay her yıl...

2
    1 Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

👏👏👏💐

Yorumla
  • 00Grey00
    00Grey00 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Ben o indirimlere pek inanmıyorum , alacağım şey gerçekten ihtiyaçsa alırım değilse " aaa bu indirime girmiş ucuzlamış kampanya var alayımda lazım olur " mantığı pek bana göre değil 🙃✌🦋

5
    0 Yorumla
  • oozcano
    oozcano Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Trendyol süper indirim diye günlerdir reklam veriyo.
    İphone 11 fiyatına baktım
    Apple mağazasında 8000 tl
    Trendyol fiyatı 9000 tl

Süper indirim neresinde bunun?

5
    0 Yorumla
  • Akrep-Bir_Adam
    Akrep-Bir_Adam Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 511 cevap paylaştı.

İnan umrumda değil. Bu koyunların hakkını savundukça kötü olan biz oluyoruz. Hem açlıktan ağızları kokuyor hemde RTE savunuyorlar.
    10 bin dolarım birazdan viskimi içerim. Umurumda değil

5
    0 Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Vereceğim tek cevap bu soruya:

4
    0 Yorumla
  • deadalus
    deadalus Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 50%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 390 cevap paylaştı.

Adı kara cuma olan bi etkinliğin indirim bayramı olmasi bana zaten garip geliyor ki aslında sadece üç beş üründe göz boyamak için indirim oluyor gerisi etiket hazırlanırken zamanmış ürünler

5
    2 Yorumla
    • CevapVerin518
      CevapVerin518
      +1 yıl

Kara Cuma olmasında ne mahsuru var? Kara Perşembe olsa ne olacak?

Yorumla
    • deadalus
      deadalus
      +1 yıl

@CevapVerin518 kara murat olaydı eyiydi 🤣🤣
      Su yanlış anlaşılmayı düzelteyim olayın cuma günüyle ya da cuma günün dimizde mübarek olmasıyla alası yok benim dediğim o kara kelimesinin orada kara gün kavramını cagristirmasi baska biseyle alakası yok cumartesi ya da pazar olsaydı da aynı tepkiyi verirdim yani 😉

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Aslanlar gibi konuştuk,*e*ş*e*kl*e*r* tarafından yönetildik. 😏 Daha iyi olsun, olsun, olsun ki tantana yüksek olsun. 5 liraya kavga edecek duruma gelsinler, 10 liraya kurşunlayacak duruma, eski devir yok artık bu yeni devir. 😏 Almayacağız ki boykot olsun mallar eskisin, kavga çıksın. Gerginlik ortamı ben konuşmasam da doğacak. Sonumuz iyi değil. 😏😔

3
    0 Yorumla
  • verwindung
    verwindung Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 94%
    +1 yıl

Ay cumhuriyetleri arasına yerleşmeye hazırlanıyoruz, doların yükselmesi bu nedenle olağan görülmelidir.

6
    0 Yorumla
  • Hdhdhshdlds
    Hdhdhshdlds Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 30%
    +1 yıl

Ağzımızq cok güzel zıçılıyo ve hiçbir şey yapamadan bunları yaşamaya eşşşeq gibi mahkum kalıyoz cnmm aynen devam

6
    0 Yorumla
  • kaTHədər
    kaTHədər Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Yerli ve hatırı sayılır markaların bir kısmında cazip indirimler görüyorum şu sıralar, hatta sipariş verdiklerim oldu. Özellikle ayakkabı markaları iyi sayılır şu an.

4
    0 Yorumla
  • Vonalı_Bey
    Vonalı_Bey Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 96%
    +1 yıl

Asıl koyan şey geçen sene 5 liraya aldığım ürünü 9 lira zam yapıp üzerine 2 lira indirimlidir yazmaları beni deli ediyor

5
    0 Yorumla
  • ruletci03
    ruletci03 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 66%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 439 cevap paylaştı.

