Para & Ekonomi Her ay maaşı alınca ilk ne yaparsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Soruyorum napardınız Güncellemeler+1 yıl Soru tutmuş baya başka neler yaparsınız Her ay maaşı alınca ilk ne yaparsınız? Cevapla Maaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
liliaaaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 63% +1 yıl Kredi kartı borçlarımı ödüyorum ve yine fakirim :D @CieloStellato sen nabünnn jsjsjs 5 1 Yorumla CieloStellato +1 yıl Ben de ilk telefon faturamı öderim, sonra kredi kartı borcu geliyor. 0 eğlence resmen lkfdsfkd Yorumla
Portalkokusu07 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Bi miktarını kenara koyuyorum kalanlada ihtiyaçlarımı karşılıyorum 2 1 Yorumla focussbluee +1 yıl İhtiyaç Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 549 cevap paylaştı. çekmiyorum ki napıcam ev alamam araba hayal oldu kışın çekerim yakarım hepsini kestane pişiririm üstünde 0 0 Yorumla
Şikirocco Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl İlk başta faturaları öderim, sonra borçları sonra ev alışverişi yaparım kalanı da harçlık olarak kullanırım. 0 0 Yorumla
Ozanchef Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 89% +1 yıl Maasmi var hersey ates pahasi sanki iskandinav ulkelerinda yasiyoz anasi satayim ne olcak bakalim nereye gitcez 0 0 Yorumla
denizsoruyoooor Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Genelde bi kısmini faturama yatiyorum geri kalaninida ihtiyacim olani alirim 0 0 Yorumla
barfiksçibey657 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Öğrenciyim harçlık biriktiriyorum ilk aldığım şey polo dan gömlek 0 0 Yorumla
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 394 cevap paylaştı. Tüm parayı yerim boşa mı çalışıyoz motive olak diye %75 ini yer geri kalanını da aileye veririm 0 0 Yorumla
Anadolusevdası Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Yerim napim başka bı kısmına dolar alırım dursun kenarda 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 340 cevap paylaştı. Maaşım yok parasız yaşıyorum bu yaşıma kadar parasız yaşadım zaten 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl ellemem öyle durur bankada zaten aile evinde yaşıyorum beleş herşey 0 2 Yorumla focussbluee +1 yıl Ne iş yapıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl emlakcida Yorumla
ilkformamholosko Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Atlanta da ki favori stipriz night kulübüme gidip kızları seyre dalarım 0 0 Yorumla
Temuxy Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Maasim yok ama bursumla genellikle altin alıyorum 1 0 Yorumla
Sanal_Adam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Borçlarımı kapatıyorum. 0 1 Yorumla Sanal_Adam +1 yıl Sonraki ayın borçlarını düşünüp ona göre harcamalarımı düzenliyorum, kısıtlıyorum Yorumla
Huzuristiyorum34 Takip Et Xper 6 Yaş: 56 , eic 97% +1 yıl Kredi taksitlerimi ve faturalarımı öderim... 0 0 Yorumla
bahtsızkız34 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yarısıyla altın alıp yarısını harcarım 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kıza giderim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Kredi kartı borçlarımı ödüyorum ve yine fakirim :D @CieloStellato sen nabünnn jsjsjs
Ben de ilk telefon faturamı öderim, sonra kredi kartı borcu geliyor. 0 eğlence resmen lkfdsfkd
Bi miktarını kenara koyuyorum kalanlada ihtiyaçlarımı karşılıyorum
İhtiyaç
çekmiyorum ki napıcam ev alamam araba hayal oldu kışın çekerim yakarım hepsini kestane pişiririm üstünde
İlk başta faturaları öderim, sonra borçları sonra ev alışverişi yaparım kalanı da harçlık olarak kullanırım.
Maasmi var hersey ates pahasi sanki iskandinav ulkelerinda yasiyoz anasi satayim ne olcak bakalim nereye gitcez
Genelde bi kısmini faturama yatiyorum geri kalaninida ihtiyacim olani alirim
Öğrenciyim harçlık biriktiriyorum ilk aldığım şey polo dan gömlek
Tüm parayı yerim boşa mı çalışıyoz motive olak diye %75 ini yer geri kalanını da aileye veririm
Yerim napim başka bı kısmına dolar alırım dursun kenarda
Maaşım yok parasız yaşıyorum bu yaşıma kadar parasız yaşadım zaten
ellemem öyle durur bankada zaten aile evinde yaşıyorum beleş herşey
Ne iş yapıyorsun
emlakcida
Atlanta da ki favori stipriz night kulübüme gidip kızları seyre dalarım
Maasim yok ama bursumla genellikle altin alıyorum
Kredi kartımı öderim.
Borçlarımı kapatıyorum.
Sonraki ayın borçlarını düşünüp ona göre harcamalarımı düzenliyorum, kısıtlıyorum
Kredi kartimi yatiriyorum
Kredi taksitlerimi ve faturalarımı öderim...
Yarısıyla altın alıp yarısını harcarım
Özel bişey yapmiyorum
Güzel bir yemek ve tatlı.
Daha öğrenciyim ama birikim yapardım gelecek için
fatura ödüyorum🥴
Maaşım yik
itliğe serseriliğe harcıyoruz
Erkek atarim eve
Kripto alıyorum
Kıza giderim
Saklarim