Para & Ekonomi konusunda 355 cevap paylaştı. İnsanların gözünün içine baka baka alay ediyorlar. Ama bizlere müstehak, yüzümüze tükürüyorlar, yarabbi şükür diyoruz. Bu yüzden daha da beter olalım istiyorum, sırf din sömürüsüne inanıyor diye saflara acımak da istemiyorum. Benim tuzum kuru, onlar daha da sefil olsun ki ancak belki akılları başlarına gelir.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbunlar allah bir dese inanmam seçimden sonra görcem ben bu havuz medyasını ülke batmış ne şahlanması afganları neden alıyor abd den harçlık alsın avrupadan harçlık alsın erdoğan bir maşadır bunu görmeyen beyinsizdir milleti zerre kadar düşünmüyor bunu iç savaş çıkınca daha iyi göreceniz afganistan daki başkan nasıl paraları doldurup kaçtıysa bu da öyle kacacak
10 Yorumla
+1 yılBunlar ve bunlar gibiler kendi hayal dünyasını kurmuş ve insanları da bu hayal dünyalarına inandırıp kendi ceplerini doldurma çabasındalar.
12 Yorumla- +1 yıl
Doğalgaz buluyoruz ve doğal gaza %15 zam geliyo, yarın bigün sözde yerli arabalarımızı ureticez ve adım gibi eminim yine elin yabancısı kendi halkımızdan onlara da daha kolay sahip olucak.
- +1 yıl
Teşekkür ederim bayan.☺️
+1 yılbuna gülerim
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
+1 yılSabah gazetesi diye bir gazete olduğunu dahi unutmuşum. Bu tür yayın yapan televizyon, radyo, gazete, dergi vs. ne varsa hayatımdan çoktan çıkardım. Ne söylediklerinin ne yazdıklarının hiçbir hükmü yok benim nezdimde. Körlerle sağırlar birbirini ağırlar.
Bunların hepsini üstüste koyup …mek lazım. Artık boşluğu doldurmak sizin zevkinize kalmış. Öp-mek olur, sev-mek olur, dürt-mek olur. Olur da olur..10 Yorumla
+1 yılSahlanma abartili olsada gerceklik payı var.
Asilar basladiktan sonra 2 senelik korona virusunun etkileri tüm dunyada azalmaya basladigi gibi ülkemizde de azalmaya basladi.
Yani sanayide carklar tekrar dönmeye basladi. Bizim sanayi sektörün de isler arttı.
Ülke yönetimleri ekonomik olarak bir yil daha bu kapanmalarla ugrasmak istemiyor.
Tüm dunyada herkes asisini olsun. Fakir ulkelere asilar temin edilsin. Ne kadar az risk olursa bu kapanmalar azalir, böylece millet evine aş götürür.10 YorumlaVay be
Pazarda hıyar 8 tl.
8 tl!
Anlatabiliyor muyum?
Hıyar bu yani..80 Yorumla
+1 yıladamların kendi ailesi şahlanıyor bolluk bereket aile içinde oluyor o yüzden tüm türkiye o şekil sanıyor kendi ailesinin yediği önünde yemediği arkasında tüm trkiyeyi de bolluk içinde sanıyor
10 Yorumla
+1 yılBaşakçım mesajı alamamışsın. Sabah Gazetesi, ekonomi şahlanışa geçecek dediyse bunun anlamı döviz ve enflasyon şahlanacak, faizler yeniden artacak demektir.
10 YorumlaEvet böyle şahlandık
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBundan önceki iktidarları görüp 80 yılda yapılmayanlar ve 20 yılda yapılanları da görünce evet şahlandık ! Mevcut durumu durmadan eleştirceğinize şu an ki muhalefet partilerinin daha önce iktidar olduklarını ve yapmadıkları icraatları da gözden geçirin isterseniz. Bu iktidar ülkeyi güllük gülistanlıkken almadı krizdeyken aldı arkadaş krizdeyken...
