Para & Ekonomi 1000 tl ile ne yatırımı yapabilirim? SexySelin Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Her ay 1000 tl daha eklenecek şekilde ne tür bir yatırım yapmalıyım?Kazandığım paradan bu kadarını biriktirebiliyorum Güncellemeler+1 yıl Önerileriniz için teşekkürler, hala önerilere açığım 1000 tl ile ne yatırımı yapabilirim? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl BES fonlarında değerlendirebilirsin, hem devlet katkısı da var. 1 2 Yorumla SexySelin +1 yıl Bes fonlari hangi piyasaya yatirim yapiyor Yorumla Need4Read +1 yıl Karışık. Sepet şeklinde düşün. Bence bir bireysel emeklilik şirketi ile görüşmelisin.. Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 595 cevap paylaştı. Her ay bir tane gram altın, kalanın yarısıyla Euro, yarısıyla USD olabilir 1 0 Yorumla
vitalife Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Dolar al. Euro / dolar paritesi dusunce onu satip euro al 1 0 Yorumla
u fangoria Takip Et FenomenMaster Yaş: 46 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. çeyrek altın al her ay 1 0 Yorumla
blackwolf_ Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl 1000 tl olmuş 100 lira ne yapabilirsinki her ay altın al bari 1 0 Yorumla
3mree Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Makyaj malzemesi al, nasıl olsa sürekli zamlanıyor 😅 1 0 Yorumla
Frannkenstein Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Shiba coin al yastık altı yatırım. 1 2 Yorumla SexySelin +1 yıl cok balon, bir anda dusebilir Yorumla Frannkenstein +1 yıl şu an ki piyasada birden düşen düşene risk alcaksın. Yorumla
calpsize Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl İleriye dönük kripto al 1 3 Yorumla SexySelin +1 yıl Bir sürü var, hangisine yatirabilirim? Yorumla calpsize +1 yıl O alacağın zamana göre değişir ama ben olsam Holo, alırım Yorumla SexySelin +1 yıl olur incelerim Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 488 cevap paylaştı. Gram altın alabilirsin çok iyi bir yatırım olur 1 0 Yorumla
_-Tuniș Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl İddaa 1 1 Yorumla SexySelin +1 yıl hic hakim değilim Yorumla
ImLORD Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Ye gitsin 1 1 Yorumla SexySelin +1 yıl gelecegimi dusunuyorum Yorumla
liarir Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Ben olsam faizi düşük bir bankaya yatırırdım 1 2 Yorumla SexySelin +1 yıl Tam tersi en yüksek faiz verene yatirilmiyor muydu Yorumla liarir +1 yıl Nasıl olduğunu tam hatırlamıyorum Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 679 cevap paylaştı. altın alınır her ay çeğrek 2 1 Yorumla gizlikullanıcısk +1 yıl Katılıyorum Yorumla
hepaynıhikaye Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl 1LT viski al bak keyfine 1 4 Yorumla SexySelin +1 yıl İçki icemiom ben Yorumla hepaynıhikaye +1 yıl Kıyafet al madem 1000 tl bişi birikmez Yorumla SexySelin +1 yıl Neden birikmesin ki Yorumla hepaynıhikaye +1 yıl Birikmez selin uğraşma Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 639 cevap paylaştı. Döviz al 1 2 Yorumla SexySelin +1 yıl Dolar mı Euro mu? Yorumla xsarinx +1 yıl Euro Yorumla
Freddieisbck Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Tek maç gir. 1 1 Yorumla SexySelin +1 yıl cok riskli Yorumla
batu97 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl 'ye gitsin 1 1 Yorumla SexySelin +1 yıl zaten yiyorum, bu kaldi öyle Yorumla
VUSLATBEY Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl bin tl artmaz 1 2 Yorumla SexySelin +1 yıl artti iste? . s VUSLATBEY +1 yıl Ben sana destek olabilirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
BES fonlarında değerlendirebilirsin, hem devlet katkısı da var.
Bes fonlari hangi piyasaya yatirim yapiyor
Karışık. Sepet şeklinde düşün. Bence bir bireysel emeklilik şirketi ile görüşmelisin..
Her ay bir tane gram altın, kalanın yarısıyla Euro, yarısıyla USD olabilir
Dolar al. Euro / dolar paritesi dusunce onu satip euro al
çeyrek altın al her ay
1000 tl olmuş 100 lira ne yapabilirsinki her ay altın al bari
Makyaj malzemesi al, nasıl olsa sürekli zamlanıyor 😅
Shiba coin al yastık altı yatırım.
cok balon, bir anda dusebilir
şu an ki piyasada birden düşen düşene risk alcaksın.
İleriye dönük kripto al
Bir sürü var, hangisine yatirabilirim?
O alacağın zamana göre değişir ama ben olsam Holo, alırım
olur incelerim
Gram altın alabilirsin çok iyi bir yatırım olur
İddaa
hic hakim değilim
Ye gitsin
gelecegimi dusunuyorum
Ben olsam faizi düşük bir bankaya yatırırdım
Tam tersi en yüksek faiz verene yatirilmiyor muydu
Nasıl olduğunu tam hatırlamıyorum