Gemi kalkıyor dolar 20 lira olmadan tüm teknolojik aletlerini alın 10 lira olmaz diyenler nerede 20 lira olacak dolar

5
    0 Yorumla
  • Deliyimbendeliyim
    Deliyimbendeliyim Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 37%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 549 cevap paylaştı.

eskiden 2 gömleği olana zengin derlerdi öyle bi alışmışız ki şatafata bolluğa ısrafa olsun 10₺ bizi kimse yıldıramaz meydan okuyacağı herkese

5
    1 Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

Sorun şu ki biri yer biri bakar, kıyamet ondan kopar. Elbette cok daha sade bir yaşantı da mutlu ederdi insanları. Lakin ortalığı bulandıran konu namuslu görünümlü hırsızların adaletsiz soygun düzenidir

Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

Bir şey almak zorunda mıyız?
    Bana saçma geliyor bu tür indirim ki indirim yok aslında.
    Hele yurtdışıdna ürün almak gerçekten artık karlı değil

5
    0 Yorumla
  • KaramelMacchiato_
    KaramelMacchiato_ Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 95%
    +1 yıl

Yav indirim hikayesi hep aynı. Satış fiyatı 50 TL olan bir ürün olsun. Normalde indirimde atıyorum 30 ya da 25 TL'ye düşmesi gerekiyor. Ama ürünün fiyatını 100 TL yapıp gene 50'ye hatta 70'e satıyolar yani. :D yalan dolan.

1
    0 Yorumla
  • Untouc
    Untouc Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 36%
    +1 yıl

Ben bilgisayarımı yenilemek için bu sözde 11.11 indirimlerini falan bekledim. Ürünleri incelediğim tarihte alsaydım 2000 TL daha ucuza alacaktım. Bu ülkede almak istediğiniz şeyi yarına bırakmayın alın yoksa yarın daha çok ödemek zorunda kalırsınız

1
    0 Yorumla
  • sadecekimmm
    sadecekimmm Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 79%
    +1 yıl

Black friday saçmalığına inanlar var mıydı ben orada takılıyım

6
    0 Yorumla
  • BehruzuFurkan
    BehruzuFurkan Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Bizim ulkede zaten yalan ki. Dışarda adamlar gerçekten büyük indirimler yapıyor bizde fiyat yükseltip indirim gibi gosteriyorlar aslında ayni fiyat.

4
    0 Yorumla
  • lokomotif-portakal
    lokomotif-portakal Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl

Doların 10 lira olmasıyla keske sadece Black Friday indirimleri yalan olsa. Pek çok şeye zam geliyor. Türk parası değer kaybediyor. Aldığınız her hangi bir şey ertesi gün değerini yitiriyor. Paranız pul oluyor. Daha saymıyım içim karardı.

3
    0 Yorumla
  • Nükleerteori
    Nükleerteori Takip Et
    Mentor Yaş: 32
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 970 cevap paylaştı.

Zaten yalandı. İndirimdeki ürünü son 1 aydır takip etseniz aslında fiyatın yükseltilip tekrar eski fiyatla satıldığını buna da indirim dendiğini görürdünüz. Özellikle Hepsiburada ve Trendyol için geçerli bu dediğim

5
    0 Yorumla
  • ToDieToSleep
    ToDieToSleep Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 96%
    +1 yıl

Efsane cuma olmasın o. Müminleri rahatsız eden ifadeleri kullanmayın lütfen.

5
    0 Yorumla
  • ichwillsieg
    ichwillsieg Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 47%
    +1 yıl

Ne mi alacağız tabii ki " başını" alırız bu saatten sonra

5
    0 Yorumla
  • Alaçatı_mavisi
    Alaçatı_mavisi Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 539 cevap paylaştı.

İndirim günlerine inanan var mı ya 😂favorilerime ekledigim hersey iki kati olmus

5
    0 Yorumla
  • JackRocker
    JackRocker Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 561 cevap paylaştı.