324 Yorumla- +1 yıl
20 yaşındayım 20 yıldır bu iktidar var doğdum büyüdüm üniversite okuyorum askere gidicem eee bi zahmet değişsin bi görelim kim ne yapıyor süresi 5 sene zaten olmadi yine değişiriz bak amerikaya kaçıncı baskanini seçti bi şeyler olmuyor demek ki ama bizim halkımız selde yangında herhangi bi doğal afette çay ile kendini teselli ediyorsa ne diyelim veriyim bende çay sussunlar konuşmasınlar oy atmaya devam..
Cevap sahibi+1 yıl@ANGAY önceki iktidarları illa görmene gerek yok araştırabilirsin bulabilirsin bilgiye ulaşmak artık çok kolay , şu an mevcut partilerin birçoğu daha önce iktidar oldular ve ne yaptılar? Hiç ! Bu iktidar dönemine icraatlar ortada , devleti bir şirket olarak düşün biz vatandaşlar da hisse sahibi olan ortaklar olarak düşün , bu siyasi partiler iş başvurusu yapıyorlar ve biz de cv inceliyoruz araştırıyoruz bakıyoruz ki daha önce çalıştığı yerde şöyle iyi bu böyle kötü olarak inceliyoruz seçimde de kimi işe aldığımıza karar veriyoruz olaya böyle bakmak lazım. Daha önce iyi çalışmamış görevini yapmamış adamı "belki bu sefer çalışır" diyerek şirketimizin daha büyük zarar etme olasılığı yüksekken işe almamamız lazım, bu iktidar ise diğerlerine göre işini daha iyi yapmış bunu işe almamız gerekiyor.
- +1 yıl
İktidarın işe aldığı çaycı 10 bin tl maas alip bir ilin müftüsü camiden toplanan paraya makam arabasi alıp akp üyesi belediyeye 2 tane son model passat satın aldiriyorsa üstüne bizim insanımıza 5 milyon destek Somaliye 30 milyon euro dolar yok su ülkeye destek buraya destek aşı geliyor alin bizden size 1 milyon doz elektirige suya bilmem kac zam ama maaşınıza da yıllık 200 tl zam yapalım hadi diyip 2800 -3000 tl asgari ücret verip fazla bile verdik diyen iktidar yandaşı aile bakani varsa ülke de iktidarın yaninds ic işleri bakani sınırımız güvende diyip Afganistandan bilmem kac bin kişi elini kolunu sallaya sallaya giriyorsa Türk halkımız iş bulamayıp kendi mesleği yerine ya kasiyer olup ya sinemada sana yer gösteriyorsa... sayamaya doyamadım kusura bakma dahasi da var da neyse aynen cok güzel ülkeyiz sorunumuz yok ağzımızda dişimiz var Ameriga almanya kıskansın bizi..
- +1 yıl
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@ANGAY hangi belediye hangi makam aracı? Hangi müftü hangi passat? Kulaktan dolma bilgilerle yorum yapıyorsunuz, daha önceki iktidarlarda hasta olan hastanede ilaç kuyruğu beklediği gibi ilaç bulamıyordu biri olsa diğeri olmuyordu ilaç bulamadığı için hastalıktan kıvranırdı tam da "zenginsen yaşa fakirsen öl" zihniyeti vardı, o bahsetiğin lüks yaşamın alasını yaşadı önceki iktidarlar, ülkeyi krizde bıraktılar ve kriz varken de şu an verilen işsizlik ödeneği kısa çalışma ödeneği gibi ödenekler verilmiyordu , o günün ekonomisinde stagflasyon tavan noktadaydı , devlet morotoryum ilan etmek üzereydi bu iktidar bu ülkeyi morotoryumun eşiğinden aldı bir devlet ekonomisi için daha kötü ne olabilir ki? Bu iktidar en kötü şekliyle en fazla "aldığım gibi bıraktım" diyebilir ki aldığından çok çok daha iyi durumda ama 20 yaşındaysan öncesini görmediğin için bu sana hikaye gibi gelir biraz araştırma yapmalı her söylenene inanmamalı , işe adam alıyorsunuz kendiniz araştırıp değerlendirin
