Black Friday indirimlerini sokağa sordum! 🥳
Black Friday ucuz mu? Black Friday indirimleri gerçek mi?
Peki sokak ne söyledi? Oynat bakalım. 😍
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Black Friday ucuz mu? Black Friday indirimleri gerçek mi?
Peki sokak ne söyledi? Oynat bakalım. 😍
Bence gerçek olanıda var olmayınıda. Yani bazı ürünlerin fiyatlarını black friday gelmeden yükseltiyorlar sonra yükseltmeden önceli fiyatına düşüyorlar, böyle yapanlar var ama gerçekten fiyatı düşen ürünlerde var. Güzel takip etmek gerekiyor. Harika bi röportaj olmuş bu arada ☺️✌️
İndirim öncesi mağazaların fiyatları şişirip indirim günü normal fiyatına indirdiğini söyleyen çok kişi var.
Ben buna katılmıyorum. Zaten şu an her şey haddinden fazla pahalı 11 ay boyunca 2000 tl olan ürün Kasım ayında 700 TL'ye düşüyor. Burada yanıltmaca yok aksine gerçekten güzel bir indirim var.
Ama şu kısımda haklılar ;
Yani bu indirim zamanında gerçek bir indirimden faydalanmak istiyorsak büyük kurumsal firmaları takip etmeniz daha faydalı olacaktır. Fiyatlarda ciddi indirime giren firmalar ;
Gibi büyük alışveriş siteleri. Indirimleri bu gibi sitelerden yakalamaya çalışırsanız gerçek indirimli ürünlerle karşılaşabilirsiniz.
Selam gadası 🙃
Ben birkaç aydır robot süpürge almak için araştırma yapıyordum. Bu indirim günleri gelmeden önce alacağım süpürge 3550 liraydı. Ama indirim günlerinin reklamları başlayınca süpürge birden 4500-5000 gibi rakamları görmeye başladı. Anladım ki bu indirimler sadece indirim lafından ibarettir. Ayrıca bu indirimlerin olduğunu ve şunu bunu aldım diyenlerin parasının çok olduğunu düşünüyorum. Aslında indirim falan yok, asıl indirimi yapan yerler Amerika'da yer alıyor.
#gadası
Selamlar,
Ah keşke bana da denk gelseydi ya :) Belki geçmiş dönemler olsa evet gerçek derdim ama bizim ülkemizde gerçekten olduğunu düşünmüyorum. Çünkü hayat normal de gayet pahalı. İndirimli denilen ürünler bile pahalı olarak görünüyor. Ben birkaç sene önce Almanya'da denk geldim Black Friday olayına. İndirim nasıl olur işte o zaman görmeniz gerekiyor. :) Güzel röportaj için teşekkürler ellerine sağlık.
Hayır normal fiyatın yükseltilip sonradan indirim yapılmış gibi bir durum yaratılıyor ben bu tür indirimlere kesinlikle inanmıyorum ayrıca önceki sezon mallarının satışı düşmüş ürünlerin bu tür suni indirim fırsatı yaratılarak stok tüketiminde yapılıyor
Sepete eklediğim bir ürün vardı.
Sepete eklediğim ürün 2k dan 1600 e sepette idi.
Sonra indirim haftası bir baktım ürün yok.
Tabi baktım hemen 2300 den 1800 e inmiş 😂😂
Aynı ürün aynı satıcı 😂😂
Cevap
106Cevap
Gerçek olsa bile dolar kuru yüzünden bu indirimlerin bir faydası olmuyor. Bazı firmalar fiyatı yükseltip indirim yaptık diye milletin gözünü boyuyor. Ama yılbaşından önce ne alınacaksa alınmalı yoksa yeni yılda çok daha yüksek fiyatlar önümüze çıkabilir. Güzel bir röportaj olmuş emeğinize sağlık.
Soruma her gelen üyeye en azından nezaketen bir emoji ifadesi bırakırım.