Alma blackfriday zaten çoktan yalan oldu döviz sabit olmadığı sürece her şey yalan olur

5
    0 Yorumla
  • Çileklibirşeyler
    Çileklibirşeyler Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Philips lumea alacağım diye kaç aydır bekliyorum indirim olmazsa silerim valla trendyolu😂

5
    3 Yorumla
    • uncas71
      uncas71
      +1 yıl

Şu anda indirim var zaten trendyol hepsiburada hatta bir çok site de

Yorumla
    • Çileklibirşeyler
      Çileklibirşeyler
      +1 yıl

@uncas71 az ama istediğim şeyde

Yorumla
    • uncas71
      uncas71
      +1 yıl

Çok bir indirim olmaz aynen

Yorumla
  • birumut39
    birumut39 Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 84%
    +1 yıl

Kadın bişey para ödemezki enayi erkek lere ödetir ne düşğnüyon srn doları seans ücreti 10 kat arttı

5
    0 Yorumla
  • pastacı_meryem
    pastacı_meryem Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 85%
    +1 yıl

İndirim yok bindirim var. 10 ay önceki ürün takip ediyorum her hafta daha fazla artmış. Türkiye zaten kara günler yaşıyor hep. Black Friday zengin oturmuş ekonomi ülkeler için.

1
    0 Yorumla
  • dündündürbugünbugün
    dündündürbugünbugün Takip Et
    Yoda Yaş: 39
    +1 yıl

zaten baştan yalandı, bindir indir taktiği yapıolar.

5
    0 Yorumla
  • Red_Lady
    Red_Lady Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 94%
    +1 yıl

Yakında dolar yakma etkinlikleri yeniden başlayacak. Hülooooğğğ

4
    0 Yorumla
  • Handsomehell01
    Handsomehell01 Takip Et
    Master Yaş: 109 , eic 100%
    +1 yıl

@KözGetirin bana hemen 😀anca köz içeriz artık nargile yerine 😀

4
    0 Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Yalan oldu aşkımız ikimizde şaşkınız. Yalan oldu yalann

4
    0 Yorumla
  • M-B-B
    M-B-B Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 95%
    +1 yıl

Brnim gibi euto maaş alanlar buna sevindi ☺
    Ama ülke adına üzüldü.

4
    0 Yorumla
  • KubaR
    KubaR Takip Et
    Master Yaş: 44
    +1 yıl

Evet bizde onu konuşuyorduk. 2 hafta önce takibe aldığımız ürünler şuanda indirimli haliyle bile 2 hafta öncesinden çok daha pahalı..

4
    0 Yorumla
  • çekicibey50
    çekicibey50 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 88%
    +1 yıl

Nere gidiyorr bu ekonomi altın da gr mı 600 olcak gibii sanırsamm

4
    0 Yorumla
  • MuscleKing_T
    MuscleKing_T Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 93%
    +1 yıl

Bu ekonomide zordu artık daha da zor. Devamında daha da zor günler bizimle birlikte olacak…

4
    0 Yorumla
  • mimarist_34
    mimarist_34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 57%
    +1 yıl

Dolar üzerinden maaş aldığım için benim için sıkıntı yok. Ama hakkımız için üzülüyorum. Bir ülkenin para birimi her yıl %30 %40 azalmamalı

2
    2 Yorumla
    • Manifalitikko
      Manifalitikko
      +1 yıl

TR de mi yaşıyorsunuz?

Yorumla
    • mimarist_34
      mimarist_34
      +1 yıl

Evet ama iş gereği yurt dışına çıkıyoruz birkaç aylığına. Trde iken TL dışarda iken döviz

Yorumla
  • Cmn24
    Cmn24 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 64%
    +1 yıl

Evet para tuzağı olan bu indirimler aslında indirim değil aksine birde doların yükselmesi normal satış fiystı gibi oldu

2
    0 Yorumla
  • Birazdolasıyorum
    Birazdolasıyorum Takip Et
    Xper 4 Yaş: 120
    +1 yıl