- +1 yıl
@Çikolataaaalıı kimse takım tutar gibi desteklemesin zaten devletin bekası önemli iktidar değişmese bile yönetim şekli ülkenin durumu değişmeli ama değişecek gibi değil bu yüzden ilk seçimde değişim istiyor bu millet dolar euro zaten ayrı bi dünya ona hicbir sey diyemiyorum ülke batarken nası sahlanir hayret 🤷🏻♂️😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Çikolataaaalıı hayat pahalılığına gelince de devlet kaç tane doğal afet atlattı bunlara yapılan harcamalar olsun askerin yıllardır sınır ötesinde sınır güvenliği için yaptığı harekatlar olsun üstüne birde pandemi gelince bütün bunlar fiyatlara yansıdı
- +1 yıl
Soran hanımefendi dediklerimi arastirirsan görürsün
İl Müftüsü camilerde toplanan yardım parasıyla kendisine 456 bin liraya makam aracı aldırdı! www.cumhuriyet.com.tr/.../il-muftusu-camilerde-toplanan-yardim-parasiyla-kendisine-456-bin-liraya-makam-araci-aldirdi-1860252
tr.sputniknews.com/.../
www.sozcu.com.tr/.../
Cevap sahibi+1 yıl@ANGAY haber olarak gösterdiğin kaynağın doğruluğundan ne kadar emin olabilirsin? Mesela başka bir haber kaynağı da bunların yalan olduğunu yazsa neye inanacaksın? Doğruyu kendin mi araştıracaksın ya da inanmak istediğine mi inanacaksın?
Cevap sahibi+1 yıl@ANGAY ben kimseye değil gördüklerime inanıyorum , yasal dayanağına bakarım uygulamaya bakarım , lafa değil icraata bakarım , görmeden de sadece Allah'a inanırım
- +1 yıl
Senin yaşın yetmez ve belliki ebeynlerin de sana anlatmamış git bir babana sor baba baba bu ülkede demokrat parti diye bir parti vardı. Bütün partiler duruyor ama bu partinin adı neden zikredilmiyor diye bir sor babana :D
ya da dur ben söyleyim istersen belliki babanda bilmiyor ya da o günün koşullarında menfaatine ters düştüğü için geçmişte yapılanları görmezden geliyor doğal olarak sende aynı çizgiden yürüyor menfaatlerin doğrultusunda ilerliyorsun..
Bu durumda seni aydınlatmak görevi başkalarına düşüyor. birazdan söyleyeceklerimi de kulak ardı edeceksin acaba bunlar doğru mu değil mi diye düşünmeden araştırmadan reddeceksiniz bunu da biliyorum sizin olayınız bu çünkü!
Her neyse hadi diyelim 1980 öncesinde bir şey yapılmadı diyorsun ki çok şey yapıldı, o yapılanları da senin şu an ki ne yaptı dediğin muhalafet partileri gözardı etti şimdi senin partizanlığını yaptığın partinin gözardı ettiği gibi, izlediği politikasını beğenmesemde tasvip etmesem de yiğidi öldür hakkını yeme 23 Haziran 1983, te kurulan ve 27 Mayıs 2007 tarihinde sona erdirilen ideolojisi: liberal muhafazakârlık, ekonomik liberalizm ve sağ popülizm olan merkez sağ partisi vardı. Bu parti o günün koşullarında tek kuruş para ödemeden patates ile gap projesini hayata geçirmiş harranı tarıma kazandırmış tarımda ihracat lideri olmuştur. Gene tek kuruş para ödemeden 7 yılda fındık ve ceviz ile 35 ünversiteyi cumhuriyete kazandırmıştır.