Değer görmek için, değer vermek gerekir. Tavsiye ederim size de.
Indirimlere gelince, alışveriş konusunda iyi araştıran uzman birisi olarak mlsf bu sene de tıpkı öncekiler gibi ciddi indirimler olmadı. Bol reklamla adeta kafamızı şişirdikleri de cabası.
Bu paylaşım bayaa bir eski ve yine gündeme gelmiş. 🙄 @brandygirl acaba hala sitede aktif mi @KızlarSoruyor?
Bu indirimler yurt dışında gerçek Türkiye'de suni. Ben yurt dışından sipariş ettiğim zamanlarda 1000 dolarlık ürün gerçekten 700 600 dolarlara indiğini gördüm ama Türkiye'de dolar sürekli arttığı için 10 000 tl lik ürünler zamlanarak ilerlediği için indirim günü 10 000 tl den daha pahalıya alıyorsunuz. Türkiye'de indirim günleri beklenmez bugün aldın aldın yarın daha çok pahalanır.
Bu arada emeğine sağlık video güzel olmuş
Ayyy harika bir röportaj daha 🎉🥳 Bende bu indirimlerden dünya kadar şey satın aldım. Bence pek çok indirim gerçekkk 😍😍
Onun asıl ismi black fridey değil... Black Noel
Selamm, güzel bir röportaj olmuş öncelikle eline sağlık. Black Friday indirimleri bence gerçek, hem avantajlı bir alışveriş sağlıyor bana göre. Online alışveriş yapıyorum bazı sitelerden ve gayet uygun fiyatlarda istediğim ürünleri bulabiliyorum. Genelde bilinen birkaç uygulamadan indirimleri kaçırmıyorum diyebilirim.😁
Keşke daha fazla kişiye soruldaymış. Yaşı kemale ermiş kişilere falanda. Ne bileyim.
Ama yinede güzel ve keyifli olmuş emeğine sağlık 🌺🌹
Trendyolda istediğim şeyleri zaten günler öncesinden favorilere eklemiştim ama şimdi görüyorum ki hepsi pahalılaşmış eski fiyatlarına döndürüp indirim demezler umarım beğendiğim tulum 115 tl falandı Şu an 190 olmuş mesela
Ya şahane bir röportaj olmuş valla. :D Slav olan ablaya bayıldım çok tatlı
Ellerine sağlık rehberim, emek verip daha önce @KızlarSoruyor ‘da denenmemişi gerçekleştiriyorsun. Diğer paylaşımların gibi şahane olmuş, teşekkürler! 🥳 @brandygirl
Pandemi falan dinlemeden bu kadın yine döktürüyor be..
Bence tamamen gerçek değil.
Çok samimi çok içten bir röportaj olmuş yine adminciğim.
Ellerine emeklerine sağlık.
İndirime ben de inanmıyorum, sepete eklerken ve ekledikten sonra arada uçurum fiyat oluyor.
Sürekli Beşiktaş ' ta olup sizi görememek üzdü :/
Çok nadir indirimli ürüne denk geliyorum. Geçtiğimiz sene bir çok ürünü favoriye ekleyip beklemiştim indirimcik gördüm bir kaç üründe.
İndirimlere indirim dememiz için ekonominin ve piyasa şartlarının belirli bir standartta olması gerekiyor. 10 günde bir zamlananıp, yılda bir defa indirime giren ürünlere hayır! 😃
Ellerine sağlık 😄emek vermişsin fakat bu indirimlerin gerçek olduğuna inanmıyorum. Bu hafta sağlam zamlar geldi %50 %70 arası Black Friday indirim diyerek kötünün iyisini satacakları aşikar 😄
Şu an olan indirimlere açıkcası inanmıyorum. Benim normal zamanda baktığım şeylerle aynı fiyatlardalar ama ne hikmetse indirimli hali olmuşlar...
