Asgari ücret konusunda benim düşüncem keşke olmasa. Asgari ücrete bel bağlayan topluluk olmasak. Vasıflı da Vasıfsız insanlarda asgari ücret ile maaş alıyor. Asgari ücret her anlamda Devletin ve patronların işine geliyor. Kimse kusura bakmasın Devlet her anlamda kazanıyor. Gelir vergisi diye bir şey var ! Sen benim maaşımı belirliyor üstüne birde benden gelir vergisi alıyorsun. Asgari ücret uygulaması olmayan Ülkelere bakın, refah düzeyi en üst seviyede. Şu an asgari ücret yaklaşık 3.000 tl. Ocak ayında asgari ücret konusunda ne düşünüyorsunuz, beklentiniz nedir !
3.000 tl - 3.500 tl
3.500 tl - 4.000 tl
4.000 tl - 5.000 tl
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
2022 yılında asgari ücret konusunda ne düşünüyorsunuz?
Bence 10 bin dolar olmali, birde canin cekince sadece ise gitme mecburiyeti.
Asgari ücretler keyfe, arza göremi belirleniyor, Türkyiede anlamadim? Sanki Türkiyeen bir su deresi akiyor, bunu ici asgari ücret dolu, birisi ordan parai toplayip dagitiyor.
Herkes calismadan, üpretmeden, yaratmadan kolay para pesuinde kimse emek veripte karsiligini alayim deemiyor TÜRKIYE bunun icin avrupanin gerisinde.. Adamlar calisa calisa ekonomilerini güclendirdi, bizim gibi kolay para pesinde olan insanlari yok.
Sanmıyorum 3500 olacağına ama bir ihtimal 3340 ya da taş patlasın 3440 olabilir tahminimce. Seneye de 3800 falan çıkar bu rakam yani yaklaşık 2 yılda askeri ücret 4 bini bulabilir.