Esimden ayrildim esyalarimi nasil satabilirim 1 bucuk senelik yeni esyalar
Cevabın nedir?
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
İkinci el eşya alanlar var ama onlar çok ucuza kapatırlar. En iyisi sitelere ilan ver ve oyle sat daha iyi olur
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Letgoya attim ama kimse yazmiyo
- Cevap sahibi+1 yıl
Sahibinden. com u dene
- Cevap sahibi+1 yıl
Tek yere yükleme
- Soran+1 yıl
Zaten stresliyim bide bunla ugrasiyorum
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Niye ayrıldınız ki
037 Yorumla- Soran+1 yıl
bir bucuk senelik evliyiz hep kavga tartisma psikiloga bile gittik anlasamadik ayrildik
- Cevap sahibi+1 yıl
Peki karşı taraftamı istedi
- Soran+1 yıl
Evet anlasmali bosandik
- Cevap sahibi+1 yıl
Üzüldüm umarım iyi olursunuz
- Soran+1 yıl
Ins korkuyorum artik evlilikten
- Cevap sahibi+1 yıl
Evlenme arkadaş bende boşandım ama bana değer vermedi eşim ailesi ezdi sustu ailem önceliğim dedi saydı sayıştırdı bende boşandım iyilik varken kötülük niye olsun dedim beni sevmemeleri için bşr neden yoktu allaha havale ettim hepsini kocam olacak o adam saydı sayıştırdı bana
- Soran+1 yıl
Sanada gecmis olsun :( cok zor dimi bosanmak ben ve ailem esime cok deger verdik prenses gibiydi onada huzur batti anlatsam sok olursun senin gibi kizlari duyuyorum koca eziyetinden ayriloyo bide kendime bakiyorum hak etmeyen insanlar
- Cevap sahibi+1 yıl
Bizi bize bırakmadı eski eşimin ailesi onlar yüzünden hep üzüldüm zaten ailemden uzaktım üstüne tuz biber oldular eşimin umursamaz tavrı bende yansıttım krndiaine kızdım kafam beynim almıyor diyordu dırdır etmezdim ama krndisi ailesine karşı mesafrli olmama katlanamadı hep küstü sınunda dedi biz kavga ediyoruz sebebi sensin gene ben kötü pldım ailesi temize çıktı el kızıydık çünkü
- Soran+1 yıl
Cok aileci olmak kotu :( cocugunuz var mi
- Cevap sahibi+1 yıl
Yok zaten 9 ay kadar sürdü sizin
- Soran+1 yıl
Cok uzuldum ya :( artik evlilikler niye bu kadar kisa suruyo neyi paylasamiyoruz :( benim bir sene 3 ay bendede cocuk yok
- Cevap sahibi+1 yıl
Severek mi evlendiniz
- Cevap sahibi+1 yıl
Biz severek evlendik ama yanlış seçim yaptı kendini kandırmış aynı zamanda benide huyumu suyumu bilirdi herşeyi hayatı yaşama şeklimi ve hiç sorun etmedi evlendikten sonra brni değiştirmeye çalıştı yapmam dediğim herşeyi yaptırmak istedi
- Soran+1 yıl
Biz gorucu uslu 6 ay ciktik evlendik :( biz nisanli ve sevgiki iken iyiydik ne zaman nikahi yaptik esimin huyu degisti :( en cok neye tartisirdiniz aile haric
- Cevap sahibi+1 yıl
Başka yok sadece aile yüzünden arada olurdu ama çok ağır konuşur o kalbimi kırar sonra af dilerdi
- Soran+1 yıl
Benim ailem benim evime 3 krere geldi evlilogim boyunca esim cok kotu davrandi aileme ;( senle konusmak dertlesmek isterim sende istersen beni anlayacak birine ihtiyacim var
- Cevap sahibi+1 yıl
Üzülüyorum arkadaşım anlattıkça o yüzden derdimizi havaya suya verelim yoruldum artık brn yeni boşandım zatrn ağır geliyor bu yaşadıklarım
- Soran+1 yıl
Benimde 1 ay oldu :( sagolsun ailem destek oluyor :( kadin icin daha zor bosanma eski esime uzuluyorum coknguzel bir hayst sundum ama kiymet bilmedi :( senin ailen cevren nasil
- Cevap sahibi+1 yıl
Ailem destek oldu ama ağlayıp kendimi heder etmedim yanlarında hayatlarına normal şekilde devam ediyorlar
- Soran+1 yıl
Ben cok uzuldum 7 kilo verdim ama kararimdan eminim bosanma icin vicdan yapmiyorum neden ben hak etmiyorum herkes coluk cocuk mutlu ben niye basaramadim diye uzuluyorum
- Cevap sahibi+1 yıl
Bende aynısını dedim ama o evde o ailede bana huzur kalmadı malesefki
- Soran+1 yıl
Bende cok bunaldim ve bitti sabrim :(
