Para & Ekonomi Eski paraları nasıl satabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bir ara eski paralar satılıyordu resimdeki paraları satabilir miyim? Nerede satabilirim? Eski paraları nasıl satabilirim? Cevapla Resim Soruları Satış Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
hafifrüzgarG Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl letgo , trendyol ve dolapta yapabilirsin sanırım, letgo ve dolapta çok görüyorum ben :) 1 0 Yorumla
Thorneux Takip Et Xper 7 Yaş: 104 , eic 99% +1 yıl satmadan önce değer piyasasını öğren derim, bunun için de türk numismatik derneğinin iletişim kısmından destek alabilirsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl site linkini atar mısınız Yorumla Thorneux +1 yıl link izin vermez google yazarsın türk nümismatik derneği Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl bence satma koleksiyon yaptır camdan bir kutu tarzı sonradan satarsın 250 bin dolara falan alan olur. 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Numizmatik derneğine satabilirsiniz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl internet siteleri falan var mı Yorumla fairtail +1 yıl Olabilir Yorumla
Powerby_MusTi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 45% +1 yıl antikacılara sor bence 0 5 Yorumla Soran +1 yıl yaşadığım yerde antikacı yok Yorumla Powerby_MusTi +1 yıl bakıyorum Yorumla Soran +1 yıl nasıl anlamadım? Yorumla Powerby_MusTi +1 yıl arkadaşım letgo üzerinden satanlar gördüm ama 100 tl falan benim tavsiyem onları kaplattırbiraz daha bekle Yorumla Soran +1 yıl anladım teşekkürler Yorumla
mutsuz_bayım Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl istediğin rakam nedir? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bilmiyorum ama sahibinden de satıyorlar ama pahalı orada Yorumla mutsuz_bayım +1 yıl rakam söylersen ilgilenen tanıdıklarım var sorabilirim Yorumla
sürrealist_bey Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Fiyat nedir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl tam olarak bende bilmiyorum Yorumla sürrealist_bey +1 yıl Belirlersen haber verirsin Yorumla Soran +1 yıl almayı düşünüyor musunuz Yorumla sürrealist_bey +1 yıl Koleksiyoncu değilim beğendim alabirim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Koleksiyoncular alır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl nereden bulabilirim onları Yorumla
hamzaa28 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl alayım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ne kadara Yorumla hamzaa28 +1 yıl isdediğin rakjam neyse yazar mısınd m den Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
letgo , trendyol ve dolapta yapabilirsin sanırım, letgo ve dolapta çok görüyorum ben :)
satmadan önce değer piyasasını öğren derim, bunun için de türk numismatik derneğinin iletişim kısmından destek alabilirsin
site linkini atar mısınız
link izin vermez google yazarsın türk nümismatik derneği
bence satma koleksiyon yaptır camdan bir kutu tarzı sonradan satarsın 250 bin dolara falan alan olur.
Numizmatik derneğine satabilirsiniz
internet siteleri falan var mı
Olabilir
antikacılara sor bence
yaşadığım yerde antikacı yok
bakıyorum
nasıl anlamadım?
arkadaşım letgo üzerinden satanlar gördüm ama
100 tl falan benim tavsiyem onları kaplattır
biraz daha bekle
anladım teşekkürler
istediğin rakam nedir?