Elimde para olsa gerçeğini takardım ama yok, bende ayıp olmasın, bişey takmadı demesin diye sahte taktım. Sizce sahte altını benim taktığımı fark eder mi?
Dün arkadaşın düğünü vardı. Sahte çeyrek altın taktım, anlar mı benim taktığımı?
İlk okukdaki arkadaşlardan biri evlenmişti düğününe gittik neyse takı merasimi geldi arkadaş çıkardı 100 dolar taktı. Hepimiz şaşırdık gerçekten 100 dolarda iyi para şimdi. Neyse evlenen arkadaş Antalyaya balayına gidiyor döviz bürosundan parayı bozduracak para sahte. 😅 İstanbul'da sahteciden almış doları gelmiş düğünde takmış.
Videoya çekildiyse fark eder. Keşke böyle bir şey yapacağına hediyeni daha sonra götürseydin. Sen evlenirken de sahte altınla karşılaşırsan bil ki anlamıştır. :D
Hiç takma daha iyiydi. Şimdi teni ailesiyle beraber hepsini bozdurmaya gidince rezil olacak. Ama sana da bir şey diyemem bizi bu duruma getiren toplum utansın 🍃
Hiç takmasan daha hayırlı olurdu. Destek oluyorsunuz desteğin sahtesi ne çok ayıp hiç utanıyor musunuz. Bilip bilmemesi önemli değil ne taktı ne takmadı değil mesele bunlar önemli değil herkesin ekonomisi dört dörtlük değil zaten varsa takarsın yoksa yalnız bırakamazsınız bunun ayıbı yok ama sahte takmak ise ben böyle bir terbiyesizlik hele ki takmadı demesinler diye sahteyi takmak için ne kadar düşüncesizce. Empati kurun kimin sahte taktigi ile ilgilenirsiniz yoksa altını bozdurmaya giderken verilen desteğin sahte olmasına mı üzülürsünüz hı?
Genelde anlaşılmıyor, kuzenimin düğününde 2 sahte bileziği bile biz bulamadık. Ama o kişi yarın bir gün sen evlendiğinde sana altın takmak zorunda hissedecek, parası yoksa bile borç harç çeyrek takacak. Yeni evli çifte hiç yoktan 100-200 yardım etmek bile çok sevap olurdu.
Bozdurmaya gittiğinde belki de sahtekarlıktan işlem yapılacak hakkında. Oysa ki o sana değer verip en mutlu gününe çağırmış, paylaşmış. Elinde 50 TL varsa onu takaydın. Siz de bir tabir var. VARINI VEREN UTANMAZ. SEN UTANMAZLIĞINDAN UTANMALISIN!!!
Yalancılık bir bağımlılıktır. Karakter aczini gösterir. Belki şüphe duyar ama emin olamaz. Ama sen ne yaptığını biliyorsun. Ve bunu hiç unutmayacaksın.
Bence altin takma olayi saçma insanlarin parasi olmayabilir durup dururken Mahçp duruma düşüyorlar sözde müslamız ama Genel olarak Müslüman ülkeler mesela dubai örneğin üfff neyse
1- Nereden buldun ki sahtesini 😅 2- Kamera demişte millet, o kamerada tek altın takan sen misin. Kimin taktığı ne belli. Bence kimse anlayamaz o sahtenin kime ait olduğunu, rahat ol...
Bana sahte takarsa arkadaşlarım ki onlara ayrı Bi bakicam taktiği yerleri aklımda tutucam direk arkadaşlığımı bitircem ben onlara yarım ve çeyrek takmıştım
Çok ayıp olmuş, 200 lira tak daha iyi, yarın öbür gün sana da aynısı olursa hiç laf etme.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Onun yerinde ben olsam Seninle arkadaşlığım biterdi. Ne gerek var böyle oyunlara? Orda bir şey takmak yerine evine giderken uygun yollusundan bir şey alsaydın keşke..
Sahte bir şey takmak yerine hiç takmasın arkadaşım. En azından durumu yoktur ondan takamamıştır diyeyim. Ama sahte altın takmak direk kandırmak oluyor yani beni tanıyan Arkadaşlarımın böyle bir şeye ihtiyaç duymaması gerektiğini bilir, bilmeli..