- +1 yıl
Bu partinin köy hizmetleri genel müdürlüğü adı altında hazineden beş kuruş para almadan türkiyede 18.000 köye yol su elektrik getirmiştir. bugün inkar etseler de bu halk o dönem kendisine baba lakabını takmış barajlar kralı demiştir. ha bu arada bu partinin öncülü adalet partisidir, 1950-1960 arası hizmeti yok mu elbette var ayrıcalıklar dönemini oku görürsün ama bugün senin körü körüne borozanlığını yaptığın iktidarın yandaş medyasının muhalefeti yıprattığı gibi geçmişte aynı muhalafette bu partiyi yıprattı iftiralar ile eee sonuç ne demişler etme bulma dünyası dün yediğin hurmalar bugün bir tarafını tırmalar aynı muhalefet şimdi mevcut iktidar ile baş edemiyor. dinsizin hakkından imansız geliyor. :D it iti boğuyorda diyebiliriz.. :D
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
- +1 yıl
gene politikasını beğenmesem de merhum erbakanda bu ülke için büyük bir dehaydı keşke demirele sinirlenip siyasete atılmak yerine bilim ile uğraşsaydı. Fakat sizin resiniz kendi bindiği dalı bile kesti.
Hocasına ihanet etti evet ne adnan menderes, ne süleyman demirel ne de necmettin erbakan politikasını beğenmiyorum doğu perinçek y. vşağın önde gideni zaten :D mesut yılmaz moron gibi bir şeydi, ismet inönü kılıçdaroğlunun atası :D ecevit zaten püf desen yıkılacak ama fakat dediğim gibi beğeneyim veya beğenmeyim hepsi büyük birer değerdi, bugüne bakınca bunu daha iyi anlıyoruz. son olarak bu yukarda söylediklerine kendin inanıyor olsaydın gizlenerek görüş yazmazdın :D demem o iki seksen yılda hiç bir şey yapılmadı bunu her yerde söyleme çok kötü döverler sen reisi cumhur değilsin o der onun dokunulmazlığı var senin yok o yüzden ağzına s. çrlar haberin olsun..
bugün anırabiliyorsan seyitonbaşılar, nene hatunlar, ve atatürkler sayesindedir. yarın bir gün akp arpanı kesince anırmaya başlarsın sen de dövlet bize bakmıyir diye çok gördük senin gibi şark kurnazlarını :D gizlenmen de bundan zaten aman beni kimse görmesin diye merhum uğur mumcunun dediği gibi: güçlüden yana olanlar kaypak olurlar güç merkezi değiştikçe döner fırıldak olurlar.
akp, ye teşekkür ediyorum ama eşekleri deşifre etti kim at kim eşşek gördük sayesinde erbakan döneminde renk vermiyordunuz.. :D
fakat bunu kim hangi ideolojide olursa olsun biz ulus olarak bunu hakediyoruz. bilemedik bir şeylerin kıymetini bu devlet terbiyesine hasret kaldık..
www.youtube.com/watch?v=iooiiwunWlM&t=1477s
merhum kırca güzel özetlemiş
böyle değerler 100 yılda bir gelir o da geldi geçti
https://www.youtube.com/watch?v=3YX0TQGhXv8
böyle baş belası da 100 yılda bir gelir ama bu da geçecek inşallah size rağmen :D
https://www.youtube.com/watch?v=5FiYmRkgr90&t=1s - +1 yıl
@beyazyakalıanarşist ne boş yaptın be ben hangi partinin partizanligini yapmışım kimi savunmuşum suanki iktidar iyi değil birileri çalıyor birileri milletin hakkian giriyor tanidigi var diye bunlari dedim kısacası ama sizin kafanız bunu anlamayacak neyse he abim haklisin sen büyüksün siz hepiniz haklısınız he tamam
- +1 yıl
@ANGAY mk şimdi bunun ağzına koz verdin ya la :D şimdi buradan yürür bu mk sayende saol ya emek emek yazdım iki satırla içine s. çtın mk bütün yazdıklarımın :D evet sana demedim di
neyse önemli değil ama şu kısmı mühim biz millet olarak bundan kaybediyoruz. aynı çizgide yürüyene bile düşünmeden bodoslama çelme takıyoz yok ya biz adam olmayız mk yarın bir gün sonumuz kabil gibi olur. :D başımız da bu kir kabil var zaten :D - +1 yıl
@beyazyakalıanarşist yaa valla kusuruma bakma ama çok çabuk üstüme alınıyorum ilk yazdığın bana gibi geldi skemfkekcoekcoek bunlara cay atarim ben susar sen merak etme 2 kg yeter 😁😁😁
- +1 yıl
- +1 yıl
@beyazyakalıanarşist 😂😂 alıştık artik hayatim bunlarla gecti doğduğumdan beri oldukları için bünyem alışkın 😁😁
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yıl"Tüyü bitmemiş yetimin arazisine bostan ekenin kıçında hıyar biter" derler. Bunlar tüyü bitmemiş yetimin arazisini çaldılar :) artık ne olacaksa olsun diyoruz. Hem araziyi çaldılar hem yetimin kıçına göz diktiler. Allah gözlerini kör etsin bunların..
