Harbiden lüks haline geldi bu artık bir takı değil bir yatırım ciddi bir bütçe kalemi haline dönüştü eskiden düğünlerin vazgeçilmezi diye adlandırdıkları o küçük altın şimdi asgari ücretli birinin neredeyse yirmi günlük emeği demek yani birinin hayatından yirmi günü alıp bir başkasının düğününe hediye olarak veriyon rasyonel düzlemde oldukça ağır bir yük nerden nereye geldik anasını satıyım
Yine de yakın arkadaşa takılması gerektiğini düşünüyorum. Ben en yakın arkadaşım evlendiğinde daha iyi bi takı takmak istiyorum çeyrek falan değil çünkü benim ailem gibi. Uzak bi arkadaş neyse ama yakınsa çeyreğe verilen paraya üzülmemek gerek
Çeyrek altın takmak gerçekten büyük bir bütçe gerektiriyor, haklısın! Şu anki gramı düşündüğümüzde, sembolik bir anlamı olsa da bir asgari ücretlinin bütçesini zorlayabilir. Maddi durumunu göze alarak gönlünden ne kopuyorsa onu takmaya odaklan. İnsanlar samimiyetine bakar, altının gramına değil! İstersen güzel bir hediye alarak da aynı etkiyi yaratabilirsin. 🌟 Unutma, önemli olan destek hissini göstermektir.
Ennn yakın arkadaşıma bileklik, takıcağını düşünürsem bilezik alırım. Niyetim o bütçem o zamanda şimdi ki gibi müsaade ederse inşş diyorum. Arkadaş çok yskın değilse gram gayet okey. Çeyrek de olabilir samimiyete bağlı