Selam herkese..Yakın zaman önce dijital bankacılıkta 'en iyi' olarak ödül verilen Akbank ne yazık ki bu anlamda dumura uğradı ve uğrattı. Banka hacklendi.. Sistem çöktü ve binlerce müşteri saatlerdir hiç bir işlem yapamıyor..
İş yerim, Akbank ile çalıştığı için 'mecburen'muhatap olduğum bankamızda ne maaşımı çekebiliyorum. Ne ödeme yapabiliyorum.. Binlerce insan mağdur durumda..
#Akbank Mobil sisteminin ve ATM'lerinin çöktüğünü duyan diğer bankaların müşterileri anlık; :)Peki senin bir bankayla çalışmak için en önemli kriterin nedir?
Fakat temel öncelikler göz önünde bulundurularak tartışmasız yatırım faiz oranları tabiki. Bir de şu var ki neredeyse hepsi aynı o yüzden kolay kullanım müşteri hizmet kalitesi ve ne kadar az sayıda absürt masrafları var sorusunun cevabını ki buna en en iyi yanıt ENPARA yani enpara panpa. 🙂
Ekonomik olarak ülke zor durumda, güreşçi ve yandaş milletvekillerini bankaya yönetim kurulu üyesi yaparsanız ve ballı maaş öderseniz olacağı budur. Şimdiye kadar bu şekilde soran olan ihlas finans vardı ve battı. Önce sistem sorunu var sonra hacklendi vs vs zaman kazanıp sonra yavaş yavaş açıklarlar. Hazineden para transfer edilmezse panikle vatandaş bankaya saldırır batmadıysa bile batırır bankayı 👍
Her banka , her dijital platform hacklenebilir. Çağımızda bu pekala mümkün. Mesele bankanın gücü , böyle durumlara karşı mudilerini mağdur edip etmediği veya çözüm üretip üretemediğidir. Çok uzun yıllardır 2 banka ve bir yedek banka ile çalışıyorum. Şu an için sorun yaşamadım ama yaşamayacağım anlamına gelmez elbette.
Birilerinin çok ama çok paraya ihtiyacı var şuraya yazıyorum bütün bankalar aynı akıbeti yaşayacak... Eşek bile olamayacak kültürsüz hayvanlar banka yöneticisi olursa daha çok şey yaşarız..
Benim için masrafın az olmasi ve guvenligin ust duzey olmasi gerrkir... maas musterisiyim ama musterisini kaba tabirle kazıklayan bir bankayla calismak istemem. İki sene önce hem ing hem yapikredi bankasına ait kredi kartlarım hacklandi yanyana olan iki atm ye cihaz yerlestirmisler ve toplamda 42 bin çekildi kartlarımdan neticede banka o parayi benim odememi sonrasindan para iadesi yapacaklarıni soylediler kabul edilir degil dimi:)))
Sadece bankalar için değil bütün kamu ve özel kuruluşlarda dijital işlemler için güvenlik duvarı şart. Elon Musk'I çok geride takip ediyoruz. Kurumların ve şirketlerin bu süre zarfında daha da çok hecklanmesi olası... Bü yüzden dijital alt yapının iyileştirilmesi şart.
8 aylık hamileyim, Denizbank yüzünden stressten erken doğum yapacağım. Hiçbir bankaya güvenim yok. Hele şu dönemde bankalar zararlarını kapatmak için her hileye başvurup, iyice tefeci soyguncu oldu.. Devlet hiçbir bankayı düzgün denetlemiyor, o kadar insan haksız yere borç ödüyor ki..
Ticaret yapan biri olarak şunun söyleyebilirim.. Devlet bankaları en garanti bankadadır.. insanlar neden macera arıyor anlamıyorum … Devlet bankası batarsa zaten tüm bankalar batar..
O kadar reklam yapıyorlar bide ve en gıcık olduğum reklam, iyi olmuş inşallah batar, nerden buldularsa o gereksiz tipi reklam için, bu arada ing ile çalışıyorum memnunum 10 yıldır
Yıllarca devlet bankalarıyla çalıştım, biraz canımı sıktılar ve özel bankalara geçtim. Ama o kadar keyfi davranışları var ki, o kadar ufakçı ve düşüncesizler ki.. en iyisi yine bizim üç devlet bankası.
Aynisi bende de var ekran geliyor ama acilmiyor. Karti atm ye koyup bekletirip duruyor, sanki öpüp kokluyor sonra heri veriyor bankayi deyismekte fayda var
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Devletin bankası Uzak olsun aman. Akbank da hesabım olsa kapatırdım tabi maaş almıyorsam. Hiç düşünmeden kapısından bile geçmezdim.
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Anketler > Akbank hacklendi, sistem çöktü. Müşteriler hiçbir işlem yapamıyor. Bir bankayla çalışmak için en önemli kriterin nedir?