Bunun için öncesinde beğendiğim ürünü fiyatıyla ekran görüntüsü alıyorum böyle günlerde de kanmayıp almıyorum ama bazen normal bir zamanda işte ürünün çoğu bedeni tükenmişse gerçekten indirime giriyor ve o zaman alıyorum.
İndirimlere inanmıyorum, çünkü her şey çok pahalı :') Gözlerde yaşlarla izlediğimiz harika bir röp 💘
İndirimlerin hepsi tuzak yem atıyorlar önce %30 indirim diyorsa önce %50 zam yapıp ondan sonra %30 indirim yapıyor ne kadar indirim yapacak ise önceden üstüne %20 koyup artırıyor ondan sonra indirim yapıyor black fryday mryday hikaye
Bi günde bana sor :)
ben inanmıyorum indirimlere demek istemiyorum ama takip ettiğim ürünlere hiç indirim olmadı
Emeğine sağlık güzel bir röportaj olmuş.
Akla gelen tek soru bu arkadaşlar KS üyesi oldu mu? nezih ailemize umarım katılmışlardır. 😂
İndirim her zaman var olan bir şey ki. Etiketlerin çoğunda indirimli fiyat yazıyor zaten. İndirim var ama bindirdikten sonra indirim var.
Rehberim eline sağlık 😀 ayağına sağlık
Çok mükemmel olmuş...
Bende inanmakta güçlük çekiyorum artık :)
Evet gerçek yapan mağazalar kimi de ürünleri yüksek fiyata çekip kampanya dönemi de yine eski fiyatına endeksleyip kampanya yaptığını söylüyor
Birinin yorumunu sevdim indirimlere inanmıyorum ne görürsem alıyorum en mantıklısı o olmuş. İndirim falan olmadı fiyat yükseltildi geri aynı fiyata çekildi olanlar bunlar.
sordum sarı çiçeğe
black friday indirimleri gerçekten var mıdır
çiçek eydür derviş baba
indirim dedikleri iki katına çıkartıp sonra indirdikleri ilk fiyattır
Merhaba
(K) endi (S) tili ile ilk zamanlardan beri takip ettiğim bildiğim bir site KS baya bir gelişim sağladı bir kanal kurup dijital platforma geçmesi sitenin bence hak edilen bir nokta.
takdir ediyorum KS editörlerini.
Tüm indirimler kadınlara söker. Bir ürünü 3 katına çıkar, sadece indirim yaz alır. Henüz en iyi kumaştan koca erkek boxerı 50 tl iken, naylon kumaştan ip kadar gstring neden 1000tl onu sorgulayacak kadın yok.
Cimri. com ve akakce sitelerinde mutlaka aynı ürünün fiyat karşılaştırmalarini yaparım. Bazen bu indirimler üçkağıt oluyor çünkü. Bilinçli tüketici direk ürüne balıklama atlamaz. Elinizin altında İnternet var doğru kullanın para kıymetli
İndirimlere bakış açım kot montlu öğrencininki gibi; İndirimlere inanmıyorum çünkü indirimli hali bile çok pahalı.
Harika bir röportaj olmuş.😃Bence gerçekten var bazı yerlerde indirimler.
Ablanın konusması baya iyi hdjhs
İndirim yok ya yurt dışında adamlar neredeyse bedava veriyor bizde fiyat yükseltip aynı fiyatı indirimli gösteriyorlar
Fiyatlar zaten esnafın ağzında efendim.. Ben indirim olduğunu düşünmüyorum... Şu anda bile esnaf örneğin üreticiden çorabı alırken 1 düzinesini 5tl ye alıyor.. Tanesini 5 ya da 7 TL ye satıyor..