Abilerim black friday falan yok elinde kalan ürünlerin fiyatını arttırıp onun üstüne indirim koyuyorla. Örnek 100 liralık bir tişörtü 140 yapıp,%40 indirim yapıp 94 liraya satıyorlar

7
    0 Yorumla
  • biradetmehmet
    biradetmehmet Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 31%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 670 cevap paylaştı.

sıradan bir avm millet ne aliyor? Otopark ta yer yok kapıda kuyruk var mağazalar tıkabasa

0
    7 Yorumla
    • nağnick
      nağnick
      +1 yıl

Ben de İstinye Park'ın önünden her akşam geçerken 2 metrelik kuyruk olmuş turistlerin ellerinde ki lüks poşetleri, turist kıçı bekleyen taksileri ve özel minibüsleri gözlemliyip iç geçirip "Türkiye'de Türkler neden 3. sınıf yaşıyor. 1 sınıf turistler, 2 sınıf mülteciler. Neden en son düşünülen biz oluyoruz?" diyorum. Düşünce yapısı tabi sana göre Türkler avmlere girmesin. Bana göre Türkler önceliklidir, insani şartlarda yaşasın, hak ettiğimiz kesinlikle açlık sınırı altında yaşamak değil, ama oldu birşeyler işte. Yetiştirilmene ve kendini eğitmene veriyorum. Yapacak birşeyler umarım vardır.

Yorumla
    • biradetmehmet
      biradetmehmet
      +1 yıl

Öncellikle 5 kurus vermeden kurduğun ön yargına lanet olsun demek isterim :))) ben de diyorum benim insanım daha rahat olsun...

Ama anlamıyorum ben sadece avm nin ücretsiz oyun alanına geliyorum otopark dolu, mağazalar dolu, hepimiz parasızlıktan şikayet ediyoruz. Benim param yok gerçekten yok ben harcayamıyorum bu insalar nereden buluyor da harcıyor hani. paranız yoktu diyorum bende...
      Olsun vatandaşım zengin olsun tabiki sevinirim de hani bende yokken nasıl bir ortam bu..

Yorumla
    • Isimsizbayan20
      Isimsizbayan20
      +1 yıl

Ben AVM gezemiyorum 😁dolu olması avmlerin herkesin zengin olduğunu göstermez insan ülkemizde fazla zenginide var fakiride var

Yorumla
    • biradetmehmet
      biradetmehmet
      +1 yıl

Zengin yok gibi bir çığlık var özellikle zenginleri doyuramadik

Yorumla
    • Isimsizbayan20
      Isimsizbayan20
      +1 yıl

Kesinlikle zenginlerde var fakirlerde var

Yorumla
    • Isimsizbayan20
      Isimsizbayan20
      +1 yıl

Ve ayrıca herkesin elinde Xiaomi telefon kullanıyor iPhone görmedim belediye dağıtır gibi herkesin elinde xiaomi

Yorumla
    • biradetmehmet
      biradetmehmet
      +1 yıl

Bende o da yok kotu şeyler var ekonomide ama global anlamda darboğazdan geçiyor dünya haliyle ülkemizde bundan etkileniyor çok saçma sapan bir durum var şu anda dünyada Çin hariç ki kiminle sorunları var ama Çin hariç çok çok ciddi sıkıntılar yaşanıyor Japonlar otomobil üretimlerini durdurdular bazı ülkeler gıda tedariğinde ciddi sıkıntılar yaşamaya başladı biraz da bireysel anlamda herkes tek birimi almak zorunda

Yorumla
  • havamvarbenim
    havamvarbenim Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 47%
    +1 yıl

Cidden o izdiham da alışveriş yapmayı seviyor musunuz? Bana koyun sürüsü gibi geliyo avmde kapış kapış bir şeyler almaya çalışanlar ve sırf bu yüzden kavga edenler bile var çok ilginç

0
    0 Yorumla
  • kakilakuku u
    kakilakuku Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 44%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 859 cevap paylaştı.

Hersey pahalandı ınsanların alım gücü azaldı
    Yıl sonuna kadar hedefledıkelrı rakama getırırler merak etme.

