Major coinler dışında bu soruyu soruyorum. Onları zaten herkes biliyor ve hergun soruluyor. Bunlar zaten uzun vadede her türlü yolunu bulacaktır ve güzel karlar getireceklerdir. Ama henüz çok yeni bedava shitcoinler dolaşıyor piyasada. Mesela kishu diye bir memecoin çıkmış, mükemmel reklamları var, bununla da yetinmeyip ronaldinho ve marcelo gibi isim yapmış adamlarla sponsorluk anlaşmışlar. Shiba safemon ve sefamars var bide,, sizce bunları uzun vade de alıp bekletmek kar getirebilir mi? Özellikle shiba sene sonuna kadar şu an ki win coinin olduğu seviyeye gelebilir mi? Mesela 8 sifirli kishu coinmarketcapta en çok arananlar listesinde 1 sırada bulunuyor.. sizce de gelecek adına şu an buradayken 3 bin atmak gerekmez mi? 4 sıfır atamaz mi? Yorumlarınızı merak ediyorum.
O biraz imkansız, arzı çok fazla var, hayal bence. Bende 170 milyon adet shiba var, 123 milyar adet kishu var, 160 milyon adet safemoon var, 2 trilyon adet safemooncash var. Akita falan da var.. bak buraya yazıyorum, safemooncash şu an bedava sayılır, ilerde adından söz ettirecek, 2 sıfır atsa bile çok iyi kazançlar elde edicem. 4 sıfır atsa zaten milyonları sayarım.. yatirim tavsiyesi değildir tabi ki.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bunlar kumar. Cripto değil. 5 6 sene beklerim dersen buyur yatır. Kazancın çok olur
5 6 sene değil de 2 sene beklicem. Yine de kazanç olur mu
Belli olmaz. Belki 2 sene ayı sezonu devam edecek
Bilmem, şu an eskiye göre talep çok fazla var, bence öncekiler gibi 2 3 sene devam etmez.
Bilemem. Ben 1 milyon shia almıştım. Tanesi 1 dolar olur diye bekliyorum.
O biraz imkansız, arzı çok fazla var, hayal bence. Bende 170 milyon adet shiba var, 123 milyar adet kishu var, 160 milyon adet safemoon var, 2 trilyon adet safemooncash var. Akita falan da var.. bak buraya yazıyorum, safemooncash şu an bedava sayılır, ilerde adından söz ettirecek, 2 sıfır atsa bile çok iyi kazançlar elde edicem. 4 sıfır atsa zaten milyonları sayarım.. yatirim tavsiyesi değildir tabi ki.
Ben 10 sene bekleyecek kadar güzel gelire sahibim. Peki sen 10 sene bekler misin? 20 dolar 10 senede 1 milyon dolar olsa yeter.
Benim 2 sene beklemem senin 20 sene beklemene bedel olur inan bana.
Kripto işi bitti ayıya girdi tepki yükselişleri sonrası satış geliyor
Ben uzun vadediciyim🙄
Detay hakkında neler düşünüyorsun peki
Bilinmedik yeni türemiş coinlere o kadarda güvenmiyorum onlar kaptı kaçtı coin gibi geliyor gözüme ve bir gün yok olup gidecekler gibi geliyor bana🙄
Işte hep bu yüzden kaybettik, shiba. Geçen ağustos ayında 4000 dolarlık shiba almış olsaydın şu an milyarderdik. Milyona para falan demiyorduk.
Ben paribu kullanıyorum ve shiba'da paribuda yok maalesef🙄
Varda ne yapacaksin
Sordum işte. Detayı okumadın mi 🤔
Okudum ama karar senin