- Cevap sahibi+1 yıl
Allah güç versin bize
- Soran+1 yıl
Amin :( tekrar evlenmek istiuyomusun cevren isin bir ortamin var mi
- Cevap sahibi+1 yıl
Yok öyle bir ortamım belki sonra düşünürüm ama şimdi düşünmüyorum
- Soran+1 yıl
Ben bir sene kafayi toplayip evlenmek istiyorum hayata kusmeyecem eski esim unv mezunu bankaci idi istifa etmisti bu kez kapali unv okumayan bibev kizi istiyorum ve artik nasil bir insanla anlasabilcegimi onceliklerimi korkularimi biliyorum
- Cevap sahibi+1 yıl
Doğru karar vermişsin ama sonradan brnim eşim gibi olmada eşine çalış evde çevren olsun dersen bu seferde o yüzden sıkıntın olur gene zen bilirsinde
- Soran+1 yıl
Eski esim bankaciydi bende bankaciyim dayanamiyorum cok zor dedi birakcm dedi tamam dedimnhic yargilamadim kpss ye hazirlncam dedi dersaneye yazdirdim giyimini gezmesini harcligini hic eksik koymadim :( ama o hic kiymet bilmedi sirf unv mezunu calisan kadinim tiriplerine girdi aileside kizim ozur birey kimse karisamaz diye verdi gazi hic koca gibi gormedi saygu duymadi bana
- Cevap sahibi+1 yıl
Tek maaşla geçimde zor herşeyini planla eğer geçinebilrceksen çalışmayacak eş seç kendine
- Soran+1 yıl
Bankaciyim ankda yasiyorum 3000 tl maasim esim tutumlu kanatakar biri olursa gecim de olur ev araba hersey alinir
- Cevap sahibi+1 yıl
Yaşadığın şehirde önemli evin olmayınca o maaşla zor alınır
- Soran+1 yıl
Ankarada yasiyorum biraz paramda var alabilirim sen nerde yasiyosun
- Cevap sahibi+1 yıl
Hangi şehşrdeyim Bunun bir önemi yok ankarada değilim geçim nasıl bilemem ama hakkında hayırlısı olur inşallah
- Soran+1 yıl
ins senin icinde hayirlisi olsun
- Cevap sahibi+1 yıl
Amin tşkler
- Cevap sahibi+1 yıl
teşekkür ederim
- Soran+1 yıl
Rica ederim
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Bu devirde evlenen salaktir bosanmayan mı kaldı
14 Yorumla- Soran+1 yıl
Evlilik cokkkk zor gercekten bu devir evlilik devri degil
- Cevap sahibi+1 yıl
Aynen bu yüzden bekar kalacam.
- Soran+1 yıl
Bekarda olmuyo aga iki ucu... degnek
- Cevap sahibi+1 yıl
Olunuyo gayet çok mutluyum bakirim ayrıca
letgoya at
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Attim kimse yazmiyo aga
- Soran+1 yıl
3000 tl verdi adi herif dalga gecer gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
2Cevap
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Etrafındakilere söyle genel de alan çok olur
Bu arada geçmiş olsun07 Yorumla- Soran+1 yıl
Tsk ederim cevremdekiler ucuza kapamaya calisiyor
- Cevap sahibi+1 yıl
Vermeyin siz bekleyin satılır illaki
- Soran+1 yıl
Letgoya koydum kimse yazmiyo evi bosaltmam lazim 10 gun icinde
- Cevap sahibi+1 yıl
Ay ya üzüldüm
- Soran+1 yıl
Nasip bende cok uzuldum ama esim gecimsiz kiskanc baskici ailemi istemeyen biriydi evlilik tam bir eziyetti gelecegimiz yoktu iyi ki cocuk yok
- Cevap sahibi+1 yıl
Anliyorim karşılıklı anlayış çok önemli üzülmeyin bundan sonrası daha güzel olur
- Soran+1 yıl
Ins
- +1 yıl
Nerdesin? İstanbul mu?
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Ankara
Letgo (eksimi isterim)
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Sahibinden com ve let go.,,
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Letgoya attimda kimse yazmiyo ilginc
- Cevap sahibi+1 yıl
Sahibinden com da gardrop ve cekyatlari sattim. ogrenci evi icin ev sahibi slmisti... esyali kiraya verecekti dairesini...
- Soran+1 yıl
Orayada veriyim dogru diyosun
- +1 yıl
Letgoo
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Attim yorum atan yok
- +1 yıl
Letgo
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Attimda kimse yazmiyo ank da yasiyorm sadece yakinim mi goruyoki
- +1 yıl
Bilemiyırım