türkiyenin ekonomisi çok kötü aşırı pahalılık var döviz tavanda işsizlik çok yüksek maaşlar çok düşük çalışma süreleri uzun. benim bunları görmem için 40 yaşındamı olmam lazım bir taraftanda zengin dahada zengin oluyor haksızmıyım. ben araba alamayacakmıyım kendime beğendiğim arabalar 400 bin tl. eskiden imkan azmış şimdi çokmuş amcalar öyle diyor yuh yani
Cevabın nedir?
- +1 yıl
normal bir ihtiyaç olan araba bile ultra lüKS olacak neredeyse. oldu belki de
15 Yorumla- Soran+1 yıl
babamın bir arabası var eski model vermiyor.. ben gencim yurtdışında kuzenim aldı araba 18 yaşında ben 40-50 yaşındamı alabileceğim kendi arabamı gençliğim bitip gidecek
- +1 yıl
ya ben motosiklet alamıyorum. fiyatlar öyle uçuk ki şaşarsın
- Soran+1 yıl
arkadaşın babası motorsiklet aldı 2019'da 18 binmiş şimdi 55 bin
- +1 yıl
al işte. benim de motosikletim çalındı. alamadım hâlâ yenisini. biraz iyi bir şey alayım desen 50-60 bin
- Soran+1 yıl
Allahım duy bizi zalimleri insafsızları al başımızdan diyorum artık. başa kimin geçeceğide hiç önemli değil vicdanı olsun yeter
En İyi Cevaplar
Tesbirleriniz doğru ve yerinde. Haklisiniz
13 Yorumla- Soran+1 yıl
abi niye yalancı diyorlar bize benim gördüklerimin hepsi doğru. onlar bunu gördüğü halde niye inkar ediyorlar
- Soran+1 yıl
bunu gördükleri halde uyuşmak istiyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
Doğru düşüncelere sahipsin ama tr gerçeği değişmiyor kafalar tüp kuyruklarında hala, dertleri çok düşünüp kendini yorma boşver ben saldım artık gerçekler yoruyor
12 Yorumla- Soran+1 yıl
burada görüyorum adam zengin ekonomi iyiymiş siz cahilsiniz boşa konuşuyorsun diyor hastanelerde kuyruk varmış tatile kimse gidemiyormuş refah seviyesi yüksekmiş yalan atıyormuşuz
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Halkın kalıplaşmış zihniyeti değişmedikçe bir şeyler düzelmez gibi
14 Yorumla- Soran+1 yıl
bizim geleceğimizi göremiyorum ağlıyorum sürekli.. çalış çalış para yok 11 saat çalışıyorum asgari ücretle bana yazık değilmi hani çalışan hakları
- Cevap sahibi+1 yıl
Türkiye artık ne yazık ki böyle bir yer, seni anlıyorum ama umut verebilecek hiçbir şeyim yok elimde. Sanırım bir gelecek görebilmemiz için bu seçim son çıkış olacak.
- Cevap sahibi+1 yıl
Ki ondan bile umudum kalmadı artık sen sokağa çıkıp bunları anlatırsın bir dayı çıkıp telefonu göster telefonu nankör der.
- Soran+1 yıl
o telefon videosunu gördüm iphone 5'ti. cebinde iphone var diyor sanki iphone 12 pro
- Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
Aynı kafadayım seninle kıçı kırık Şahinler doğanlar 52 bin diyorlar
11 Yorumla- Soran+1 yıl
kim ister şahini ama ona muhtaç ediyorlar bizim komşu dogana 100 bin yazdı sattı çok ciddiyim görünüşü mükemmeldi ama doğan bu ya orjinal 55-60 bin km miş
Bunu akli çalışan insan anlar çünkü fazla konuşmakta istemem. En kolayı birçok ülkenin yüzüne bakmadığımız paraları şu an bizim TL'den üstün ve değerli. En basit örneği bu.
00 Yorumla- +1 yıl
Sonuna kadar haklısın bilyonmu
14 Yorumla- Soran+1 yıl
delireceğim artık birtek benmi böyle düşünüyorum demeye başladım artık markete gittim kahvaltılık almaya poşet dolmadı 220 tl tuttu A101'den üstelik
- +1 yıl
Biliyorum kızım biliyorm. Yurt dısında. Arkadaşlarla konuşuyoruz... arkadaş diyorki 45 bin euroya burda 3 araba alabiliyorum. Bende diyorum ki 200 bin liraya burda tek bir araba alabiliyorum. Arkadaş diyorki aylık elime geçen para 1900 euro , ben diyomki aylık elime geçen 5000 lira. 40 ayda yemeden icmeden bir arana alabilyoken, arkadaş 23 ayda 3 tane alabilyo
- Soran+1 yıl
büyük halam almanyada biliyorum yeğenim benden 2 yaş küçük 18'de kız ps5 aldı iphone 12 pro max telefonu şimdide sıfır araba almış 22 bin euroya bütün avrupayıda geziyor instagramdan bakıyorum ben yakın şehirlere gidemiyorum
- +1 yıl
Ben çifte vatandasım gidebilirim ama güzel bi iş icin ileri seviye ingilizce istyolar diger türlü hep hamallık işleri var o yüzden gitmiyom
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar