Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar, Bi yöntem buldum yabancı bir forumda gezerken aylık ortalama 500 dolar getirisi var. Ama başlangıçta Bi 5000 dolar yatırım yapmam gerekecek bu işe, sizce deneyim mi? Türkiye şartlarında iyi para.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hisse senedi, fon sepeti, döviz ve altın gibi yatırımlar yapmak olabilir.
Onlar pasif gelir değildir.
Soru bilmediğim yerden geldi demek ki. Neyse sağlık olsun.
Şimdi seni pasif sanıp burayı abazalar basarsa gülmekten deliririm ahsbd
Soru paylaşırken site bile +4 xper seviyesi dedi ya 2 f koydum mecbur. Ulan gjsjfksk
Afyon civarı pasifsen gelir misin? Yazıcak bi adam aradı gözüm de soru arada kaynamış ajdjsjamsnhsshhddjsksksnbdbdbdj
Fıakfkakfks
Bu arada bütçen azsa bence en iyi pasif gelir yöntemi altındır. Klasik değişmez. Dijital medyadan sosyal platformlardan kazanmak için emek vericek zamanın yoksa eğer tabi. Udemy vs, ıng %20 hoşgeldin faiziyle 50 bin tl ye ayda bin tl faiz veriyo fakat 1 yılda altın daha fazla kazandırır. Kripto da ise spot işlemler yapabilirsin, ( küçük meblalar için yazdım 40 bin 50 bin )
%20 kazanç şu an enflasyonun altında kalır, altının ise çok zamanı kalmadı artık, fed varlık azaltımına başladığında düşmeye başlayacak. Yarın abd tüfe var, kötü gelirse altının gidecek biraz daha yolu var ama varlık alımı önemli. Altının gidebileceği en iyi yer şu an 625tl. Bunun için kısa vakti var, gidemezse 3 yıl bidaha göremez.
Ettim
kanka faiz yaaa işte 😄 bide refo 😌
Red mantıklı da çevrem o kadar geniş değil, influencer da değilim 😂 faiz yetersiz, staking daha mantıklı. Hemde dolara veriyor o kadar yüzdeyi
söylesene nedir yöntem😄
Blog siteleri
Hangi şartlarda ne kadar kazandırıyor?
Mining.
Evet bu fikir güzel ama sistem değişiyor, pow pos e dönüşecek
Borsa
Temettü mü
Hayr güzel kağıtları ucuzken topla
O yatırım oluyor, pasif gelir farklı bir şey. Yatırımlarım var
Ee kar al işte her ay. Tuncay turşucu abimin youtu. be kanalina bakabilirsin hocam
Ben değer yatırımı yapıyorum, 1 2 yıl tutarım satmam gerektiğinde satarım anında 😂
Uzuncu en çok kaybeden hoca :)
Türk borsasında haklısın
Bistin gözünü sevem hocam herkesi tanıyorsun ya. :) kim alır kim satar
Benim Türkiye piyasasına güvenim yok o yüzden işlem açmıyorum. Ama bazı hisseler var onları aldım duruyor. Hepsi yıldız pazar ama,
:) var tabi güzel kağıtlar yıldızda da çok yavaş be. Tabi herkesin kendi tercihi
yavaş olsun garanti olsun :) kripto yeteri kadar hızlı hepsine yetişemem
:) kriptolar çok terso
kripto para
O aktif gelir, trade yapıyorum zaten. Stakingde de var ama tüm parayı tek yere bağlamak sıkıntı, farklı bir alanda pasif gelir arıyorum.
hocam pancakeswapta farm yapabilirsin
Hocam onların hepsi kriptoya giriyor, mesela pangolin stake yaptım yıllık %70 civarı veriyor zaten ama ben parayı hep kriptoya gömmek istemiyorum. Farklı Bi alanda pasif gelir arayışım var, riski daha az.
Marketing yaparak pasif gelir oluşturabilirsiniz
Bilmiyorum 😢
Ticaret yap
Al sat