Yazık mıllete yazık bu esnafa ve dogacak cocuklara

0
    0 Yorumla
  • poyrazaci
    poyrazaci Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl

Bilemedim hayat zaten pahalı ama çok çalışmak lazım çok

6
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

aaa duymamış olayım 👿👿 dolarla mı yaşıyoruz dolarla mı maaş alıyoruz 😶 bi de şey, ben hep 50 liralık benzin alıyorum, başım dik alnım "ak"

5
    0 Yorumla
  • AgentKid
    AgentKid Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 96%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 846 cevap paylaştı.

Ayakkabı kutularında dolu dolu dolar ve euro depoluyoruz, işlemez bize pahalılık.

3
    0 Yorumla
  • KasiKesh u
    KasiKesh Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 573 cevap paylaştı.

11.11 black friday bunlar Türkiye'de indirim değil indirim adı altında daha fazla zamla satmak

4
    0 Yorumla
  • Manifalitikko
    Manifalitikko Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 48%
    +1 yıl

İndirim yalanına hepimiz kandık maalesef... Böyle bir enflasyonda gerçek indirim olacağına inanmak sadece züürt tesellisi.

0
    0 Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Hersey yalan oldu.
    Yok sadece black friday.
    Sadece ihtiyacın olan şeyleri alacan. Gereksiz şeyler hiç almayacan..

0
    1 Yorumla
    • Necro12345
      Necro12345
      +1 yıl

Lazım döviz kazanmamız gerekir kârlı çıkmak için.

Yorumla
  • Frannkenstein
    Frannkenstein Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

İndirim olaylarına inanmıyorum, bu tarz kampanyalar insanları sadece gaza getirmeye yarıyor.

5
    0 Yorumla
  • mgy1986
    mgy1986 Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl

ooo neler yalan oldu bir bilseniz. yatırımlar. maaşlar.

4
    0 Yorumla
  • sessizz33
    sessizz33 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 45%
    +1 yıl

Özür dilerim ama artık üçün birini alacağız bu saatten sonra

1
    0 Yorumla
  • boğaz_pastili
    boğaz_pastili Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 77%
    +1 yıl

aynen ne indirim ne indirim, indirimsiz günler, indirim günlerinden daha ucuz

1
    0 Yorumla
  • babysharkSmom
    babysharkSmom Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Neyse ki black friday gibi bir beklentim yoktu standart yaşamıma devam edicem alışverişsiz😬

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (148)
Devamını Gör(193)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Dolar'ın 10 TL olmasıyla Black Friday indirimleri yalan mı oldu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Black Friday'de gerçekten indirim oluyor mu? 8 cevap verildi
Sokağa sordum, sizce Black Friday indirimleri gerçek mi? 163 cevap verildi
Black Friday indirimlerle AVM lerde olucak mı? 3 cevap verildi
Black friday indirimleri? 2 cevap verildi
Zara'nın Black Friday indirimlerinde izdiham çıkmış bizim hani paramız yoktu ve boykota ne oldu ki? 7 cevap verildi
Media markt kara cuma indirimi yapıyor mu? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Paraguay, Türkiye karşısında 2026 Dünya Kupası'nın en erken golünü attı! Sizce maç nasıl biter?
  • Paraguay 1 Türkiye 0 sonrası bu rezil dünya kupası performansı hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Türkiye'nin Dünya Kupası'na veda etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Mesafeli davranan erkeğe nasıl yaklaşılır?
  • Türkiye maçını izlediniz mi?
  • Kim sabah kahvesi içmek ister?
  • Sabah uyanınca yapmaya üşendigin şey nedir?
  • Dünya Kupası elenmesi sonrası Montella: ‘Nasipten de ötesi yok’ dedi! Sizin en sevdiğiniz söz hangisi?
  • Hangi SUV otomobil daha mantıklı, siz hangisini neden tercih edersiniz?
  • Aşık olmak sizi korkutuyor mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