Arkadaşlar ayakkabıların üstüne çizim yapsam kazanç saglarmıyım on numara çizim yaparım tiktokta instagramda falan satışa sunsam alan olur mu lı Bir kız var aylık 10.15 bin kazanıyormuş bır ayakkabı 225 tl falan kız kendisi ayakkabıları alıyor siparişe göre tasarlıyor suda falan ıslanma olmuyor sizce alan olur mu 1 ay içinde 10 kişi sipariş alsam 2.250 yapıyor pantolonlara falanda çizim yaparım sizce nasıl olur kazanç olur mı önemli olan alan olur mu sizce
Ayakkabıların üstüne çizimler yapsam iş yapar mıyım?
Ahaha yok en fazla 3 tame alırım yapım aşamasını falan da tıktokta fala. Gösteririm 😂😂 zaten sipariş oldukça alınmalı önden parayı ödemeleri lazım ko yoksa sonradan ayakkabı elimde kalmasın 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aa ben kendime yapıp giyiyordum sevenler var ama hiç iş olarak aklıma gelmemişti mantıklıymış :D yurtdışında böyle yapıp kullanan çok var
Evet yurt dışında cidden bunları yapanlar daha çok türkiye de de pek almazlar 😂😂
Rakip çıkmam merak etme 🤣🤣🤣
kaliteli yaparsan neden olmasın bence gayet güzel ve 225 de gayet uygun
Olur niye olmasin ilerde belki siparis veririm bende
Ahaha tesekkur ederim acarsam burada da duyuracağım zaten asdghvgu
Olur, yaratıcı bir fikir.
Önemli olan insanların almadı yoksa batarım ben 😂boyalar fırçalar zaten pahallı bir fırça 90 falan
Çevrene satarak başlarsın, eğer yetenekliysen belki işi büyütürsün de. Ama ilk başlarda yavaştan al işi. Gidip on çift ayakkabı alma şimdi sdfdsgfhg
Ahaha yok en fazla 3 tame alırım yapım aşamasını falan da tıktokta fala. Gösteririm 😂😂 zaten sipariş oldukça alınmalı önden parayı ödemeleri lazım ko yoksa sonradan ayakkabı elimde kalmasın 😂
Sen olsan alırmısın meselâ 😂
Resmim, tasarımım fena değil de erinirim fghfgujghkjh
Riski göze alıp dene..
Bi kız var 10.15 kazanıyor kendini 1 sene içinde iyi geliştirdi resmen sipariş versen 1 ay sonra anca. Teslim edebiliyor önemli olan alan olması
İnsanlar değişim ve farkı seviyor neden olmasın..
Sen olsan alırmısın meselâ 200 tl çok dermisin
Denemekte fayda var
Önemli olan alan olması. mesela sen bu tarz ayakkabı alırmısın
Ben almam
Niye mesela isteğine göre tasarlanıyor su falan deydiginde boya falan fa akmıyor
Ondan değil, benim tarzıma hitap etmiyor.
Anladım yorumun için teşekkürler
Olur