10 Yorumla
+1 yılŞahlananların kim oldukları belli... Bizim cebimizden çalanların şahlanışından bahsediyorlarsa haklılar. Büyük şahlanmışlardır.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılYa bu sabah akit takvim a haber falan bunları hür iradesiyle okuyup izleyen var mı cidden 😂 kendileri için diyorlar 4 5 yerden maaş alanlar şahlandı tabi milletin halı ortada sizin okuyanların ben aklını...
10 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu tür haber yapan medya varken, dış güçlere ihtiyaç yok. En büyük düşman zaten içimizde.
20 Yorumla
+1 yılBunlar daha iyi günlerimiz gerçekten iyi günlerimiz aklınız varsa kaçın ülkeden
20 Yorumla
u +1 yılÇabuk şahlandı bu sefer, her ay şahlanıyor ama bizimki değil 😃
20 Yorumla
+1 yılekonomiyi rakamlar gösteriyor tabi güzel durumda.. sence pek, i?
10 YorumlaSiz gerçekten şahlandığını düşünüyor musunuz? Şayet şahlandıysak neden her afette iban atılıyor?
10 Yorumla
+1 yılDuyda inanma
Bunlara hala inanan varsa
Daha yapacak birşey yok10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 337 cevap paylaştı. Her yıl, aynı aylarda, aynı manşet. Ağzımı geçtim, totom bile gülmüyor artık.
10 YorumlaDevletin kendi açıkladığı veriler bile şahlanma yok diyor
10 Yorumla
+1 yılBiz cidden bunlarla aynı ülkede yaşadığımıza emin miyiz
10 YorumlaAt miyiz biz? Insan olsak?
Ata da raziyiz gerci, bildigin mayin esegiyiz.10 YorumlaSabah ve hürriyet gazetesi hep böyle ordan haber okumayin
10 Yorumla
+1 yılKusura bakmasınlar o at şahlanmaz döner yine bizi teper
10 YorumlaBu haberi yapanlarla, bu sözü söyleyenle aynı turkiyede yaşadığımızı sanmıyorum
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDolar veya altına göre her yıl maaşlarımız eriyor alım gücümüz düşüyor ama şaha kalkıyoruz inanırsan
10 YorumlaYav he he, kendiniz inanın önce Denizden aldinızı misliyle geri ödediniz.
10 Yorumla
+1 yılTurkiyenin durumu gayet yerinde
30 Yorumla
+1 yıl8,41 dolar:
Yaw he he20 YorumlaŞahlanma dedikleri 8.6 dan 8.5 e düşmesi.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 637 cevap paylaştı.
+1 yılO şahlandı biz attan düştük
10 Yorumla
+1 yılSabah gazatesi ise tam tersini düşün
10 Yorumla
+1 yılEyvah! Desene dolar avro tavan yapacak😅
10 Yorumla
+1 yılTemmuzda bekliyorduk rötarla eylülü buldu
10 Yorumla
+1 yılGüldürüyorlar beni 😤
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 369 cevap paylaştı. Başa aşağı giden planör gibi uçuyoruz..
10 Yorumlataşaaak geçiyolar milletle
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 797 cevap paylaştı.
+1 yılİşleri güçleri yalan dolan.
10 Yorumla Satın alınmış medyanın haberlerine inanmıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıluçuşadır o vay be cahiller inanmıştır bunada
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunlara inanan geri zkalıdır
10 YorumlaUzatmaları oynuyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltabiki şahlanıyoruz ama tersten
10 Yorumlapetrol şahlandı dünyada olmadığ kadar
10 Yorumla
+1 yılUçuştayız evet😁