Malum ilk ay bitti gerçi şahsım adına pekte bir şey anlamadan bitti. Şimdi zamlı maaşlar gelecek planlar neler?
Geçinemeyen arkadaşları da düşündüm tabi.

Malum ilk ay bitti gerçi şahsım adına pekte bir şey anlamadan bitti. Şimdi zamlı maaşlar gelecek planlar neler?
Geçinemeyen arkadaşları da düşündüm tabi.

Ben aylığı havtalık avanslar halinde aldığımdan :D ilk haftalığımla bile zamlı aldım maaşı. Pek bir bereketi yok ama para pul olmuş. Allahtan kirada değilim ve kira gelirim de var yoksa zor...
Havtalık iyimiş :D
Bunların hepsi lvbelc5 havhavhav şarkısı yüzünden :D Nalet olsun bu şarkıyı bana dinleten arkadaşıma :D
AHaha geçmiş olsun her şey gönlünce olsun :)
Daha cok para daha cok gider eve alınmamış ne varsa simdi eşim onlari aldırır sürekli dışarıdan yemek siparişleri ya da restaurantta gitmek falan para yetmez yani
Cümlemize brom
Valla zamlı maaşların heyecanı güzel ama o parayı akıllıca yönetmek de bir o kadar önemli. Önce kenara bir miktar birikim koymayı düşün derim. Kendine ufak bir ödül ver, bir şeyleri kutlamak güzeldir ama kalanını planlamak şart. Harcamalara hemen abanırsan, ay sonu tatsız olur 😅. Kendine de fazla yüklenme; azıcık farkla başlamak bile büyük adımdır. Unutma, küçük adımlar büyük yollara götürür 💪💸.
Cevap
4Cevap
Zam almadım. Çalıştığım kurumda aylık 30-35bin arası kazanıyorum yetiyor bana. Fazla bir gelir giderim yoktur, yeterli benim için 😅
Yok İstanbul'da değilim, ben Trabzon'da yaşıyorum 😅
Sağlık üzerine 😅
Biraz 😅
Yatırım yapıcam birazıyla. Bir kaç yere borcum var onları kapatıp kalanı da kendime ayırıcam ihtiyacım olur diye
39.762 lira ağzı düz 40 olaydi iyiydi. Neyse çok şükür giderim fazla yok yetiyor. Allah herkese kolaylık versin.
Eşime gelen zamla birleştirip onu yok sayıp kenara koymayı düşünüyorum..
Hisse biriktirmeye devam
Temettü emekliliği benimkisi
Maaşın zamını almadan bitti.
Cokun gideri daha çok olur
asgari ücretlisiniz o zaman
maas almıyorum
Bir kazak alıcam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?