Şahane bir röportaj olmuş bu işi gerçekçekten çok iyi yapıyorsun 🌺🌺✌️
Bence gerçek. Aynı ürünü 1..2 hafta sonra o fiyatlara bulamayabiliyorsun. Tabi istisnalar da olabiliyor. Ben çoğu kez denedim ilgili ürünü black friday dışında daha ucuza bulamadım
Hayır 1 ay falan önceden fiyatlar yavaştan 2 katına çıkıyor. 1 aydır takip ediyorum böyle. Black friday zamanında da yine normal fiyattan satılacak ama insanlar indirim sanacak. Black friday dan sonra da zam yapılacak ve millet normal fiyatına çıktı geri sanacak.
Güzel olmuş 🥳
kendi görüşüme gelecek olursak indirimi yapanda oluyor eski fiyatını normalinden fazla gösterip yapmayanda oluyor satıcıya bağlı yani
Takip ettiğim ürünlere bakarsam değil. Önce fiyatını %50 arttırıp, sonra %30 indirim yapıyorlar.
Videoda ki kız sen misin
nerelerde soruyorsunuz bu soruları hiç sokak röportajlarına denk gelmedim
ben sımdı soyle yapıcam bir ürün belirlicem sonrada takip etcem. eger ınerse ınanırım. olay budur yani.
İndirim mi jdjdj
Eğer böyle düşünuyosaniz cidden sizi uzerler bu hayatta mecburiyetten alınıyo her şey
Hayor değil. İndirimden önce fiyatlar çıkıyor. Sonra o gün. Sanki ürün pahalı imisde indirime girmiş gibi gösteriliyor...
Bu indirimler sesin kadar gerçek değil. Korktum sesinden, bir de friday derken garip diyorsun. Neyse gerçek değil
Asfgwgfjwfjejkfhjs
Kızımla alışverişteyken az kalsın banada soracakmışsın😃 demek o senmişsin
Bir miktar gerçek bir miktar değil
Şu anda her şey daha pahalı ve daha da pahalanırken friday indiriminin etkisi olmayacaktır, bir kase çorbanın on lira olduğunun kaç kişi farkında.
Emeğine sağlık. Ben niye hiç denk gelmiyorum bu sokak röportajlarına😄
Büyük indirim olaylarına pek inanmıyorum ben.
Daha çok ne kadar kara gündeyiz diye yapılan indirim şakaları bunlar zaten yani berbat bir zamandayız
Yok degil , onun zaten videosumu cekmislerdi. Fiyatlar ayni.. yani enazindan Hollandada oyleydi.
Nerelerde röportaj yapıyorsun bir gün geleyim de ünlü olayım sjsjsjs 😅
önce çıkarıp sonra indiriyorlar. hatta birkaç ss alıp Ticaret Bakanlığına şikayet ettiğim de var...
Tabiki gercek 😏 yoksa louboutin macademia yi 400 € ya alamazdim 🥰🥰🥰
12 ay boyunca indirim olan yerler var..
Artık samimiyeti siz düşünün:)
Hiç inanmıyorum. Sadece birkaç ürüne göstermelik indirim olur kalanı fasa fiso
Amerika'da felan ciddi indirimler oluyor ama burada fırsatçılık çok olduğu için bir şey değişmiyor.
Koskoca Amazon bile bindirimden indirim yaptı geçen
Hic bir indirim gercek degildir bunu unutmayin tamamen pazarlama taktigidir
"ben inanmıyorum genellikle, çünkü ne görürsem alıyorum"
şu rahatlık lütfen.
Psikolojik olarak öyle hissettiriyorlar ama halbuki indirim yok.
Manipülasyon teknikleri iyi ama.
Gahsgsghahs keşke bana denk gelseydi yaa beşiktaşta bi de...
Nasrettin hocaya sormuşlar hocam bindirip indirsek tutar mı?
Nasreddin hoca demiş ya tutarsa
elektronik bilgisayar telefon da indirim pek fazla olmaz ellerindeki malı çıkarmak
yeni modeler yılbışından sonara gelecek için 100 50 tl indrim anca
Bence çoğu yalan. Şişirip şişirip fiyatları sonradan düşürüyolar.
Gerçi bu ülkede çöp alsan ertesi gün fiyatı artmış oluyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?